SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Horhe Eduardo Rozse Flores, zvani Chico, nadimak je dobio u Hrvatskoj u koju je došao u ljeto 1991. godine izvješćivati sa slavonskog bojišta. Chico je tada radio kao novinar španjolskog lista 'La Vangvardija'. U vrijeme kada se pojavio u Osijeku upravo su počela granatiranja. Pred njegovim očima ubijen je novinar HTV-a Željko Kaić i to je bio prijelomni trenutak za Chica koji je tada odlučio pridružiti se Zboru narodne garde.

- - - - - - - - - -

Ne nego kad više nema leka za povećanje IQ kod sagovornika. :manikir:

tebi moze samo da se poveca dupe by terasko

bilo je ustasa koji su se vratili iz argentine, sa argentinskim drzavljanstvom u ustase 1991. ko zna verovatno da su bili clanovi hora

a ustasa koji su ziveli u tako bliskoj nemackoj nije bilo.... :hahaha:

sve velike ustase se nisu ni krile i zivele mirno u njoj... kao branko jelic, joza testera i sl....dok nije dosao... taj i taj gospod sa jos dvojicom i zaklao ih ko prasad...

nemacka je ko ne zna, tacnije bnd rasadnik najvecih anarhista i placenih ubica u evropi.

Rodolfo Barrio Saavedra
( 1959 - )
Biography:

Born on 4 November 1959 in Argentina. Took commando course in 1986 and as 1st Lieutenant of Argentine army commandos was seriously hurt in the hip during attack on La Tablada Regiment on 23 January 1989.

Joined Croatian Army in summer of 1991.

Retired from Croatian army and joined australian company as security consultant and is currently working in Iraq.

His name is also mentioned as Rodolfo Barno Savedra and Rudolfo Borno Savedra

--------------------------------------------------------

toliko o carliu i limuna i njegovom znanju. sve dilber do dilbera

Horhe Eduardo Rozse Flores, zvani Chico, nadimak je dobio u Hrvatskoj u koju je došao u ljeto 1991. godine izvješćivati sa slavonskog bojišta. Chico je tada radio kao novinar španjolskog lista 'La Vangvardija'. U vrijeme kada se pojavio u Osijeku upravo su počela granatiranja. Pred njegovim očima ubijen je novinar HTV-a Željko Kaić i to je bio prijelomni trenutak za Chica koji je tada odlučio pridružiti se Zboru narodne garde.

- - - - - - - - - -

tebi moze samo da se poveca dupe by terasko
Dobro, može al´tebi IQ nikad. :rotf:

- - - - - - - - - -

Pa nije mi mnogo bilo vazno, ja sam inace navijala za Brazil. Kad je on otpao.....onda mi je bilo svejedno. :heart2: :sad2:

:cao:

:cmok: Znao sam ja da si ti moja ćerka. :heart:

Drago PILSEL: Tad je došao i moj brat iz Argentine. Onda su počeli balvani u kolovozu 1990. godine. Za Uskrs 1991. pucnjava na Plitvicama. Moj brat je u to vrijeme prišao Zboru narodne garde, borio se i poginuo, odnosno nestao 23. listopada 1991. u razmjeni vatre sa patrolnim čamcem Jugoslovenske ratne mornarice. To se desilo kod otoka Šipana, između Pelješca i Dubrovnika. Ja sam dobio vijest par dana kasnije, javio se biskupu i rekao – doviđenja. Čitava ta 1991. bila je za mene jako teška, osjećao sam se nekako krivim što mi je brat, 23-godišnjak, u ratu i što će možda nastradati. I kad se to dogodilo nisam mogao izdržati taj pritisak, napustio sam svećenički poziv i javio se toj istoj jedinici, 4. brigadi sa sjedištem u Splitu.
----------------------------------------------------------------------------------
dva brata argentinca u zengama 1991

toliko o tome da argentinci nisu ubijali srbe

Izvinjavam se, ali morao sam... bilo jače od mene. :rumenko:

14vtz0h.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back