SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti se smiri ili ću da javim da si pio vodu pre neki dan. :rtfm:

Ovo se ne zove voda. :sad2:

537286_10151205325428230_1651452839_n.jpg

Ovo se ne zove voda. :sad2:

537286_10151205325428230_1651452839_n.jpg

Nemoj da se kriješ, znamo da si od takvih koji hoće da krišm popiju vode kad vreme nije.

- - - - - - - - - -

ma od sad kad se budem vidjala sa tobom i skafander cu da nosim ko oni iz csi :sad2:

Ceniš da ćeš tako biti lepša? Možeš isti efekat i sakesom za smeće pšreko glave, a znatno je jeftinije?

Ub'će me Mil'ca, al vredi. :mrgreen:

jel to samo ja primecujem ili i vi

ove nase kafanske zene, devojke i kobajagi dobre devojcice dok im delis komplimente samo smajliji i srculenca

cim im ne udelis kompliment odmah pitanja i prozivke

ako ne cuju 36 puta dnevno cici mici odmah radi afekt

Fore sa Cak Norisom su u Americi bile popularne tamo 90-ih, jer to je bila takva decenija, ja ne znam koji moj ih Srbi vise vade iz mrtvih, sve u stilu jednog istog humora koji se ne menja, 'ala' CKM i Tarzanija.

brate, mi smo zaostali za zapadom oko 20-50 godina...tako da smo taman na vreme ukopcali...

- - - - - - - - - -

nisam znao da citas CKM, i ja citam CKM povremeno

Добро...то јесте тачно, мене ни мајка не познаје.
Међутим, релативно скоро сам сконтала још неке особине које се савим лепо уклапају у сличицу коју сам одабрала.

Pa slicica govori da si introvertnija nego sto se cini na prvi pogled. ;)

Isto vazi i za mene.

Je li igrao neko od vas igricu Duke Nukem tamo 90-ih?

Ja sam se igrao sa devojkama, nisam baš nešto taj štrebersko-smotano-stidljiv-ne znam kako tip.

- - - - - - - - - -

A sta o meni govori moj avatar? :mrgreen:

Da si pajser iz neke provincije i da zbog toga svoj život doživljavaš kao promašaj zbog čega si ogorčen na ceo jedan narod umesto na one koji su te zaebali i da si pajser. I ako nisam spomenuo, da si pajser.

:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back