SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja volim da igram formulu jedan na play station..imamo i onaj veliki volan sa pedalama...

hoćeš li da igramo jedan na jadan na pedalama?!

- - - - - - - - - -

Inače, ja sam u vreme kad se pojavio mortal kombat, čuvala jednog dečaka.
Mama i tata mu bili imućni i kupili mu to čudo sega-mega, sony play st. bem li ga kako se zvalo
Kad se pojavila ta igrica, mali ne zna da igra a vala ni ja, ali njemu bilo zanimljivo da gleda kako me leše.

to je bilo prije ovog što brat kamičak priča :)

hoćeš li da igramo jedan na jadan na pedalama?!

- - - - - - - - - -

to je bilo prije ovog što brat kamičak priča
smile1.gif
Doduše, on je tad bio mali.... :lol:
a i ne'am pojma od kad je koji šta je starije. dal sega ili sony.
ono je bio mortal kombat klot. znači 1

Jeste, to su bili dani, isti slucaj i sa mnom :worth: I fudbal, i Mortal Kombat 5:worth:

Jednom sam 3 dana neprekidno igrao Mortal Kombat 5 na Soniju, samo sam se odvajao od fotelje da serem i spavam 4 sati dnevno:mrgreen:

U je, i ja sam tako znao danima da privodim ribe kad moji matorci, ili od ortaka iz ulaza, odu negde na nekoliko dana. Skupi se ekipa da idemo u zezanje, a ja uzmem ključ od ortaka i kažem im da se lepo provedu... ja sam sa ribom, pa tako danima. Spavao sam više nego vi gikovi ili kao se već vi zovete.

U je, i ja sam tako znao danima da privodim ribe kad moji matorci, ili od ortaka iz ulaza, odu negde na nekoliko dana. Skupi se ekipa da idemo u zezanje, a ja uzmem ključ od ortaka i kažem im da se lepo provedu... ja sam sa ribom, pa tako danima. Spavao sam više nego vi gikovi ili kao se već vi zovete.

ye8em te smotana...toliko si bio sa ribom a samo si spavao..:hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back