SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma znas kako me zabole ona stvar sta si ti ocekivao?:think:

To sto ti ne razumes vrednost rasparve Dzejms vs Dzordan, to je vec tvoj problem. Za tebe moze posebna tema ETF vs FTN.

A to sto si dosao na Kafanu da glumis facu i smirujes kao neke strasti, to je vec tvoj pajserizam.

ta tema je za drugi forum ne za politiku a ostalo..facu glumi onaj ko se siri.a onda upuva kad ga konkretno pitaju :)

Odlično, kako je biti u braku? Kako je raditib domaći zadatak sa decom? Kako je negovati dugačku bradu? Kako je biti human prema gejevima i tražiti rešenje za njihov problem? Aj' prvo na ovo odgovori, a ako numeš, daj bar da spamujemo.

Uglavnom uzasno. Ima i onih 5% gde je dobro, ali to su izuzeci.

Domaci zadatak sa decom je super, jos sat vremena koje izgubis da ne moras da pricas sa zenom.

Negovati dugacku bradu je zajebano, makar meni.

Zajebano, isto.

a za ove koji se bave proveravanjem ip adresa a toliko su jadni da ni to numu da urade kako treba...evo im moja, da se ne muče...:D
192.168.1.13

- - - - - - - - - -

a za ove koji se bave proveravanjem ip adresa a toliko su jadni da ni to numu da urade kako treba...evo im moja, da se ne muče...:D
192.168.1.13

Ne umem da budem posten i fer, ja sam subjektivna i iracionalna osoba.

u redu je biti subjektivan u nekim privatnim stvarima i čarkama, ali ne kad je u pitanju posao...

- - - - - - - - - -

u redu je biti subjektivan u nekim privatnim stvarima i čarkama, ali ne kad je u pitanju posao...

- - - - - - - - - -

e ye8em ti provajdere baš...:evil:

nemoj da se foliraš, samo budi pošten i fer...za mnoge su ti epiteti samo mislena imenica...;)

- - - - - - - - - -

bež'bre papučarčiću, ti ionako ne smeš da pozoveš...

Jes, pa kako da te skinem sa... vrata, kad mi se nakačiš? Prvo da vidim da li se isplati. :lol:

- - - - - - - - - -

Pajser je objekat, nije osoba... mada u tvom slučaju je i manje od toga. :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back