milica cobanica
Veoma poznat
- Poruka
- 12.483
Meni se čini da će ovde u roku od šest meseci biti krvoproliće. A sve zbog novog zakona o radu, poskupljenju struje i ostalim naprednim dostignućima.
zasluzili smo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni se čini da će ovde u roku od šest meseci biti krvoproliće. A sve zbog novog zakona o radu, poskupljenju struje i ostalim naprednim dostignućima.
tebi, da.
ali mislim da bi njima smetala konkurencija
- - - - - - - - - -
Draga moja Sur, ima ljudi koji rade tako, a ne dobijaju uopste platu. takve poslodavce treba ponabijati na kolac.

zasluzili smo.
Ne znam kako je u južnoj Srbiji tamo je oduvek bila loša situacija. Ali ako ovde nema posla mogu misliti kako je tamo. Izgleda da je dogoreo fitilj, da nema dalje.
Не, на колац треба понабијати оне који су дозволили тим послодавцима да се тако опходе.
dobro, onda zajedno ih pohvatati, pa na neomascen kolac.
Može kada se hoće.Није проблем у коцу, него у томе што ове не можеш да похваташ. Сви су у неким фотељама, награђени за минули рад...
Pre par godina, devojci poslodavac poslao poruku da uradi nešto u vezi posla i ona uradi i napravi se minus od oko 400 evra. I on mrtav ozbiljan optuži nju i od nje traži da nadoknadi štetu, pa je još počeo da je maltretira. On je kao ranije bio neki "krimos" Prenese ona meni šta se desilo, da mi njegovoj broj, dogovorim se sa njim da se vidimo, počnemo mi razgovor, on počeo nešto da k.enja, ja ga zaustavim i krenem normalno da mu objašnjavam a on ustade i počne da beži
Kada sam ga stigao, patasorio sam ga, Sa takvim džukelama ne možeš drugačije. Devojka je dala otkaz, on nije smeo njoj, a čuo sam da je sada dobar prema zaposlenimaMože kada se hoće.
Ja sam na'vat'o jednog poslodavcaPre par godina, devojci poslodavac poslao poruku da uradi nešto u vezi posla i ona uradi i napravi se minus od oko 400 evra. I on mrtav ozbiljan optuži nju i od nje traži da nadoknadi štetu, pa je još počeo da je maltretira. On je kao ranije bio neki "krimos" Prenese ona meni šta se desilo, da mi njegovoj broj, dogovorim se sa njim da se vidimo, počnemo mi razgovor, on počeo nešto da k.enja, ja ga zaustavim i krenem normalno da mu objašnjavam a on ustade i počne da beži
Kada sam ga stigao, patasorio sam ga, Sa takvim džukelama ne možeš drugačije. Devojka je dala otkaz, on nije smeo njoj, a čuo sam da je sada dobar prema zaposlenima

Može kada se hoće.
Ja sam na'vat'o jednog poslodavcaPre par godina, devojci poslodavac poslao poruku da uradi nešto u vezi posla i ona uradi i napravi se minus od oko 400 evra. I on mrtav ozbiljan optuži nju i od nje traži da nadoknadi štetu, pa je još počeo da je maltretira. On je kao ranije bio neki "krimos" Prenese ona meni šta se desilo, da mi njegovoj broj, dogovorim se sa njim da se vidimo, počnemo mi razgovor, on počeo nešto da k.enja, ja ga zaustavim i krenem normalno da mu objašnjavam a on ustade i počne da beži
Kada sam ga stigao, patasorio sam ga, Sa takvim džukelama ne možeš drugačije. Devojka je dala otkaz, on nije smeo njoj, a čuo sam da je sada dobar prema zaposlenima

Pa dopustili su im vlasti, korumpirani inspektori i ostali Može se doći i do njih, treba biti uporan, e sada za ove gore na vrhu, mislim vlast, može neka revolucija i tako to ali od toga nema ništa, previše je ispranih mozgova, previše je zvladala apatija.
Али и даље тврдим да су они, који су допустили том вајном послодавцу да се тако понаша, недодирљиви. Све се ломи преко радникове грбаче, а радник нема коме да се обрати за помоћ.
Pa dopustili su im vlasti, korumpirani inspektori i ostali Može se doći i do njih, treba biti uporan, e sada za ove gore na vrhu, mislim vlast, može neka revolucija i tako to ali od toga nema ništa, previše je ispranih mozgova, previše je zvladala apatija.

Dok ga Zorka ne odvuče u neku zabit u Alemaniji nema ništa od njega.
- - - - - - - - - -
Ma ok, nego ne volem tako. Ali, pretisno sam gumb i ebg.
ne znam za rifa al ovo vreme je idealno za samostalan zivot... gledas ljude kako se zbili ko pike napolju ispod strehe da ne pokisnu a ti ides go po gajbi, ceskas yaya i keseris se kako se cvikaju yebene kise... sta ce sutra kad pocne rat ybt
evo i i forumske koke sve polegale ko bakice![]()

Фламине, јел' теби јасно да многи људи раде тако, а за дупло мању плату?![]()

tebi, da.
ali mislim da bi njima smetala konkurencija
- - - - - - - - - -
Draga moja Sur, ima ljudi koji rade tako, a ne dobijaju uopste platu. takve poslodavce treba ponabijati na kolac.
Može kada se hoće.
Ko zna kaki si u pravom životu? 
I ja bih bežao da te vidim takvog... sa tim crvenim nosom i zubima...Ko zna kaki si u pravom životu?
![]()

verti a što ne može da se gleda taj film na onom linku?