SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Није проблем у коцу, него у томе што ове не можеш да похваташ. Сви су у неким фотељама, награђени за минули рад...
Može kada se hoće.

Ja sam na'vat'o jednog poslodavca :lol: Pre par godina, devojci poslodavac poslao poruku da uradi nešto u vezi posla i ona uradi i napravi se minus od oko 400 evra. I on mrtav ozbiljan optuži nju i od nje traži da nadoknadi štetu, pa je još počeo da je maltretira. On je kao ranije bio neki "krimos" Prenese ona meni šta se desilo, da mi njegovoj broj, dogovorim se sa njim da se vidimo, počnemo mi razgovor, on počeo nešto da k.enja, ja ga zaustavim i krenem normalno da mu objašnjavam a on ustade i počne da beži :eek: Kada sam ga stigao, patasorio sam ga, Sa takvim džukelama ne možeš drugačije. Devojka je dala otkaz, on nije smeo njoj, a čuo sam da je sada dobar prema zaposlenima

Može kada se hoće.

Ja sam na'vat'o jednog poslodavca :lol: Pre par godina, devojci poslodavac poslao poruku da uradi nešto u vezi posla i ona uradi i napravi se minus od oko 400 evra. I on mrtav ozbiljan optuži nju i od nje traži da nadoknadi štetu, pa je još počeo da je maltretira. On je kao ranije bio neki "krimos" Prenese ona meni šta se desilo, da mi njegovoj broj, dogovorim se sa njim da se vidimo, počnemo mi razgovor, on počeo nešto da k.enja, ja ga zaustavim i krenem normalno da mu objašnjavam a on ustade i počne da beži :eek: Kada sam ga stigao, patasorio sam ga, Sa takvim džukelama ne možeš drugačije. Devojka je dala otkaz, on nije smeo njoj, a čuo sam da je sada dobar prema zaposlenima

:ok:

Али и даље тврдим да су они, који су допустили том вајном послодавцу да се тако понаша, недодирљиви. Све се ломи преко радникове грбаче, а радник нема коме да се обрати за помоћ.

Može kada se hoće.

Lackywin...ljudino! :worth:

pokisoh najstrašnije...samo da ne zaradim upalu pluća...?(
samo dok sam prešla ulicu do zaklona izubijao me grad i do gole kože mokra :rida:

:ok:

Али и даље тврдим да су они, који су допустили том вајном послодавцу да се тако понаша, недодирљиви. Све се ломи преко радникове грбаче, а радник нема коме да се обрати за помоћ.
Pa dopustili su im vlasti, korumpirani inspektori i ostali Može se doći i do njih, treba biti uporan, e sada za ove gore na vrhu, mislim vlast, može neka revolucija i tako to ali od toga nema ništa, previše je ispranih mozgova, previše je zvladala apatija.

http://forum.krstarica.com/showthre...rna-tema-4?p=28446780&viewfull=1#post28446780

:lol:

- - - - - - - - - -

Dok ga Zorka ne odvuče u neku zabit u Alemaniji nema ništa od njega. :lol:

- - - - - - - - - -

Ma ok, nego ne volem tako. Ali, pretisno sam gumb i ebg.

Kakva Zorka, valjda Tzatza?

- - - - - - - - - -

ne znam za rifa al ovo vreme je idealno za samostalan zivot... gledas ljude kako se zbili ko pike napolju ispod strehe da ne pokisnu a ti ides go po gajbi, ceskas yaya i keseris se kako se cvikaju yebene kise... sta ce sutra kad pocne rat ybt :lol:

evo i i forumske koke sve polegale ko bakice :lol:

Bolje je kad ti neka češka yaya umesto ti sam. :mrgreen:

Фламине, јел' теби јасно да многи људи раде тако, а за дупло мању плату? :think:

Neka promene firmu ili struku. Ja stalno ponavljam da smo sami krivi što pristajemo (ti koji pristaju) na male plate. :evil:

- - - - - - - - - -

tebi, da.

ali mislim da bi njima smetala konkurencija :lol:

- - - - - - - - - -

Draga moja Sur, ima ljudi koji rade tako, a ne dobijaju uopste platu. takve poslodavce treba ponabijati na kolac.

Nisu samo poslodavci krivi, već i ti koji pristaju na maltretiranje. Na taj način muče i sebe i druge, koji bi radili u normalnim uslovima.

Može kada se hoće.

I ja bih bežao da te vidim takvog... sa tim crvenim nosom i zubima... :sad2: Ko zna kaki si u pravom životu? :mrgreen:

http://www.filmovix.com/videos/3-days-to-kill-tri-dana-za-ubistvo-2014/

3days.jpg

ovaj film morate da gledate. beograd. :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back