SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
stav-54.jpg

'Добровољни давалац сперме' је најбоље рек'о :lol:

'Бар дан у Кафану :)

Naravno, vi'š kako znaš. Ali ću morati onda i rupe na kesi da ti napravim. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Nije, ide u vrtić... sljedeće godine akobogda u školu... mada nije obavezan da ide ni sljedeće, majka navija da ne ide, ali pošto sam ja šef ići će... ;)

Prokleti roditelji koji muče decu, pusti dete da bude dete i da se igra, ić'će u školu pola života, bre.

Naravno, vi'š kako znaš. Ali ću morati onda i rupe na kesi da ti napravim. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Prokleti roditelji koji muče decu, pusti dete da bude dete i da se igra, ić'će u školu pola života, bre.

Šta ga mučim što ću ga upisati u školu... prvi razred je kod nas bivše predškolsko, nema ocjena, šetaju po razredu... uvijek se družio sa starijom djecom, na treningu je ubjedljivo najmlađi...

Njoj ne treba kesa.:(

treba joj..da te ne gleda dok radi radnju...:sad2:

- - - - - - - - - -

Šta ga mučim što ću ga upisati u školu... prvi razred je kod nas bivše predškolsko, nema ocjena, šetaju po razredu... uvijek se družio sa starijom djecom, na treningu je ubjedljivo najmlađi...

ovde prva dva razreda ne dele ocene već kao neke jabuke i čuda...:lol:

- - - - - - - - - -

Jutros kad sam sina vozio na autobus skontao sam da sam ubjedljivo najmlađi tata u njegovoj grupi... mnoge tate izgledaju k'o moj tata :sad2:

Mama ima mladih i zgođušnih...

- - - - - - - - - -

Ako setaju po razredu, ona je to Montesori pedagogija...

Dobar dan :)

Moja šveca je učiteljica... i prošle ili pretprošle godine je krenula da vodi prvi razred... djeca od 6 godina... to je skoro isto kao obdanište...

Jutros kad sam sina vozio na autobus skontao sam da sam ubjedljivo najmlađi tata u njegovoj grupi... mnoge tate izgledaju k'o moj tata :sad2:

Па кад си правио децу на време.
То је теби плус, а њима минус. ;)

- - - - - - - - - -

Мој сестрић је напунио 6 у јулу и сад је кренуо у обавезно предшколско...и супер му је, једино што васпитачица каже да је ипак требао у школу, као зрео је јако у односу на другу децу.
Нека га шврћа, нек' се игра још једну годиницу, ништа неће да му фали. :)

Pa tako napiši, da je to kao i predškolsko... nemoj da si ko bosanac tamo neki. :lol:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Treba da me gleda, da uživa u svim čulima. Ne ko neki ih pasivnih sredina, zatucani.

- - - - - - - - - -

Ako setaju po razredu, ona je to Montesori pedagogija...

Dobar dan :)

Ljubim i ja tebe. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Moja šveca je učiteljica... i prošle ili pretprošle godine je krenula da vodi prvi razred... djeca od 6 godina... to je skoro isto kao obdanište...

Ti zanemari tata i drži se mladih mama.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Мој сестрић је напунио 6 у јулу и сад је кренуо у обавезно предшколско...и супер му је, једино што васпитачица каже да је ипак требао у школу, као зрео је јако у односу на другу децу.

Sofka, mogu ja da ti pomognem da i ti napraviš dete na vreme, evo sad ću da pitam ženu jel' to u redu. :roll:

- - - - - - - - - -

Ja sam krenuo sa 6 u školu...

Na zapadu djeca veoma rano kreću u školu... u Francuskoj čini mi se sa 4.

- - - - - - - - - -

Ja ovako kad počnem da pričam o djeci mlađim drugaricama one počnu da prevrću očima i smaraju se... ne mogu ni da glume da ih to interesuje...

- - - - - - - - - -

Ako je deci dozvoljeno da iskazuju svoju kreativnost i ako mogu da setaju, odmore se kad hoce i ako mogu da biraju, da li ce recimo matematiku da rade, da crtaju ili maternji jezik, onda je to vec Montesori pedagogija...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back