SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jos sam neiskusan po tom pitanju pa vam hvala na savetu :sad2:

pametan covek danas vidi ko na dlanu primitivizam i lopovluk nevidjen u srpskoj blizoj i daljoj istoriji zavoijen u celafon seljackog licemerja... a glup covek i dalje veruje ljudima sa dijagnozom jos iz adolescentstva

ovo ti je nesto bolje. ali prosiri period na 2000-2012, pa ce nesto i biti

ja licno u mom okruzenju ne vidim taj tvoj primitivizam, lopovluk, seljacenje, glupe ljude, i ljude sa dijagnozom. to ti nesto iz partije, pa mislis da su svi kao vi

ja vidim posten svet, vredne mlade ljude, bebe stizu svake godine, imamo i doktore nauka. to ja vidim i podrzavam, a vi...nije lako

- - - - - - - - - -

a ciji je ovo komentar?

sta on personifikuje? nepoznavanje politike i fudbala, negiranje nemacke nacije i njene superiornosti u koju se vi kunete... znaci da cete biti prvi koji cete se na braniku otadzbine biti protiv nas koji to negiramo a to znaci podrsku nacistima.. jer nacista je uvek nacista, a za to znanje ipak treba malo vise obrazovanja i malo vise iskustva.
moj komentar je da ste neuki za fudbal i brzi na lupetanju. ja sam sinoc ovde napisoa da ne navijam ni za koga. ali je postignuti gol fantastican, i svetski prvak je top postao u igri a ne na penale

ako nastavis da lupetas i vredjas ides na ignore

cudo jedno kako se ovi ds i ldp pokazu posle nekoliko postova

Možda srede Mirjevo, onako svetski? :mrgreen:

jednu seljacinu najvise dvoje je dobro uvek imati u vladi da kad treba budu na stubu sramote... ali da imas sve seljacine i dvoje kolko tolko normalnih od kojih nijedan ne zna ono st treba da radi no glumata, e batice to nije ni malo dobro....

- - - - - - - - - -

ovo ti je nesto bolje. ali prosiri period na 2000-2012, pa ce nesto i biti

ja licno u mom okruzenju ne vidim taj tvoj primitivizam, lopovluk, seljacenje, glupe ljude, i ljude sa dijagnozom. to ti nesto iz partije, pa mislis da su svi kao vi

ja vidim posten svet, vredne mlade ljude, bebe stizu svake godine, imamo i doktore nauka. to ja vidim i podrzavam, a vi...nije lako

- - - - - - - - - -

moj komentar je da ste neuki za fudbal i brzi na lupetanju. ja sam sinoc ovde napisoa da ne navijam ni za koga. ali je postignuti gol fantastican, i svetski prvak je top postao u igri a ne na penale

ako ti je ono fantastican gol, onda o fudbalu znas taman tolko kolko znas o politici :lol:

- - - - - - - - - -

poseti oftamologa, nesto si mi licemerno politicki razrok... al nekog nestranackog jer ovi daju ochale sa ramom di pise na staklima sns :lol:

dr nauka.... :rotf:

zar ti nisam na ignore?

:think:

:rotf:

- - - - - - - - - -

lepo sam ti replicirao, pa sam te upozori na domace vaspitanje

izivljaanje na tudjim postovima je ovde davno vidjeno, i takvi su svi otisli. ti kako hoces, mada mi licis na nekofga. koji si bre ti?

a koji si ti Q da nekoga upozoravas? jel ti ne smeta sto te pola foruma izbegava a druga polovina jase i pljuje po tebi?

10479145_595754650543534_1248479016563736636_n.jpg

:aha:

Zla zeno, ja navijao za Mesija :lol:

svako ko je srbin nije mogao da navija za svabe.... nema te sile koja moze naterati srbina da navija za svog zlotvora.... da su pobedili sa stilom casno i dostojno onoga sta pokusavaju da reprezentuju, skinuo bih im kapu ali bez ikakvih emocija...ali ono krljanje, ono razbijanje od strane golmana vec vidjeno kolko puta kod svaba do sad u kriticnim utakmicama... dokaz kolko je to jadan i bedan narod.

ja sam okidac sudbine koji svojim recima ostavlja pustos iza sebe... al to se na vas sns-ovce ne odnosi posto je vi vec na tom mestu imate :lol:

ok, tvoja volja. ne ides na ignore(to je jedna fina opcija forumskog pravilnika) zbog soje politicke pripadnosti, vec zbog prostakluka, bezidejnosti i samouverene nicim osnovane drskosti:bye:

do sad nisam gresio, valjda necu ni sa tobom. onaj marlon je bio covek, 110% je da to nisi ti onaj marlon

ok, tvoja volja. ne ides na ignore(to je jedna fina opcija forumskog pravilnika) zbog soje politicke pripadnosti, vec zbog prostakluka, bezidejnosti i samouverene nicim osnovane drskosti:bye:

do sad nisam gresio, valjda necu ni sa tobom. onaj marlon je bio covek, 110% je da to nisi ti onaj marlon

vucko ti li si... ko seoska mlada, sad ocu da mu dam a sad sam se stisla pa se cuvam za prvu bracnu noc :hahaha:

tata ti prostak.... a za marlona mos da me povuces sa celom strankom, 'nako svi ujedinjeni jezicno ko baba za dedu :lol:

svako ko je srbin nije mogao da navija za svabe.... nema te sile koja moze naterati srbina da navija za svog zlotvora.... da su pobedili sa stilom casno i dostojno onoga sta pokusavaju da reprezentuju, skinuo bih im kapu ali bez ikakvih emocija...ali ono krljanje, ono razbijanje od strane golmana vec vidjeno kolko puta kod svaba do sad u kriticnim utakmicama... dokaz kolko je to jadan i bedan narod.

pa....
mnogi ovde, tj celavci u spitfajerkama ali i mnogi drugi neuniformasani stovaoci pokojnog lika i dela Adolfa Hitlera, dakle veruju da je stvarno pred kraj izrekao onu izvikanu recenicu da su Srbi arijevski narod.
ja verujem da se nadao atomskoj bombi. ali srecom nije je proizveo.

Upravo. Da ti pojednostavim. Ovde se govori o navijanju za Nemačku. Ili ti opet nije ništa jasno? :sad2:

Potpuno nezaslužena pobeda nasliničkog i nemaštovitog fudbala. Najslabiji svetski prvak do sada. Plus ljigav i ogavan. :manikir:

Govorim o nemačkoj igri. O najslabijem svetskom prvaku do sada. Kraj utakmice su dočekali ležeći na zemlji i simulirajući. I ne samo kraj utakmice već veći deo.

Inače, za Nemačku mogu da navijaju samo poremećenu umovi, ma protiv koga Nemačka igrala. :manikir:

:rtfm:

pa....
mnogi ovde, tj celavci u spitfajerkama ali i mnogi drugi neuniformasani stovaoci pokojnog lika i dela Adolfa Hitlera, dakle veruju da je stvarno pred kraj izrekao onu izvikanu recenicu da su Srbi arijevski narod.
ja verujem da se nadao atomskoj bombi. ali srecom nije je proizveo.

da ali znas kako, ljudi su zaneseni svakavim idealima pozitivnim ili negativnim, nebitno... jedno je fasizam koji svaka drzava koja drzi u svetu praktikuje kao drzavno uredjenje a drugo nacizam.... to su nebo i zemlja. danasnja nemacka postaje sve vise pandan onoj nemackoj iz vremena pred prvi svetski... a od ekonomskog koraka dominacije do onog arijevskog krvnog, su samo milimetri noza i hektolitri krvi nacija kao sto smi mi

a to ovim narodnjackim konjima ne mozes da objasnis..a zato su ih i nagurali u vlast isti ti koji su juce vikali danke deutschland

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back