o dobar dan marlone![]()
bar dan... kom si to pila krv kad ti je jos na usnama

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
o dobar dan marlone![]()

bar dan... kom si to pila krv kad ti je jos na usnama![]()

rifu zna se.![]()
vidis kako je pustio krila i skoro celu kafanu ubedio kako je tamo neki sjajan frajer![]()

kolko znam ovde nema frajera a jos manje riba... sve to pobeglo aliji ispod kame![]()

ili tomi sa lopate![]()

kojie prosipanje forumske melodrame i sentimenta
vama bre nedostaje ds na vlasti, da mozete da pickarate normalne ljude po forumu kako zelite. to vam nedostaje, strahovlada i tiraanija nad boljima od sebe
jébo te komplet ds na celu sa pajticemkojie prosipanje forumske melodrame i sentimenta
vama bre nedostaje ds na vlasti, da mozete da pickarate normalne ljude po forumu kako zelite. to vam nedostaje, strahovlada i tiraanija nad boljima od sebe

joj, jesi video ikad grdju "prvu damu"?jes vala... kad vim onu njegovu "lepsu" polovinu jasno mi zasto mu je to bila profesija... ono, ode na poso da se nagleda lepote![]()

jébo te komplet ds na celu sa pajticem
joj, jesi video ikad grdju "prvu damu"?![]()

ako je ona prva kaka li je onda prva pratilja![]()

jes vala... kad vim onu njegovu "lepsu" polovinu jasno mi zasto mu je to bila profesija... ono, ode na poso da se nagleda lepote
- - - - - - - - - -
sta da radimo kad sns-ovci pickaraju sami sebe svakodnevnim idiotizmima od postupaka i izjava pa moramo da damo malo intelektualnog oduska

a svi pomenuti pod klonovima i dalje pisu
il je mica glupa il' zaebava... sad sta je u pitanju to samo ona zna![]()

Ne pišu svi. Nanjušio bih ja dvojicu, trojicu pa da vidiš masakr.![]()
![]()
ako vam je to uteha...mislim, svasta.
repliciras cobanici, ona je meni bas zbog prostakluka na ignore, prema toome ocekivano![]()

Ja ovim diletantima to ovde kažem a oni kažu da nismo gledali istu utakmicu.koji su one svabe dziberi, nisu sutnuli ljudski loptu i prosli.... mora da je mesi prodao, uvek je davao sjajne ali neupotrebljive lopte
- - - - - - - - - -
ja sam novi a ona mi bas simpa
ne seri leba ti, ds su za ove barem licili na ljude i imali kake take manire...ovo bre stoka neopevana, lazljiva, neskolovana, neobrazovana i vise stete pravi no 10 ds-a da je na vlasti

koji su one svabe dziberi, nisu sutnuli ljudski loptu i prosli.... mora da je mesi prodao, uvek je davao sjajne ali neupotrebljive lopte
- - - - - - - - - -
ja sam novi a ona mi bas simpa
ne seri leba ti, ds su za ove barem licili na ljude i imali kake take manire...ovo bre stoka neopevana, lazljiva, neskolovana, neobrazovana i vise stete pravi no 10 ds-a da je na vlasti
Ja ovim diletantima to ovde kažem a oni kažu da nismo gledali istu utakmicu.![]()
prekopirana utakmica.... svabe su glupi jer kad im nesto ne funkcionise kako treba pokazuju pravo lice sirove stoke za koje su oni kalafoni sinoc bili pojam kulture ....Ja ovim diletantima to ovde kažem a oni kažu da nismo gledali istu utakmicu.![]()
.
to za stetu tesko si se zahebao. ne znas ni koje stanje je ds zatekao a sta je ostavio. jedan primer - oni su bre prepolovili stocni fond srbije.

kolega... yebeni djilas je makar ostavio most, djika je makar poplocao bg, kako tako... ovi iza sebe nista ne ostavljaju osim pustosi.
hebote, ovde ista pamet i za polikitu i za fudbal!?
sve experati!
ha, ha, ha
znaci kolega kad sutra nemacke snage sa kosova dodju u srbiju vi cete biti prvi koji ce da im mase zastavicom i peva hvala nemacko?
ne znam koja pamet je u pitanju kad neko moze da se divi zlocincima koji su ovu zemlju poslednjeg veka zavili u crno i ostavili groblja iza sebe
ma u redu je, veruj sta hoces, ali se u zivotu trudi da ne baratas parama na poslu, tersko ce da te nameste

ne vredjaj. ili samo provociras?
sinoc su igrale nemacke vojne jedinice, i nije bio svetski sportski dogadjaj? brukas se, bolje stani
hebote, ovde ista pamet i za polikitu i za fudbal!?
sve experati!
ha, ha, ha