SKUPŠTINSKA KAFANA 11

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
аман Ками, дрога је државни бизнис. каква борба против дроге. то је легални криминал под окриљем државе.

Pod 'War on Drugs' se podrazumeva mnogo toga, izmedju ostalog i placanje tih radnika u policiji i Sluzbi da jure i saradjuju sa tim Drug Lordovima. Dekriminalizacijom i otvaranjem slobodnog trzista takvi likovi bi postali potpuno besmisleni i nepotrebni, i ogranicavali bi se samo na nasilje, cime bi se ukinula masa poslova i para od kojih ti paraziti zive.

jel ti znaš moje radno vreme?...mi fakultetski obrazovani sa još tri diplome preko toga nemamo fiksno radno vreme, jerbo mi radimo, danju, noću, kada imamo inspiraciju. Naravno, to vama koji ste studirali 10+ godina ili uopšte niste ni akademski građani, nije baš najjasnije, ali tako je...

мене не занима твоје радно време, мене занима то што те грађани Србије (па према томе и ја) плаћају да по цео дан седиш у Скупштинској кафани. и одакле ти идеја да сам ја студирао? па ја од школе имам само средњу фармацеутску :mrgreen:

мене не занима твоје радно време, мене занима то што те грађани Србије (па према томе и ја) плаћају да по цео дан седиш у Скупштинској кафани. и одакле ти идеја да сам ја студирао? па ја од школе имам само средњу фармацеутску :mrgreen:

eto kad sam znala :mrgreen:

Pod 'War on Drugs' se podrazumeva mnogo toga, izmedju ostalog i placanje tih radnika u policiji i Sluzbi da jure i saradjuju sa tim Drug Lordovima. Dekriminalizacijom i otvaranjem slobodnog trzista takvi likovi bi postali potpuno besmisleni i nepotrebni, i ogranicavali bi se samo na nasilje, cime bi se ukinula masa poslova i para od kojih ti paraziti zive.

Ками, дрога је за државу двоструки бизнис. део је тога, а бори се против тога. уствари, war on drugs је ништа друго него борба за државни монопол.

ma, studirao si...vidi se to...ali da li si završio....moj "insekat" mi kaže da jesi (ali uz studiranje preko 10 godina)......A "insekat" me NIKADA ne vara...Pogotovo, kada je u pitanju osoba koju poznajem.
Ti nisi završio srednju farmaceutsku, to bih lako zaključio...a šta si završio, iskeno me je briga...

Grci jesu gori od nas, za nijansu, ali su mediteranska drzava, pa je zapad zakljucio da im se isplati da vise potrose pare na njih, nego na nas.

Nije bas kao da je neka nepravda prema nama, jer mi zasluzujemo da budemo najvece dno, ali jeste relativna nepravda, jer Grci ne zasluzuju da budu bolji od nas, jer su oni najvece dno Evrope u kulturoloskom smislu, i gori su i od nas i od Bugara i od ovih modernih Albanaca. Nisu vece ekonomsko dno od nas, ali se iskreno nadam da ce posle ovoga to postati, jer ne zasluzuju nista bolje.

Što si tol'ki hejter?!

ma, studirao si...vidi se to...ali da li si završio....moj "insekat" mi kaže da jesi (ali uz studiranje preko 10 godina)......A "insekat" me NIKADA ne vara...Pogotovo, kada je u pitanju osoba koju poznajem.
Ti nisi završio srednju farmaceutsku, to bih lako zaključio...a šta si završio, iskeno me je briga...

Лабе, да ли сам ја студирао или нисам, да ли сам завршио какву школу или нисам, то може да ме пита само онај ко ме финансирао. а како ти можеш да по цео дан висиш на форуму и примаш државну плату то може да те пита сваки грађанин Србије, јер те плаћа. а плаћа те да би се ти свађао у кафани, седећи на државним јаслама. и још се усуђујеш да друге прозиваш како ''дангубе''. како те бре није срамота!

Лабе, да ли сам ја студирао или нисам, да ли сам завршио какву школу или нисам, то може да ме пита само онај ко ме финансирао. а како ти можеш да по цео дан висиш на форуму и примаш државну плату то може да те пита сваки грађанин Србије, јер те плаћа. а плаћа те да би се ти свађао у кафани, седећи на државним јаслама. и још се усуђујеш да друге прозиваш како ''дангубе''. како те бре није срамота!

Prvo, odakle tebi da ja radim u državnoj službi???
Šta, bre ti zamišljaš da si i šta glumiš po forumu? Da nećeš da ideš da cmizdriš kod mog poslodavca, ne bi li me ućutkao, pošto si sve moguće opcije već isprobao...
Sikter, bre...neću da gubim vreme u razgovoru sa neostvarenim i isfrustriranim ljudima...

Prvo, odakle tebi da ja radim u državnoj službi???
Šta, bre ti zamišljaš da si i šta glumiš po forumu? Da nećeš da ideš da cmizdriš kod mog poslodavca, ne bi li me ućutkao, pošto si sve moguće opcije već isprobao...
Sikter, bre...neću da gubim vreme u razgovoru sa neostvarenim i isfrustriranim ljudima...

па знам да радиш у државној служби, знам да примаш државну плату. мој "insekat me NIKADA ne vara...Pogotovo, kada je u pitanju osoba koju poznajem.'' и док ти тече радно време, ти седиш на форуму и свађаш се. и што је најгоре, другима који нису на државним јаслама приговараш да ''дангубе''.

Ками, дрога је за државу двоструки бизнис. део је тога, а бори се против тога. уствари, war on drugs је ништа друго него борба за државни монопол.

Svako trziste u kojem prste umesa drzava je borba za drzavni monopol, nije Droga tu neki izuzetak.

Sramni nacin na koji se drzave bore protiv iste, gde im je najbitnija stvar zaplena droge, a ne suzbijanje nasilja, je jedan od klasicnih dokaza za tako nesto.

Prohibicija ne funkcionise, i to je pokazano i dokazano u praksi 1000 puta. Prohibicija samo povecava nasilje u drustvu.

- - - - - - - - - -

Što si tol'ki hejter?!

Mislim da bi to Thomas Sowell najbolje objasnio kada bi ga priupitao sta misli o modernim intelektualcima, tj. kvazi-intelektualcima.

Ljudi koji blage veze sa vezom nemaju o drustvu, kulturi i ekonomiji, a lupetaju neke levicarske gluposti, masu sa njima sve u 16, i to sve onako usiljeni. Neobrazovani snobovi koji cesto ne umeju da ti kazu stvari ni iz svog zanata, a kamoli nesto opste.

To je bas, bas tupavo, zaista. Oni ne umeju da vode razgovor o bilo kakvoj opstoj temi, i samo nabacuju nekakve opste levicarske parole.

Poslednja izmena:
па знам да радиш у државној служби, знам да примаш државну плату. мој "insekat me NIKADA ne vara...Pogotovo, kada je u pitanju osoba koju poznajem.'' и док ти тече радно време, ти седиш на форуму и свађаш се. и што је најгоре, другима који нису на државним јаслама приговараш да ''дангубе''.

ti da imaš insekat drugačije bi se ponašao...jel ti meni polažeš računa? kako to možeš da očekuješ od mene...A što se poslodavaca tiče, imam ih više i nijedan nije državni...zato se opusti i što je bitnije, svoju brigu brini..:fdlan:

ti da imaš insekat drugačije bi se ponašao...jel ti meni polažeš računa? kako to možeš da očekuješ od mene...A što se poslodavaca tiče, imam ih više i nijedan nije državni...zato se opusti i što je bitnije, svoju brigu brini..:fdlan:

Лабе, ниједан приватни послодавац (а камо ли њих више) не би толерисао да те плаћа, а ти седиш на форуму. то може само у државној служби или некој самосталној делатности. с обзиром да твоја професија није самостална делатност, јасно је о чему се ради.

мислим, баш ме брига, али бар имај толико обзира да друге не прозиваш како ''дангубе''.

Лабе, ниједан приватни послодавац (а камо ли њих више) не би толерисао да те плаћа, а ти седиш на форуму. то може само у државној служби или некој самосталној делатности. с обзиром да твоја професија није самостална делатност, јасно је о чему се ради.

Molim te, mani me tvojih zaključaka i iznošenja podataka o mojim privatnim stvarima, pogotovo što tvoj rezon nema veze sa stvarnošću, pošto ja radim posao koji ti ne razumeš, niti si u stanju da razumeš, zato i mogu da imam toliko poslodavaca...Nego, ne vuči me za jezik da ja ne počnem da radim isto...nemoj da cviliš posle naokolo. Javno te upozoravam....

Poslednja izmena:
дај искулирајте, попијте пиво једно, ево неких гуз'ца доказаног терапеутског дејства код хроничне нервозе...

nice-ass-gifs-213.gif

ко да им је Енвер Хоџа писао.

Читам јутрос неки чланак, интервјуишу Бангладешане по Атини. Сви се осоколили, сад ће каже да добију држављанство, повластице, породице да доведу... ишли да кличу овом другу Пичкасу пред седиштем странке.

jel ti znaš moje radno vreme?...mi fakultetski obrazovani sa još tri diplome preko toga nemamo fiksno radno vreme, jerbo mi radimo, danju, noću, kada imamo inspiraciju. Naravno, to vama koji ste studirali 10+ godina ili uopšte niste ni akademski građani, nije baš najjasnije, ali tako je...

- - - - - - - - - -

sikter, bre...pašo...

Neka si mu rekao labe, neka vidi gde je mesto građanima drugog, trećeg i bez reda. Nego, zašto si u dva posta toliko promenio mišljenje, i posle još probao na mene to da prebaciš?

Sikter! • usklik Beži, odlazi napolje, gubi se, marš napolje! (tur.)
Ako se ne varam, po pravilniku foruma je upotreba samo dva jezika, a među njima nije Turski.
Da li se hvataš turcizama uvek kad ostaneš bez argumenata?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back