SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa Refke tu nesto poceo da prodaje fore i lekcije o zivotu iz baba Marine knjige 'Udaj se zato sto to tako treba'

Није то Рифкица рекао, бре Ками. :lol:

Рифкица хоће да каже да је породица важна јер је идеалан ослонац у животу. Бољи не постоји.
Наравно, здрава породица. ;)
А не базирана на било ком виду морања.

- - - - - - - - - -

Мени увек имаш разлога да честиташ!
Знаш ваљда да су моји успеси стални, темељни, мултипли, упечатљиви и тако даље. :lol:

Рифкица хоће да каже да је породица важна јер је идеалан ослонац у животу. Бољи не постоји.

Tako je.

New Deal>>>>>>> Nezdrava porodica

Da, ali porodica je tehnicka stvar i forma, a ja uvek idem dublje u sustinu, i rasclanjujem stvari. Ljubav, sreca, prijateljstvo; to su prave vrednosti zdrave i normalne porodice (kakve su u zestokoj manjini). Naravno da svako zeli da bude srecan i da bude voljen, ali to nije moguce ostvariti na silu, a mnogima se to nikada i ne desi. To je sve normalno, i sve je za ljude. Deda Refke tim stavom samo nabija besmisleni pritisak ljudima, a to nije dobro.

Nacrtaj mu, malo je kraći po tom pitanju... kao i u svemu ostalom, zato ga klinci i deru kad se tapkaju. :mrgreen:

Tako je.

Zato se ja uopste ne opterecujem previse.

U osnovi, ja imam jaku teznju da se razmnozim, ali to moze da se postigne i bez tradicionalnog braka.

Ili preko New Deal-a, ili preko Zajednickog Odgajanja.

Je li postoji neki drugi izraz za to, New Deal mi deluje previse levicarski :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Nacrtaj mu, malo je kraći po tom pitanju... kao i u svemu ostalom, zato ga klinci i deru kad se tapkaju. :mrgreen:

Ja popunio 3 albuma, a klinci nek' se slikaju :super:

Da, ali porodica je tehnicka stvar i forma, a ja uvek idem dublje u sustinu, i rasclanjujem stvari. Ljubav, sreca, prijateljstvo; to su prave vrednosti zdrave i normalne porodice (kakve su u zestokoj manjini). Naravno da svako zeli da bude srecan i da bude voljen, ali to nije moguce ostvariti na silu, a mnogima se to nikada i ne desi. To je sve normalno, i sve je za ljude. Deda Refke tim stavom samo nabija besmisleni pritisak ljudima, a to nije dobro.

Od dobre i srećne porodice ide sve, evo pogledaj sebe, lepo si se izjasnio kao Srbenda, pravoslavac. Zato si toliko srećan u životu, ništa ne radiš, a ideš na more i imaš za slajbe i one hemikalije. Dećeš boljo?

A zašto je onda otiš´o u gejove? :sad2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back