milica cobanica
Veoma poznat
- Poruka
- 12.483
Попиј витамин ц, андол или нешто слично, врућ чај, замотај се и презној се. Ујутру као нова![]()
vec se zamotala, a draga sofi dala terapiju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Попиј витамин ц, андол или нешто слично, врућ чај, замотај се и презној се. Ујутру као нова![]()
gornji. vrat, ramena, siri se ka napred.![]()
izgleda ja. kicma me ubi, ukocila sam se, ne mogu da se pomerim![]()
ja bih sada rekao nesto, al ce super terorista posle da se ljuti.
- - - - - - - - - -
a,
ko je bolestan?
gornji. vrat, ramena, siri se ka napred.![]()
da moze andol, umanjuje bolove, i utopli se i daj nekom da te izmasira, ne mora jako samo da ti opusti misice, ili jos bolje ako imas morsku so, stavis da prokljuca u vodi par kasika, i to stavis na peskir i stavis na taj deo gde te boli...ne skroz vruce, ali koliko god toplo mozes da izdrzis. kad se izjednaci temperatura skines i nemoj da setas golih ledja i vrata vidis da je dosla jesen sad je vreme toplo hladno ocas te prevari. a ako te bas nastavi boleti nemoj da cekas, pravac lekar. sa kicmom se ne valja zezati.
- - - - - - - - - -
a morska so je ionako piling za kozu
to ti je ko 2 u 1![]()
Hoće to kad ležiš na ledjima i digneš noge visoko. Nažulja se kičma.![]()
Krivi ti se kičma zbog velikog poprsja. Nema šta drugo.
So Čobanice, jesi li ti lezbejka, ili samo tako češljaš avatar?
moj problem je sto skoro gola spavam, a vec je bas bas hladno nocu. nensi, neam sise bre![]()
Ma, sećam se da nisi imala, ali si možda napravila neke devetke. I sad nemaš pare za pižamu. Opasno preterujš, Milice.
Mene je do jutros zezao ishijas. Mnogo je vlage ove godine, a na moru sam bila u junu i to par dana da sredim kuću i početkom septembra po istom zadatku. Nadrljaću ove zime.
au MIlice, to je preterano...i to bas.
odoh da spavam imam trening ujutro...
laku noc ekipa...
Nemo onda da kažeš da i ti misliš da je ovo postalo neumesno.
au MIlice, to je preterano...i to bas.
odoh da spavam imam trening ujutro...
laku noc ekipa...
bem ti radnu subotu![]()
bem ti radnu subotu![]()
E, aj' bači neku fotku da vidim jesi li spremila krevet pre nego što si otišla da radiš subotom.
on pomisli kako bi petak bio lepši
da sutra nije subota radna...