Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.538
nisi mi odgovorio na pitanje...
Чекај, ти си мушко?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisi mi odgovorio na pitanje...
Чекај, ти си мушко?
kakve to veze ima sa mojim pitanjem?
jer znaš da nisi za to stvoren
Увек треба бити искрен, прво према себи и самим тим ћеш бити и искрен према другима. Ако не желиш да имаш децу, онда једноставно не ступаш у односе са људима који желе да се остваре као родитељи. Не крадеш туђе време, емоције...
pa o tome ti pričam...poznajem parove koji su svesno odabrali da nemaju decu i savršeno su srećni i ispunjeni...i ko sam ja da im to osporim i nazivam ih bolesnima ili "sa problemom"?
Ако су они задовољни својим саможивљем, себичношћу, самодовољношћу... Онда, нека им буде.
Qq ana lele, po ovoj kiselini i ogromim talasima jopet traktat o pravilima.
Bardan sa Hawaja
A zašto polaziš od toga da će neko da malterira dete kad ga rodi? Da nis' malo poremećena ako imaš takve prve ideje? Vidiš, meni to nikad nije palo na pamet.
A imam veoma, voema blizak bračni par koji nije želeo decu, i to smo uvek znali. Odlični ljudi, super se slažemo, ali je činjenica da su veoma samoživi i dovoljni sebi samima. Niko od njih nije zaposlen, već se snalaze raznim poslićima. Nemaju baš puno prijatelja... sve jasno ukazuje na popriličnu otuđenost i želju da im niko ne remeti sredinu koju su za sebe napravili. To pitanje ne spominjemo, jer znam da nema smisla, niti to želim. Ali je svima jasno, nakon par mintu sa njima, da imaju neki problem, najblaže problem sa ljudima u okolini.
Isto tako imam bliske ljude koji ne mogu da imaju decu i prilično su zbog toga nesrećni, Našli su druge prioritete, ali uvek kažu da im deca fale.
Ne zaboravi da je porodica osnovna jedinica društva, a ona može da bude nesrećna iz mnogo razloga, znali to u porodici ili ne.
- - - - - - - - - -
Možeš li da se kupaš, jel' topla voda ili samo šetnja po obali do članaka?
Zato što i jedni i drugi imaju problem. Nigde ih nisam nazivao bolesnima, već ljudima sa problem. Ti se baš trudiš da dostigneš Blajbija?![]()
Може бити да људи које ти познајеш , а желе децу, имају проблем. Искрено , није ми јасно какав би то могао бити проблем ,
а да су и даље заједно.
Након свих покушаја у лечењу па и покушаја вантелесне оплодње 3 х ,подвукосмо црту и ,
проживесмо, ал баш леп и испуњен живот , немам разлога да се фолирам
Нама деца не би нешто велико у животу променила , свакако би била радост , али, живот те увек
за нешто ускрати, јбга . Велика већина има децу , али их само има .... и, не бих се мељала са њима ,
ни због деце .
Добар дан![]()
Mislim da toliko insistiranje da dokazes svoju superiornost u odnosu na neke ljude koji razmisljaju/zive drugacije moze da potice iz tri pobude:
1) Malogradjansitina
2) Latentna ljubomora sto neko zivi zivot koji bi on zeleo, pa iz toga proistice bes "Ej, kad sam JA mogao da se prilagoim zivotu po uvrzenim socijalnim normama, ima i ti to da uradis".
3) Manjak empatije
Nijedna nije dobra.
Deca su nekad bila dobra ideja, pošto se živelo 19 godina.
Ali danas je porodica prevaziđena.