obio detetovu kasicu i sve sto ima u njoj stavio na duplu pobedu kostarike... ako me nema sutra pratite kurir i krvne delikte nocas u gradu de kazu dete upucalo oca iz skroz nejasnih razloga 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jok.... ono bem vam sve po spisku kad mi odnesoste pare koje sam na vas stavio![]()

Ulozi iduci put na Holandjane![]()

bez' bre deda...sakrij se pred nov'com...i manje ljubomore, skodi ti...

Ulozi iduci put na Holandjane![]()
tis zanimljiva zena... ziv nisam da saznam odakle ti ta logika?![]()

Šta su to "Holanđani"? Zar to postoji?

tis zanimljiva zena... ziv nisam da saznam odakle ti ta logika?![]()

Kako neko moze da folira pol? Ili slično, ono, život foliras....To ovi što se lažiraju po forumima? Pa njima na dušu, ako je imaju.

moja dobra poznanica rodom indonezanka zivela po svetu a najvise u holandiji rece da gorih ljudi od olandeza nije vidla... ja joj reko nis' ti bila na ostrvu![]()
Samo da čestitam mom dobrom forumskom drugu Labu Polovini početak Ramazana. Vidi se šta je iskreni vernik, nema ga u kafani kad nije vreme za to.

Oooo, Polovino. Jesil' iš'o pod raketlu da ti zapevaju?![]()

vidi, ga vidi...napojio i nahranio se, pa sad živnuo...![]()

zemljotres u grckoj. 10 miliona grka je skocilo malopre![]()
Ja čeko samo pobedu Kostarike za 11 somaobio detetovu kasicu i sve sto ima u njoj stavio na duplu pobedu kostarike... ako me nema sutra pratite kurir i krvne delikte nocas u gradu de kazu dete upucalo oca iz skroz nejasnih razloga![]()
uf kako tek sada mrzim grčku ciganiju. 
Kakav je ovo odvratan fudbal. Grcima je bolje da ne prolaze dalje, nasamarace ih holandija u cetvrtfinalu.
kakvi bre brojevi?
znaci fosna, male, srednje, dobre, velike, krava muzara. to su velicine. za neke druge nisam ja jos cuo.
- - - - - - - - - -
Dobar dan dobri ljudi
Dobar dan zla zeno![]()

zeneeee... ovaj u sredini... taj kad vam ga zvekne ima usi da vam zvece ko da ste opet pijane na maturskoj![]()
ja imam dva rodjena brata. tri sina smo. mamini
mada ja uvek tvrdim da su me zamenili u porodilistu![]()

Smrdljivi Grci pukli na penale![]()
i zasluzili su. od 60 i kog minuta igrac vise, pa 30 minuta produzetka i nista?
u 112minutu kontra 5 na 2 i nista?
zasluzili su da ispadnu.
I to, em sto su Grci.

Pogrcise ih ovi Kostarikanci kojih nema ni 5 miliona....![]()
Kad smo već kod narandžaste, pretpostavljam da znaš što je to nacionalna boja Holandije... apsurd je što su danas po posljednjim popisima rimokatolici većina tamo...E konacno i ja neke pare da uzmem, da nam zivi, zivi Oranje! Napred narandzasti.
A Grci su cudo.
And under "cudo" I mean "cudovista".