milica cobanica
Veoma poznat
- Poruka
- 12.483
Carice! Pola Srbije se usralo od skakavaca a ti jednog učinila za ljubimca
jel grize? Šta jede? Jel spava sa tobom? Pricaaaaj 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel grize? Šta jede? Jel spava sa tobom? Pricaaaaj 

Moj ortak u srednjoj je imao fan klub Rendžersa u NS-u , pravio i majice , bedževe , imao zastavu ,bio 2-3 puta u UK kod tih navijača u poseti , valjda mu i okačili zastavu na par tekmi , Serbian Loyal RSC se zvalo ako se dobro sećam , ima skoro 15 godina .
Sad vidim ladno na netu ima još trag te priče , poslednji na stranici
http://www.google.rs/url?sa=t&rct=j...4YDIAg&usg=AFQjCNEMO13p2d-be2h90o7sQoBWMZ83fg
![]()

Pa bio jer nacionalista i monarhista u to vreme,al je odrastao u medjuvremenu...![]()

To je onaj običan livadski veliki skakavac. Ne znam koji je q sinoć tražio ovde. Šta da pričam? Ne diram ga - ne dira me. Čekam da stane kiša, da ga iznesem napolje pa nek ide svojim putem.
Ja ubijam samo komarce i buba-ruse. Ništa drugo. A plašim se samo osa, pčela i obada. Ni njih ne ubijam, al bežim ko đavo od krsta
p.s. inače, posle kiše "igram školice" po ulici, pazeći da ne zgazim nekog puža il' glistu.![]()

Ma da ti taj drug nije Borko Stefanović?!![]()

Nov'ca i ja ko dve ruke jednog tela, pali polovnjačo.![]()

Znas sta je gore od ispijaca piva ispred Zadruge? Kada ti ispijaci piva ispred zadruge odu na funkcije.
de ste yebaci, kako ste mi?
da vam pokazem sta sam prekjuce usnimila na kilskoj nedelji...to je velika sedmodnevna zurka, sex, drugs & rock and roll...
vasari, open air koncerti svuda po gradu, (bilo je i nekoliko poznatih izvodjaca i bendova iz usa).,,hajlajt: standovi iz oko tridesetak zemalja, tu predstavljaju svoju zemlju i nude specijalitete...balkanski predstavnici samo iz srbije, grcke i zamislite kosovA...i turci, ako ih racunate u balkan...
srbija nudi cevape, gibanicu i sljivovicu...kosovA takodje cevape i neke pite...
zaboravih da uslikam kosovski stand...
Pogledajte prilog 333213

E'o... Taman za 3 ručka
p.s. malo sam preĆerala s' peršun i celer, pa neka jedna kesica samo s' nji. u supi ne smeta kad ih je više.
p.p.s. bedak je što mi se polomila drška od ravnog noža .namučih se s' ovim reckavim
p.p.s. odo kod mame da joj nosim ovo da turi u zamrzivač i da gledam utakmice... pozz drugari
![]()
..baš si lepo dekorisala zelenjavu za supicu .)E'o... Taman za 3 ručka
p.s. malo sam preĆerala s' peršun i celer, pa neka jedna kesica samo s' nji. u supi ne smeta kad ih je više.
p.p.s. bedak je što mi se polomila drška od ravnog noža .namučih se s' ovim reckavim
p.p.s. odo kod mame da joj nosim ovo da turi u zamrzivač i da gledam utakmice... pozz drugari
![]()
aham, to bratija od 6. oktoMbra?
el to neka nemačqa Guča?
sunči domatjice jedna..baš si lepo dekorisala zelenjavu za supicu .)
ja od celera, persuna i paradajza pravim sok...ubacim sve to u sokovnik i dobijem ukusan sok, dodam malo soli i bibera...odlican je antioksidant...
- - - - - - - - - -
nije guca jer nema slagera...rekla bih da je exit...

de ste yebaci, kako ste mi?
da vam pokazem sta sam prekjuce usnimila na kilskoj nedelji...to je velika sedmodnevna zurka, sex, drugs & rock and roll...
vasari, open air koncerti svuda po gradu, (bilo je i nekoliko poznatih izvodjaca i bendova iz usa).,,hajlajt: standovi iz oko tridesetak zemalja, tu predstavljaju svoju zemlju i nude specijalitete...balkanski predstavnici samo iz srbije, grcke i zamislite kosovA...i turci, ako ih racunate u balkan...
srbija nudi cevape, gibanicu i sljivovicu...kosovA takodje cevape i neke pite...
zaboravih da uslikam kosovski stand...
Pogledajte prilog 333213

aham..to je onda bolje
kako uspevaš od celera i zeleni da izvučeš sok?..znam za stabljike celera i list...ali peršun je suv .(..ja bi to sve u secko i kašasto poklopala![]()
Sta ces ti na festivalu poroka?![]()
Ja pravim sok od cvekle... mada od tok sokića bude piša ljubičastaod celera izadje dosta soka...od persuna naravno manje ali stavim ceo jedan bund...
od dva veca paradajza, pola celera srednje velicine i jednog veceg bunda persuna dobijem dve case soka...zavisi i od sokovnika...
- - - - - - - - - -
nije bre kamicak, ima tu za svakoga ponesto...

- - - - - - - - - -
Ja pravim sok od cvekle... mada od tok sokića bude piša ljubičasta![]()
ja cveklu stavljam u rasol...

Brate, kad budemo išli na piće dovodim egzotičnu drugaricu. Kineskinja u manga fazonu. Ovde u bg svaka druga natripovana bedevija izbosne.![]()
Sta ces ti na festivalu poroka?![]()
Drugari, swatki ste <3
- - - - - - - - - -
DRUGAAAAAARI ZASTO NIKO NECE DA POMOGNE DRUGU?
http://forum.krstarica.com/showthread.php/692673-PREVOD
- - - - - - - - - -
Haajde, vi sigurno znate ovo bre :*