27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
Šta ti imaš protiv hrvata,m?
predajte se, svaki otpor je uzlaudan, nesposobni ste za samostalan zivot, sve vam je otislo u curac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta ti imaš protiv hrvata,m?
Izvinjavam se, omaklo mi se. A i de si našo ja da te vatam pored buljuka tvojih obožavateljki. Bre.![]()

selo mu tamo de vuk ostri ****** a lisica okrece tocilo![]()

ae ne zaebavaj, zasta da se izvinjavas? za zaebanciju![]()
Dok ga Zorka ne odvuče u neku zabit u Alemaniji nema ništa od njega.![]()

predajte se, svaki otpor je uzlaudan, nesposobni ste za samostalan zivot, sve vam je otislo u curac
ne znam za rifa al ovo vreme je idealno za samostalan zivot... gledas ljude kako se zbili ko pike napolju ispod strehe da ne pokisnu a ti ides go po gajbi, ceskas yaya i keseris se kako se cvikaju yebene kise... sta ce sutra kad pocne rat ybt
evo i i forumske koke sve polegale ko bakice![]()

ne znam za rifa al ovo vreme je idealno za samostalan zivot... gledas ljude kako se zbili ko pike napolju ispod strehe da ne pokisnu a ti ides go po gajbi, ceskas yaya i keseris se kako se cvikaju yebene kise... sta ce sutra kad pocne rat ybt
evo i i forumske koke sve polegale ko bakice![]()
Meni se čini da će ovde u roku od šest meseci biti krvoproliće. A sve zbog novog zakona o radu, poskupljenju struje i ostalim naprednim dostignućima.

poplava u gradu. sad sam dosao sa bazena, bio na dorcolu na 25 maj, znaci potop. i grad je padao. a na ulici voda do pola vrata od kola. kad sam se provukao do centra, malo je normalnije

Meni se čini da će ovde u roku od šest meseci biti krvoproliće. A sve zbog novog zakona o radu, poskupljenju struje i ostalim naprednim dostignućima.
mogo si svrnes na pice do mene, ovde suvo a docice i neke trebe veceras
- - - - - - - - - -
to im je i cilj... iliti zadatak. ne mogu da verujem sta ovaj narod sve moze da istrpi.

Тек?
Ма, неће ни тад...
forumasice ili neke unknown![]()
a kljuc od gajbe nijedna 
mogo si svrnes na pice do mene, ovde suvo a docice i neke trebe veceras
- - - - - - - - - -
to im je i cilj... iliti zadatak. ne mogu da verujem sta ovaj narod sve moze da istrpi.
ma kake 4umasice...od njih kod mene imaju prolaz njih 3a kljuc od gajbe nijedna
![]()

Najkasnije do proleća. Danas sam čuo jezivu izjavu. Lik ( mlad čovek) ima ženu i dete od tri godine. Radi sve subote i skoro sve nedelje i jedva nakuca 50 iljada. I kaže:"Ako ja sa jednim ili dva slobodna dana mesečno ne budem imao da prehranim porodicu ima nekog da ubijem."

pazi da ne zagrizes previse

Фламине, јел' теби јасно да многи људи раде тако, а за дупло мању плату?![]()
Мда, све ћемо да се бусамо у груди и, као, полећемо на непријатеља, уз повике "Пусти ме да им покажем", држећи се једни за друге...
paaa batice nisam ja alav... za 8 godina na krsti ako sam profilisao tri koleginice koje me sharmiraju i sa kojima mi prijatno, mislim da je sasvim korektno![]()

Фламине, јел' теби јасно да многи људи раде тако, а за дупло мању плату?![]()
tebi, da.
ali mislim da bi njima smetala konkurencija![]()
cak i sad kad citaju ovo, a citaju, misle da se zaebavam i da samo pojedinacno nju obNozavam (ovo je kuckin izraz posto ne kradem tudjice
) 
Da, ne, ne znam. Verovatno. Sigurno da ima.

jok, desice se jako brzo uz dosta krvi i neces biti svesna sta se desilo... prevrati su uvek takvi.

И то - годинама. Њима то није '6 месеци', него 13 година и 6 месеци...