gost 352012
Domaćin
- Poruka
- 3.964
Dobro je... dok ono drugo ne krene da opada.
Pada i diže se. Opet neki poremećaj.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro je... dok ono drugo ne krene da opada.

Зар у моје речи са сумЉаш?el garantuješ?
- - - - - - - - - -

У мом случају је од старта било тенденциозно. Видело се да намерно хоће да ми срозају оцену.Ja sam jednom dobio samo nižu ocenu, otišao da se sv... dogovorim i dokazao da sam u pravu, ali ebga, reče slepac da vidi da ja to odličnom znam i da izađem u sledećem roku... baš sam želeo to, ko ge iebe. A još par pšuta sam se svađao sa profanima i svaki put im pokazao da sam u pravu. Ta sam sukobe "dobio".![]()

evo ga taj coek
![]()

E, mogu i ja da te odmerim, nije problem.![]()

To u nekoj školi za one sa slabim vidom?
Nikad mi nisu bile jasne priče ljudi da su pali ispit, a znali su. Doduše nikad mi nisu bile jasne priče ljudi da su pali ispit.

E, vi bolonjci ne padate, ali ništa i ne znate.
Kod pokojne Danilovićke (Rimsko pravo) padalo se u proseku nekoliko puta.

E, vi bolonjci ne padate, ali ništa i ne znate.
Kod pokojne Danilovićke (Rimsko pravo) padalo se u proseku nekoliko puta.

a kako to, mislim sta je tim nesrecnicima i nesrecnicama u glavi, danas si musko sutra zensko
kako mozes danas da brijes bradu, a sutra pocnes da brijes noge
evo ga taj coek
![]()
i te zene sto postaju muskarci
kako njima ugrade penis, kako im rastu brkovi, brada...i ostalo
kako lekar pristaje na tako nakazne operacije
Nije taj brijao bradu, a noge verovatno jeste i kao muškarac.
i te zene sto postaju muskarci
kako njima ugrade penis, kako im rastu brkovi, brada...i ostalo
kako lekar pristaje na tako nakazne operacije
Не ради се то тек тако.
Имаш тим психолога и психијатара који прави процену да ли је особа заиста једног пола физички, а другог психички.
Svejedno, ne bih ga opalio.Dobro vece
Samo sto se operisao i sada je zensko i nastavlja sa manekenstvom i ovako sada izgleda
![]()

pa znam ali...to ne znaci da treba da ga operisu i odstrane ili ugrade mu penis ili vaginu...
psihicki neko umisli da je napoleon, neko da je pas pa laje, pa mu nisu prisili rep, zar ne?
Није исто.
Трансродност је посебна категорија, просто у току самог процеса развоја (интраутериног) нешто се није издешавало како треба, у смислу хормонске стимулације.
То што пишеш, пас, Наполеон, умишљање...то су разне врсте суманутости и психоза...то је за другу врсту терапије.![]()