SKUPŠTINSKA KAFANA 10

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidite mi gosta... :lol:

Uš'o još sinoć, nisam uspela da ga uhvatim da ga iznesem napolje. Jutros kad sam ustala on se nabio iza klime i opet nisam mogla da ga dohvatim. Sad je siš'o niže ali ne mogu da ga izbacim napolje na ovaj kijamet. Nek se šeta...

Carice! Pola Srbije se usralo od skakavaca a ti jednog učinila za ljubimca :) jel grize? Šta jede? Jel spava sa tobom? Pricaaaaj :)

To je onaj običan livadski veliki skakavac. Ne znam koji je q sinoć tražio ovde. Šta da pričam? Ne diram ga - ne dira me. Čekam da stane kiša, da ga iznesem napolje pa nek ide svojim putem.
Ja ubijam samo komarce i buba-ruse. Ništa drugo. A plašim se samo osa, pčela i obada. Ni njih ne ubijam, al bežim ko đavo od krsta :lol:

p.s. inače, posle kiše "igram školice" po ulici, pazeći da ne zgazim nekog puža il' glistu. :lol:

Poslednja izmena:
Moj ortak u srednjoj je imao fan klub Rendžersa u NS-u , pravio i majice , bedževe , imao zastavu ,bio 2-3 puta u UK kod tih navijača u poseti , valjda mu i okačili zastavu na par tekmi , Serbian Loyal RSC se zvalo ako se dobro sećam , ima skoro 15 godina .
Sad vidim ladno na netu ima još trag te priče , poslednji na stranici
http://www.google.rs/url?sa=t&rct=j...4YDIAg&usg=AFQjCNEMO13p2d-be2h90o7sQoBWMZ83fg
:lol:

U Srbiji su obicno postojali oni klubovi irskog plesa, koji su pljuvali po Englezima i lozili se na Seltik i IRA-u. Ja sam se druzio ranije, kao klinac sa nekim likovima koji su isli na to (zbog jedne ribe, naravno), ispranih mozgova potpuno... Taj tvoj ortak je definitivno bio avangarda.

To je onaj običan livadski veliki skakavac. Ne znam koji je q sinoć tražio ovde. Šta da pričam? Ne diram ga - ne dira me. Čekam da stane kiša, da ga iznesem napolje pa nek ide svojim putem.
Ja ubijam samo komarce i buba-ruse. Ništa drugo. A plašim se samo osa, pčela i obada. Ni njih ne ubijam, al bežim ko đavo od krsta :lol:

p.s. inače, posle kiše "igram školice" po ulici, pazeći da ne zgazim nekog puža il' glistu. :lol:

Uzasavam se svega što ima više od četiri noge, ili onog što noge nema :neutral:

de ste yebaci, kako ste mi? :D

da vam pokazem sta sam prekjuce usnimila na kilskoj nedelji...to je velika sedmodnevna zurka, sex, drugs & rock and roll...
vasari, open air koncerti svuda po gradu, (bilo je i nekoliko poznatih izvodjaca i bendova iz usa).,,hajlajt: standovi iz oko tridesetak zemalja, tu predstavljaju svoju zemlju i nude specijalitete...balkanski predstavnici samo iz srbije, grcke i zamislite kosovA...:D i turci, ako ih racunate u balkan...

srbija nudi cevape, gibanicu i sljivovicu...kosovA takodje cevape i neke pite...:mrgreen:
zaboravih da uslikam kosovski stand...

image.jpg

E'o me... Seckam zeleniš (šangice, peršun, celer) da spakujem u kesice i odnesem maaaami da stavi u zamrzivač :)

I buljim pomalo ovde...

E'o... Taman za 3 ručka

p.s. malo sam preĆerala s' peršun i celer, pa neka jedna kesica samo s' nji. u supi ne smeta kad ih je više.
p.p.s. bedak je što mi se polomila drška od ravnog noža .namučih se s' ovim reckavim :lol:

p.p.s. odo kod mame da joj nosim ovo da turi u zamrzivač i da gledam utakmice... pozz drugari

Poslednja izmena:
Znas sta je gore od ispijaca piva ispred Zadruge? Kada ti ispijaci piva ispred zadruge odu na funkcije.

aham, to bratija od 6. oktoMbra? ;)

da vam pokazem sta sam prekjuce usnimila na kilskoj nedelji...to je velika sedmodnevna zurka, sex, drugs & rock and roll...
vasari, open air koncerti svuda po gradu, (bilo je i nekoliko poznatih izvodjaca i bendova iz usa).,,hajlajt: standovi iz oko tridesetak zemalja, tu predstavljaju svoju zemlju i nude specijalitete...balkanski predstavnici samo iz srbije, grcke i zamislite kosovA...:D i turci, ako ih racunate u balkan...

srbija nudi cevape, gibanicu i sljivovicu...kosovA takodje cevape i neke pite...:mrgreen:

Pogledajte prilog 333213

el to neka nemačqa Guča? :)

E'o... Taman za 3 ručka

p.s. malo sam preĆerala s' peršun i celer, pa neka jedna kesica samo s' nji. u supi ne smeta kad ih je više.
p.p.s. bedak je što mi se polomila drška od ravnog noža .namučih se s' ovim reckavim :lol:

p.p.s. odo kod mame da joj nosim ovo da turi u zamrzivač i da gledam utakmice... pozz drugari

sunči domatjice jedna :)..baš si lepo dekorisala zelenjavu za supicu .)

E'o... Taman za 3 ručka

ja od celera, persuna i paradajza pravim sok...ubacim sve to u sokovnik i dobijem ukusan sok, dodam malo soli i bibera...odlican je antioksidant...

- - - - - - - - - -

aham, to bratija od 6. oktoMbra? ;)

el to neka nemačqa Guča? :)

sunči domatjice jedna :)..baš si lepo dekorisala zelenjavu za supicu .)

nije guca jer nema slagera...rekla bih da je exit...

ja od celera, persuna i paradajza pravim sok...ubacim sve to u sokovnik i dobijem ukusan sok, dodam malo soli i bibera...odlican je antioksidant...

- - - - - - - - - -

nije guca jer nema slagera...rekla bih da je exit...

aham..to je onda bolje :)

kako uspevaš od celera i zeleni da izvučeš sok?..znam za stabljike celera i list...ali peršun je suv .(..ja bi to sve u secko i kašasto poklopala ;)

Pogledajte prilog 333213

Sta ces ti na festivalu poroka? :dontunderstand:

aham..to je onda bolje :)

kako uspevaš od celera i zeleni da izvučeš sok?..znam za stabljike celera i list...ali peršun je suv .(..ja bi to sve u secko i kašasto poklopala ;)

od celera izadje dosta soka...od persuna naravno manje ali stavim ceo jedan bund...
od dva veca paradajza, pola celera srednje velicine i jednog veceg bunda persuna dobijem dve case soka...zavisi i od sokovnika...

- - - - - - - - - -

Sta ces ti na festivalu poroka? :dontunderstand:

nije bre kamicak, ima tu za svakoga ponesto...

- - - - - - - - - -

od celera izadje dosta soka...od persuna naravno manje ali stavim ceo jedan bund...
od dva veca paradajza, pola celera srednje velicine i jednog veceg bunda persuna dobijem dve case soka...zavisi i od sokovnika...

- - - - - - - - - -

nije bre kamicak, ima tu za svakoga ponesto...
Ja pravim sok od cvekle... mada od tok sokića bude piša ljubičasta :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back