SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ili tomi sa lopate :rotf:

jes vala... kad vim onu njegovu "lepsu" polovinu jasno mi zasto mu je to bila profesija... ono, ode na poso da se nagleda lepote :lol:

- - - - - - - - - -

kojie prosipanje forumske melodrame i sentimenta

vama bre nedostaje ds na vlasti, da mozete da pickarate normalne ljude po forumu kako zelite. to vam nedostaje, strahovlada i tiraanija nad boljima od sebe

sta da radimo kad sns-ovci pickaraju sami sebe svakodnevnim idiotizmima od postupaka i izjava pa moramo da damo malo intelektualnog oduska

kojie prosipanje forumske melodrame i sentimenta

vama bre nedostaje ds na vlasti, da mozete da pickarate normalne ljude po forumu kako zelite. to vam nedostaje, strahovlada i tiraanija nad boljima od sebe
jébo te komplet ds na celu sa pajticem :cmok2:
jes vala... kad vim onu njegovu "lepsu" polovinu jasno mi zasto mu je to bila profesija... ono, ode na poso da se nagleda lepote :lol:
joj, jesi video ikad grdju "prvu damu"? :huh:

- - - - - - - - - -

sta da radimo kad sns-ovci pickaraju sami sebe svakodnevnim idiotizmima od postupaka i izjava pa moramo da damo malo intelektualnog oduska

ako vam je to uteha...mislim, svasta.

repliciras cobanici, ona je meni bas zbog prostakluka na ignore, prema toome ocekivano :bye:

Ne pišu svi. Nanjušio bih ja dvojicu, trojicu pa da vidiš masakr. :evil: :manikir:

koji su one svabe dziberi, nisu sutnuli ljudski loptu i prosli.... mora da je mesi prodao, uvek je davao sjajne ali neupotrebljive lopte

- - - - - - - - - -

ako vam je to uteha...mislim, svasta.

repliciras cobanici, ona je meni bas zbog prostakluka na ignore, prema toome ocekivano :bye:

ja sam novi a ona mi bas simpa :flert:

ne seri leba ti, ds su za ove barem licili na ljude i imali kake take manire...ovo bre stoka neopevana, lazljiva, neskolovana, neobrazovana i vise stete pravi no 10 ds-a da je na vlasti

koji su one svabe dziberi, nisu sutnuli ljudski loptu i prosli.... mora da je mesi prodao, uvek je davao sjajne ali neupotrebljive lopte

- - - - - - - - - -

ne seri leba ti, ds su za ove barem licili na ljude i imali kake take manire...ovo bre stoka neopevana, lazljiva, neskolovana, neobrazovana i vise stete pravi no 10 ds-a da je na vlasti
Ja ovim diletantima to ovde kažem a oni kažu da nismo gledali istu utakmicu. :sad2:

- - - - - - - - - -

za novog se super snalazis!? he, he, he

necu da ti ponavljam, jednom je dosta pa ili ti udje u glaviu ili ne,. tvoj problem. ti si zznaci za nalickane lopuze. eeee...

to za stetu tesko si se zahebao. ne znas ni koje stanje je ds zatekao a sta je ostavio. jedan primer - oni su bre prepolovili stocni fond srbije.

Ja ovim diletantima to ovde kažem a oni kažu da nismo gledali istu utakmicu. :sad2:

ma gaucosi su jedini carevi danas u fudbalu... sa onom igrom niko ne bi mogao da ih pobedi, ali tako je kad si imao tri stoprocentne sanse pa ne iskoristis.... ako si gledo davno boka - bajern :lol: prekopirana utakmica.... svabe su glupi jer kad im nesto ne funkcionise kako treba pokazuju pravo lice sirove stoke za koje su oni kalafoni sinoc bili pojam kulture ....

maskerano je trebao da dobije zlatnu loptu...a za zemariju ne verujem da je bio nesto povredjen, sa njim bi popili svabe najmanje tri komada

znaci kolega kad sutra nemacke snage sa kosova dodju u srbiju vi cete biti prvi koji ce da im mase zastavicom i peva hvala nemacko?

ne znam koja pamet je u pitanju kad neko moze da se divi zlocincima koji su ovu zemlju poslednjeg veka zavili u crno i ostavili groblja iza sebe

ne vredjaj. ili samo provociras?

sinoc su igrale nemacke vojne jedinice, i nije bio svetski sportski dogadjaj? brukas se, bolje stani

ma u redu je, veruj sta hoces, ali se u zivotu trudi da ne baratas parama na poslu, tersko ce da te nameste

jos sam neiskusan po tom pitanju pa vam hvala na savetu :sad2:

pametan covek danas vidi ko na dlanu primitivizam i lopovluk nevidjen u srpskoj blizoj i daljoj istoriji zavoijen u celafon seljackog licemerja... a glup covek i dalje veruje ljudima sa dijagnozom jos iz adolescentstva

ne vredjaj. ili samo provociras?

sinoc su igrale nemacke vojne jedinice, i nije bio svetski sportski dogadjaj? brukas se, bolje stani

hebote, ovde ista pamet i za polikitu i za fudbal!?

sve experati!

ha, ha, ha

a ciji je ovo komentar?

sta on personifikuje? nepoznavanje politike i fudbala, negiranje nemacke nacije i njene superiornosti u koju se vi kunete... znaci da cete biti prvi koji cete se na braniku otadzbine biti protiv nas koji to negiramo a to znaci podrsku nacistima.. jer nacista je uvek nacista, a za to znanje ipak treba malo vise obrazovanja i malo vise iskustva.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back