SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro Vertigone, jesi li se nanunao? :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Ma pusti ih, vidiš da ni post nisi napisao, a jedna se već javila.

nisam :neutral:

woA1868.png

Ipak ne misliš na nevestu. Ovde teško da je išta mogla da uradi, to u onoj religijskoj kafani mogla da prođe sa analnim penetracijama. :lol:

naravno da mislim na nevestu jer na ovom forumu je bilo maksimum tri do cetiri zene koje su mogle verbalno da penetriraju bilo koga ako im se imperativno nadigne inspiracija a ona je bila jedna od njih...a to se i trazi na forumu a ne neko mudro proseravanje za koje 90 posto njih nema pojma o cemu pises..

- - - - - - - - - -

a ko ce ga znati
ja tipujem da je jean zatreskana u nekog forumasa
pa kad god utripuje da se on muva s nekom drugom ozeze po njoj

how tipical

- - - - - - - - - -

Čekam samo da vidim kako će marlon da prođe, i on se nešto mota oko mene. Kad ga dovati Rorka... :mrgreen:

tis zaboravio da je taj koga pominjes nenadyebiv :hahaha:

- - - - - - - - - -

jok... sa tabom, a to ti je isto :lol:

Nevesta je samo koristila vulgarne napade da sakrije svoje nedostatke. A njih je bilo previše. Daleko je ona od bilo kakavog ozbiljnijeg potencijala.
Još uvek imaš te gej želje prema meni? :sad2:

da imam ne bi te odhebo kad si me na kolenima molio da pravimo trio sa sizifom dok pijemo i slusamo mjuz... cak si poturao moju slabost ka ezotericnom audiu da me navatas na nju :hahaha:

ako ti je za utehu nisi prvi koji se lozi na moju kozhu :hahaha:

da imam ne bi te odhebo kad si me na kolenima molio da pravimo trio sa sizifom dok pijemo i slusamo mjuz... cak si poturao moju slabost ka ezotericnom audiu da me navatas na nju :hahaha:

ako ti je za utehu nisi prvi koji se lozi na moju kozhu :hahaha:

Ute'ro je tebi Sizif... stra' od mernih instrumenata, pa ne smeš na megdan. :tongue2:

- - - - - - - - - -

ta kad bi ti napravila kratki spoj sa katodom oma bi promutirao ko becki decak :hahaha:

Džaba ti, ja sam tranzistorac, tebi će da obradi lampe, ali dobro zagrejane. :lol:

naravno da mislim na nevestu jer na ovom forumu je bilo maksimum tri do cetiri zene koje su mogle verbalno da penetriraju bilo koga ako im se imperativno nadigne inspiracija a ona je bila jedna od njih...a to se i trazi na forumu a ne neko mudro proseravanje za koje 90 posto njih nema pojma o cemu pises..

- - - - - - - - - -

how tipical

- - - - - - - - - -

tis zaboravio da je taj koga pominjes nenadyebiv :hahaha:

- - - - - - - - - -

jok... sa tabom, a to ti je isto :lol:

sta je tipical? :D

hoces ovde da postavim kako si me muvao na pp dok si bio "lizistrat" pa popio korpu? :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back