- Poruka
- 62.443
Aha, ribe su za frajere koji umeju. Ovi ćoravci kompjuteraši... skupljaju sličice i piju energetska pića, jadni.![]()
Refke, znas li ti ko je Duke Nukem?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha, ribe su za frajere koji umeju. Ovi ćoravci kompjuteraši... skupljaju sličice i piju energetska pića, jadni.![]()
El neki Dum kvejk heretik?

Je li igrao neko od vas igricu Duke Nukem tamo 90-ih?

UNREAL TOURNAMENT je bio zakon!
Prosto ne znam dal je bila bolja grafika(za ono doba-98-99, tako nešto) ili muzika.
To je jedina pucačina koja mi se ikada dopala.
Mnogo mi je bilo žao kad sam pre nekoliko godina, kad mi je pala na um i skinula je preko torenta, napunila komp virusima

Je li igrao neko od vas igricu Duke Nukem tamo 90-ih?

Brateeeee igro sam ja to...
- - - - - - - - - -
joj pobjego sam sa slave.... ne znam je li sramota... da li da ser vratim?!![]()
jel posno ili mrsno?
UNREAL TOURNAMENT je bio zakon!
Prosto ne znam dal je bila bolja grafika(za ono doba-98-99, tako nešto) ili muzika.
To je jedina pucačina koja mi se ikada dopala.
Mnogo mi je bilo žao kad sam pre nekoliko godina, kad mi je pala na um i skinula je preko torenta, napunila komp virusima
Mrsno... najeo sam se k'o manijak... popio sam 5 piva od pola litre... slago sam da ću se vratit... ne vraća mi se... i ovako sam gotov...

Brateeeee igro sam ja to...
Ako nisi igrala, skini Half Life 2.

moji banditi nabavili play station 4...sad se ne skidaju...![]()

Duke Nukem je legendarna igrica. A poenta je da je taj njegov lik nesto na nivou Caka Norisa, humor koji treba da ostane tamo gde mu je mesto, u 90-im.
Pre nekoliko godina su izbacili nastavak te igrice, sa sve istim likom i humorom, i ono je ocaj ocaja. Sve one iste stvari zbog kojih sam voleo Duke-a, oni pokusali da prodaju u ovom veku. Osecaj je kao da jedes budjavi sendvic.
Kultura je napredovala za tih 15-20 godina, danas je javni diskurs mnogo kompleksniji, ima vise detalja. Danas vise nije smesno ni kada se smejes takvom humoru, jednostavno, to su dinosaurusi. To isto kao kada bi se neko smejao Refketu. Pusti.
moji banditi nabavili play station 4...sad se ne skidaju...![]()
Bolje to, nego sugavi Majkrosoft i njihov Xbox One.Sjećam se brate... lažeš da to ima opet... ja moram da vidim kako to zgleda.-..
I ja sam planirao da uzmem toBolje to, nego sugavi Majkrosoft i njihov Xbox One.
ja sam se ubijao u BG nekad... cijelu noć iznajmimo fuZbal i igramo...
I fudbal, i Mortal Kombat 5

Inače, ja sam u vreme kad se pojavio mortal kombat, čuvala jednog dečaka.Jeste, to su bili dani, isti slucaj i sa mnomI fudbal, i Mortal Kombat 5
Jednom sam 3 dana neprekidno igrao Mortal Kombat 5 na Soniju, samo sam se odvajao od fotelje da serem i spavam 4 sati dnevno![]()