27E
Legenda
- Poruka
- 52.561
jos sam neiskusan po tom pitanju pa vam hvala na savetu
pametan covek danas vidi ko na dlanu primitivizam i lopovluk nevidjen u srpskoj blizoj i daljoj istoriji zavoijen u celafon seljackog licemerja... a glup covek i dalje veruje ljudima sa dijagnozom jos iz adolescentstva
ovo ti je nesto bolje. ali prosiri period na 2000-2012, pa ce nesto i biti
ja licno u mom okruzenju ne vidim taj tvoj primitivizam, lopovluk, seljacenje, glupe ljude, i ljude sa dijagnozom. to ti nesto iz partije, pa mislis da su svi kao vi
ja vidim posten svet, vredne mlade ljude, bebe stizu svake godine, imamo i doktore nauka. to ja vidim i podrzavam, a vi...nije lako
- - - - - - - - - -
moj komentar je da ste neuki za fudbal i brzi na lupetanju. ja sam sinoc ovde napisoa da ne navijam ni za koga. ali je postignuti gol fantastican, i svetski prvak je top postao u igri a ne na penalea ciji je ovo komentar?
sta on personifikuje? nepoznavanje politike i fudbala, negiranje nemacke nacije i njene superiornosti u koju se vi kunete... znaci da cete biti prvi koji cete se na braniku otadzbine biti protiv nas koji to negiramo a to znaci podrsku nacistima.. jer nacista je uvek nacista, a za to znanje ipak treba malo vise obrazovanja i malo vise iskustva.
ako nastavis da lupetas i vredjas ides na ignore
cudo jedno kako se ovi ds i ldp pokazu posle nekoliko postova