VERTIGON
Veoma poznat
- Poruka
- 14.877
pa ti sto siluju ne rade to pred kamerama.
pa ali kako su znali da bas ovaj siptar ima daljinski za drona?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ti sto siluju ne rade to pred kamerama.
Nemam ti ja klovnova.
Mrsko mi da odgovaram na pitanja kad se registrujem.
pa ali kako su znali da bas ovaj siptar ima daljinski za drona?
Nemam ti ja klovnova.
Mrsko mi da odgovaram na pitanja kad se registrujem.

da. i siptarski teroristi uz mapu. dno dna.
Jao, da znaš. Ja često moram da otvaram mail adrese na ovim javnim servisima zbog obavezne registracije na nekim portalima. I zaboravim i korisničko ime i lozinku. Evo i sad ne znam lozinku za mail adresu koju sam otvorila zbog registracije na Krstaricu.
Ma znam da tebe "mrzi" Ti si bio na drugoj strani tarabe od SJK.
Spuki pravio 20 komada u minuti a ja ih ubijao.![]()

pa nije daljinski igla. video ga je neko i prijavio mozda?
znaci na stadionu 40-50-60k ljudi...snimaju kamere, i oni su vec nasli kod koga je daljinski za drona...a beograd snimaju kamere na takav nacin da se ceo auto moze sakriti i ne vide se tablice kao onaj popisani milicevic
znaci da policija kada hoce moze da nadje koga god hoce pa sve da se pod kamen zavukao

Deco, je l' neko gleda Bulevar na B92. Ono društvo se danima majmuniše i ismeva Putina.
Ја препоручујем свима да угасе тв, невероватно добро утиче на нервни систем, велике промене се уочавају већ после месец дана.
Deco, je l' neko gleda Bulevar na B92. Ono društvo se danima majmuniše i ismeva Putina.
Putina i treba ismejavati.