SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kad se setim kako vas je ovde naduvala i naprzila a vi se primili ko da ne kazem sta :hahaha:

Ipak ne misliš na nevestu. Ovde teško da je išta mogla da uradi, to u onoj religijskoj kafani mogla da prođe sa analnim penetracijama. :lol:

- - - - - - - - - -

kakav god bio za vas tetke u klimaxu sam avion dzambo dzet

Onaj veliki i tromi, što slabo izvodi lupinge, kovite, zvono i slično?

Ј6г, Риферу, немају сви факултете, не може свако да постане дизајнер, доктор, и сл... него, шта би требало - да одбију посао? Па онда да им Конси из Канаде њаке како у Србији нико неће да ради :rtfm:
Мало је посла а људи пуно, нећеш ти 'оће онај други, тако то иде. Није проблем у радницима већ у томе што њихова права нема ко да заштити.

Neki ljudi promene struku, upišu školu, neki kurs... sve se može. Suština je da je ovde veoma malo ljudi spremno na ozbiljne promene u životu. Za to treba imati bar malo mooda.

- - - - - - - - - -

ee..kad dodjem u beograd jedino cu da pozovem laba i teraska, ostali me ne zanimate...:rotf:

Naravno, kad ja sve obavim u Nemciji, ostaju ti ta dva drugarčića. :hvala:

Ti ništa ne vidiš? Pa ona se na mene loži, vidiš koliko se juče polomila da me doveče u jazbinu? I avion hoće da mi plati, i autom da me sačeka, sve samo da dođem. Auuu, neobavešten si, ko neki iz DSS.
Moguće da su zato i Milica i ranije, Đavolja, na tapetu. Vi'š nisam u tom pravcu gledao. :think:

:roll:

ot kad se to chobanchica i ova jean ne podnose?
ili to ova sdruga opet tripuje ko za djavolju?
ima takvih zena koje sve druge mrze...u njihovoj glavi

sve si pogresno shvatio bolan...vidis da me niko nece...:sad2:

nemam posao, nemam kucu, nemam muza, nemam decu, tj. imam jedno kopile, i to siptarsko...zivim od socijale, ruzna sam, debela, izgledam kao balvan...eh, zivote... :rida:

• Podržavam
Reactions: Tol
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back