SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gornji. vrat, ramena, siri se ka napred. :(

da moze andol, umanjuje bolove, i utopli se i daj nekom da te izmasira, ne mora jako samo da ti opusti misice, ili jos bolje ako imas morsku so, stavis da prokljuca u vodi par kasika, i to stavis na peskir i stavis na taj deo gde te boli...ne skroz vruce, ali koliko god toplo mozes da izdrzis. kad se izjednaci temperatura skines i nemoj da setas golih ledja i vrata vidis da je dosla jesen sad je vreme toplo hladno ocas te prevari. a ako te bas nastavi boleti nemoj da cekas, pravac lekar. sa kicmom se ne valja zezati.

- - - - - - - - - -

a morska so je ionako piling za kozu

to ti je ko 2 u 1 :lol:

da moze andol, umanjuje bolove, i utopli se i daj nekom da te izmasira, ne mora jako samo da ti opusti misice, ili jos bolje ako imas morsku so, stavis da prokljuca u vodi par kasika, i to stavis na peskir i stavis na taj deo gde te boli...ne skroz vruce, ali koliko god toplo mozes da izdrzis. kad se izjednaci temperatura skines i nemoj da setas golih ledja i vrata vidis da je dosla jesen sad je vreme toplo hladno ocas te prevari. a ako te bas nastavi boleti nemoj da cekas, pravac lekar. sa kicmom se ne valja zezati.

- - - - - - - - - -

a morska so je ionako piling za kozu

to ti je ko 2 u 1 :lol:

Hoće to kad ležiš na ledjima i digneš noge visoko. Nažulja se kičma. :sad2:

Krivi ti se kičma zbog velikog poprsja. Nema šta drugo.

moj problem je sto skoro gola spavam, a vec je bas bas hladno nocu. nensi, neam sise bre :)

- - - - - - - - - -

So Čobanice, jesi li ti lezbejka, ili samo tako češljaš avatar?

nisam, ali podrzavam apsolutno lgbt zajednicu posle niza manifestacija u ovoj nazovi drzavi.

moj problem je sto skoro gola spavam, a vec je bas bas hladno nocu. nensi, neam sise bre :)

Ma, sećam se da nisi imala, ali si možda napravila neke devetke. I sad nemaš pare za pižamu. Opasno preterujš, Milice.

Mene je do jutros zezao ishijas. Mnogo je vlage ove godine, a na moru sam bila u junu i to par dana da sredim kuću i početkom septembra po istom zadatku. Nadrljaću ove zime.

koliko j eto 9etke....

dajte vizuelno da vidimo?

evo pa gledaj :lol:

1297882473_silikon.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back