SURbel
Buduća legenda
- Poruka
- 36.560

'Добровољни давалац сперме' је најбоље рек'о

'Бар дан у Кафану

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema para, nema sise.![]()
Mi bi sise gledali iz ljubavi.
U zoološki vrt, pa će na neku predstavu
Toplo se obukao... samo da ne bude kiše...obzirom na tvoje godine, potenciju, orijentaciju, samo gledanje ti i jeste ostalo
- - - - - - - - - -
nema kise ali je hladno brrrrr.![]()
Toplo se obukao... samo da ne bude kiše...
Onda neka Ilić tebe proverava, mi ostale.
- - - - - - - - - -
Od mene mo'š vidiš samo nešto drugo. I ne samo da vidiš.
U zoološki vrt, pa će na neku predstavu
- - - - - - - - - -
U cilju borbe protiv raka dojke ti treba da ugradiš silikone![]()
Nije, ide u vrtić... sljedeće godine akobogda u školu... mada nije obavezan da ide ni sljedeće, majka navija da ne ide, ali pošto sam ja šef ići će...stomak?
- - - - - - - - - -
zar je mali čovek već pošao u školu?
obzirom na tvoje godine, potenciju, orijentaciju, samo gledanje ti i jeste ostalo![]()
Nije, ide u vrtić... sljedeće godine akobogda u školu... mada nije obavezan da ide ni sljedeće, majka navija da ne ide, ali pošto sam ja šef ići će...![]()
stomak?![]()
Nije, ide u vrtić... sljedeće godine akobogda u školu... mada nije obavezan da ide ni sljedeće, majka navija da ne ide, ali pošto sam ja šef ići će...![]()
ako je dovoljno bistar nema razloga da ne polazi sa šest godina...
Naravno, vi'š kako znaš. Ali ću morati onda i rupe na kesi da ti napravim.![]()
Kod nas se sad obavezno kreće sa 6 (osnovna škola nam je 9 razreda)... ali on neće imati punih 6...
Naravno, vi'š kako znaš. Ali ću morati onda i rupe na kesi da ti napravim.
- - - - - - - - - -
Prokleti roditelji koji muče decu, pusti dete da bude dete i da se igra, ić'će u školu pola života, bre.
Njoj ne treba kesa.![]()
Šta ga mučim što ću ga upisati u školu... prvi razred je kod nas bivše predškolsko, nema ocjena, šetaju po razredu... uvijek se družio sa starijom djecom, na treningu je ubjedljivo najmlađi...
Šta ga mučim što ću ga upisati u školu... prvi razred je kod nas bivše predškolsko, nema ocjena, šetaju po razredu... uvijek se družio sa starijom djecom, na treningu je ubjedljivo najmlađi...
Jutros kad sam sina vozio na autobus skontao sam da sam ubjedljivo najmlađi tata u njegovoj grupi... mnoge tate izgledaju k'o moj tatatreba joj..da te ne gleda dok radi radnju...
- - - - - - - - - -
ovde prva dva razreda ne dele ocene već kao neke jabuke i čuda...![]()
Ako setaju po razredu, ona je to Montesori pedagogija...
Dobar dan![]()
Jutros kad sam sina vozio na autobus skontao sam da sam ubjedljivo najmlađi tata u njegovoj grupi... mnoge tate izgledaju k'o moj tata
Mama ima mladih i zgođušnih...
treba joj..da te ne gleda dok radi radnju...
- - - - - - - - - -
ovde prva dva razreda ne dele ocene već kao neke jabuke i čuda...![]()
Ako setaju po razredu, ona je to Montesori pedagogija...
Dobar dan![]()
Jutros kad sam sina vozio na autobus skontao sam da sam ubjedljivo najmlađi tata u njegovoj grupi... mnoge tate izgledaju k'o moj tata
- - - - - - - - - -
Moja šveca je učiteljica... i prošle ili pretprošle godine je krenula da vodi prvi razred... djeca od 6 godina... to je skoro isto kao obdanište...
Па кад си правио децу на време.
То је теби плус, а њима минус.
- - - - - - - - - -
Мој сестрић је напунио 6 у јулу и сад је кренуо у обавезно предшколско...и супер му је, једино што васпитачица каже да је ипак требао у школу, као зрео је јако у односу на другу децу.
Нека га шврћа, нек' се игра још једну годиницу, ништа неће да му фали.![]()
Па кад си правио децу на време.
То је теби плус, а њима минус.
- - - - - - - - - -
Мој сестрић је напунио 6 у јулу и сад је кренуо у обавезно предшколско...и супер му је, једино што васпитачица каже да је ипак требао у школу, као зрео је јако у односу на другу децу.
Нека га шврћа, нек' се игра још једну годиницу, ништа неће да му фали.![]()
- - - - - - - - - -
Moja šveca je učiteljica... i prošle ili pretprošle godine je krenula da vodi prvi razred... djeca od 6 godina... to je skoro isto kao obdanište...