SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Лабе, сад ил’ никад... :mrgreen:

Bježiii, ne treba mu puno, vidiš da je ko Zagor. :sad2:

- - - - - - - - - -

nisam u bg. već malo južnije...a vi izvolite pa dodjite..dobićete i mnogo više od kafe, sve po redu, domaćinski..:D

beograd nije srbija, znaš...odmaknite se malo da vidite sveta:lol:

ajde, imate fore još nedelju dana..:ceka:

Mmmm... a šta imaš za mene zanimljivo? :per:

- - - - - - - - - -

Ni kafana nije sto je nekad bila.

Kad su bejvočeri raspušteni. :evil:

ma hajde makar da si u kg, nego ko ce te tvoje vukojébine da trazi :lol: uostalom, ko bi tebe i trazio, neam pametnija posla :lol:

ma neka je kg.vukojebina, glavno da kalinovik nije...:rotf:
ah da, beogradjanka nikad nećeš biti, makar se sto puta tamo rodila i živela...:kafa:

naravno da nemaš druga posla, inače me ne bi proganjala po forumu, svi su primetili koliko si opsednuta..:rotf:

koleginica me naucila kad vidim ovo da se ne mesam vise u kafanu...

C98g5To.png

- - - - - - - - - -

Kafana je negda bila mesto epskih nadjebavanja i trenutaka.

Sad vidim samo nekoliko razuzdanih zena koje se cupaju za kosu, jednog smaraca koji lupeta i prdi u uglu, daveci ono malo njih koji ovde promole nos na pet minuta, pa beze kad vide kakva je ovo rupetina.

i meni je sve manje zanimljivo...jos malo ovoga i bljak...

- - - - - - - - - -

auuuuuuuu

ovo cu da turim na plejlistu znaci

xaaxaxaaxaxxaxaxaxaxaxaxxaax
xaxaxaxaxaxaxaaxxaxaxaxaxaxaxaxaax
xaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxxaxaax
xaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxxaxaxaxaxaax
xaxaxaxxaxaxaxaaxxaxaxaxaxaxaxaax
axxaxaxaxaaxaxaxaxxaaxaxaxaxaxax

to smo probali sa duelima pa nije bio neki odziv na tim temama..niste skapirali da je tamo bio dozovoljen "narodniji" recnik i otpusen ventil :)

Je li to ono kada je onaj klinac Pocesta pozivao ljude i hteo da vodi duele 1 na 1? :lol:

Inace, i to njegove je inteligentnija ideja od tih vasih tupavih tema Srbi vs Hrvati.

Mada, da ste malo pametniji, kao sto niste, trebali ste da otvorite temu tipa Levica vs Desnica, tu bi bilo zanimljive pljuvacine. U Srbi vs Hrvati moze da bude samo mrznje, nikakve pljuvacine tu ne moze da bude.

Je li to ono kada je onaj klinac Pocesta pozivao ljude i hteo da vodi duele 1 na 1? :lol:

Inace, i to njegove je inteligentnija ideja od tih vasih tupavih tema Srbi vs Hrvati.

Mada, da ste malo pametniji, kao sto niste, trebali ste da otvorite temu tipa Levica vs Desnica, tu bi bilo zanimljive pljuvacine. U Srbi vs Hrvati moze da bude samo mrznje, nikakve pljuvacine tu ne moze da bude.

pa otvori temu i okaci anketu. aj :lol:

daj predloge za duele ..sta fali da cujemo i neku pametnu ideju :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back