SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znaci na stadionu 40-50-60k ljudi...snimaju kamere, i oni su vec nasli kod koga je daljinski za drona...a beograd snimaju kamere na takav nacin da se ceo auto moze sakriti i ne vide se tablice kao onaj popisani milicevic

znaci da policija kada hoce moze da nadje koga god hoce pa sve da se pod kamen zavukao

Jao, da znaš. Ja često moram da otvaram mail adrese na ovim javnim servisima zbog obavezne registracije na nekim portalima. I zaboravim i korisničko ime i lozinku. Evo i sad ne znam lozinku za mail adresu koju sam otvorila zbog registracije na Krstaricu.

Све као брзо и једноставно а оно се одужи ( нисте попунили ово, оно). А немам идеја и да измишљам. Реко сам му да запамти шифру кад укуцам име.

- - - - - - - - - -

Ma znam da tebe "mrzi" Ti si bio na drugoj strani tarabe od SJK.

Spuki pravio 20 komada u minuti a ja ih ubijao. :rotf:

Е да, и кад су остали правили налоге за ваше форуме, мене мрзело. Био сам на својој страни тарабе. :lol:

znaci na stadionu 40-50-60k ljudi...snimaju kamere, i oni su vec nasli kod koga je daljinski za drona...a beograd snimaju kamere na takav nacin da se ceo auto moze sakriti i ne vide se tablice kao onaj popisani milicevic

znaci da policija kada hoce moze da nadje koga god hoce pa sve da se pod kamen zavukao

Možda je sedeo u loži, a tamo kamere zbog bezbednosti? Ili su bili pametni, pa obratili pažnju na šiptarte? Ne brane ih svi, kao neki tamo sa zapada.

bTCbjc6.png

Ја препоручујем свима да угасе тв, невероватно добро утиче на нервни систем, велике промене се уочавају већ после месец дана.

Ma i nemam vremena da gledam, ali Vesti na B92 redovno odgledam oko ponoći čisto da vidim šta neprijatelj misli. Posle vesti idu ovi majmuni.

СМЕЈУРИЈА ОД ВЛАСТИ: Министар унутрашњих послова Стефановић седео у истој ложи са шиптаром који је управљао дроном!
by satelit
nebojsa-stefanovic.jpg

Ово нису вести из рубрике веровали или не. Министар унутрашњих послова Републике Србије Ненад Стефановић седео је вечерас у истој ложи са братом албанског премијера који је док је српски министар седео поред њега управљао дроном који је на стадион Партизана унео заставу велике албаније. Не само да је дрон унео заставу велике албаније на стадион Партизана већ су шиптари су пре тога вежбали преношење заставе у строгом центру Београда, на Калмегдану и у Кнез Михаиловој улици.
Садашњи режим Александра Вучића није сам себе у стању да заштити. Како ли о сопственој безбедности треба да размишљају грађани Србије? Ми имамо питање за све оне који кажи да се баве безбедношћу Републике Србије и свих њених грађана.
Да ли сте ви нормални?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back