SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Brateeeee igro sam ja to...

Duke Nukem je legendarna igrica. A poenta je da je taj njegov lik nesto na nivou Caka Norisa, humor koji treba da ostane tamo gde mu je mesto, u 90-im.

Pre nekoliko godina su izbacili nastavak te igrice, sa sve istim likom i humorom, i ono je ocaj ocaja. Sve one iste stvari zbog kojih sam voleo Duke-a, oni pokusali da prodaju u ovom veku. Osecaj je kao da jedes budjavi sendvic.

Kultura je napredovala za tih 15-20 godina, danas je javni diskurs mnogo kompleksniji, ima vise detalja. Danas vise nije smesno ni kada se smejes takvom humoru, jednostavno, to su dinosaurusi. To isto kao kada bi se neko smejao Refketu. Pusti.

moji banditi nabavili play station 4...sad se ne skidaju...:sad2:

i tata bi sine :)

- - - - - - - - - -

Duke Nukem je legendarna igrica. A poenta je da je taj njegov lik nesto na nivou Caka Norisa, humor koji treba da ostane tamo gde mu je mesto, u 90-im.

Pre nekoliko godina su izbacili nastavak te igrice, sa sve istim likom i humorom, i ono je ocaj ocaja. Sve one iste stvari zbog kojih sam voleo Duke-a, oni pokusali da prodaju u ovom veku. Osecaj je kao da jedes budjavi sendvic.

Kultura je napredovala za tih 15-20 godina, danas je javni diskurs mnogo kompleksniji, ima vise detalja. Danas vise nije smesno ni kada se smejes takvom humoru, jednostavno, to su dinosaurusi. To isto kao kada bi se neko smejao Refketu. Pusti.

Sjećam se brate... lažeš da to ima opet... ja moram da vidim kako to zgleda.-..

moji banditi nabavili play station 4...sad se ne skidaju...:sad2:

I ja sam planirao da uzmem to:think:Bolje to, nego sugavi Majkrosoft i njihov Xbox One.

- - - - - - - - - -

Sjećam se brate... lažeš da to ima opet... ja moram da vidim kako to zgleda.-..

Pa pre nekoliko godina izdali Duke Nukem Forever, to je jedna od najiscekivanijih igrica ikada, 15 godina je najavljuju skoro.

I igrica je zesci shit.

Jeste, to su bili dani, isti slucaj i sa mnom :worth: I fudbal, i Mortal Kombat 5:worth:

Jednom sam 3 dana neprekidno igrao Mortal Kombat 5 na Soniju, samo sam se odvajao od fotelje da serem i spavam 4 sati dnevno:mrgreen:
Inače, ja sam u vreme kad se pojavio mortal kombat, čuvala jednog dečaka.
Mama i tata mu bili imućni i kupili mu to čudo sega-mega, sony play st. bem li ga kako se zvalo
Kad se pojavila ta igrica, mali ne zna da igra a vala ni ja, ali njemu bilo zanimljivo da gleda kako me lešiod batina onaj kreten .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back