gost 352012
Domaćin
- Poruka
- 3.964
Ti se smiri ili ću da javim da si pio vodu pre neki dan.![]()
Ovo se ne zove voda.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti se smiri ili ću da javim da si pio vodu pre neki dan.![]()

Stavi Frontlajn, ne zezaj ljude naokolo.

Ovo se ne zove voda.
![]()
ma od sad kad se budem vidjala sa tobom i skafander cu da nosim ko oni iz csi![]()

Nemoj da se kriješ, znamo da si od takvih koji hoće da krišm popiju vode kad vreme nije.

Само без ружних речи.Pa... meni je to dobro, e sad... dal' smem javno...
- - - - - - - - - -
Ае важи.necu javno. odoh u shoping pa kad se vratim posaljem ti ppali samo tebi!
![]()
Cek da se pogledam u ogledalo....![]()
Kami jel znas ti ovoga
![]()
Fore sa Cak Norisom su u Americi bile popularne tamo 90-ih, jer to je bila takva decenija, ja ne znam koji moj ih Srbi vise vade iz mrtvih, sve u stilu jednog istog humora koji se ne menja, 'ala' CKM i Tarzanija.
Da te niko ne poznaje.![]()
Добро...то јесте тачно, мене ни мајка не познаје.
Међутим, релативно скоро сам сконтала још неке особине које се савим лепо уклапају у сличицу коју сам одабрала.

Да хоћеш да те доживљавамо као типа кога боли уво за све.![]()
Cela ta konstrukcija.Да хоћеш да те доживљавамо као типа кога боли уво за све.![]()
Mislim da je to skroz tacnoCela ta konstrukcija.
Je li igrao neko od vas igricu Duke Nukem tamo 90-ih?
A sta o meni govori moj avatar?![]()

Ja sam se igrao sa devojkama, nisam baš nešto taj štrebersko-smotano-stidljiv-ne znam kako tip.

J
Da si pajser iz neke provincije i da zbog toga svoj život doživljavaš kao promašaj zbog čega si ogorčen na ceo jedan narod umesto na one koji su te zaebali i da si pajser. I ako nisam spomenuo, da si pajser.
![]()
Aha, Duke Nukem je za smotano-strebersko-stidljive tipove![]()

U pravu si.