Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 63.590
Bas tako, ma nemas potrebe da se ustrucavas da zbog takvih izrazis svoje misljenje, ali ovo je prevrsilo svaku meru i dalo povoda da se izliju frustracije kako nikad nisu i stvori mrznja medju narodom, umesto da se usmeri na vast, sudstvo ili kog god vec smatras krivim. Ovo nije normalno, i mene stvarno vise niko ne moze da ubedi da se to ne radi smisljeno spolja, i nije slucajno da su ovi "nasi gastosi" u tome najglasnijji, ali bogami i ljudi na mrezama druge nacionalnosti.E,ovo za pljuvačinu
Kod mene su emocije najglasnije i ako mi se neko ne sviđa može da bude najštagod ali meni je antipatičan pa Bog
Iz tih razloga i podržim pljuvačinu na konto AV-a vrlo često ali usmerenu na ličnost isključivo.
Isto tako se ne opterećujem ko kojoj stranci pripada, ima ih ko kusih pasa, ideologija i lične simpatije i tu preovladjuju.
I tu dolazimo do poente:
Ovih dana mi je godišnjica drage osobe i mreže su mi usijale (familija, prijatelji) pa kad sam već tamo kliknem na ponešto i koliko đubreta se tu nakotilo da čoveka stvarno muka uhvati.
Koliko mediokriteta, polupismenih i glupih ljudi se uhvatilo na foru šatro podrške studentima, a kroz bljuvotine koje ih ocrtavaju vidiš da samo koriste priliku da leče sav jad i bedu koju žive da me dodje blam svakog slova koje napisah, a koje možda deluje kao podrška bilo koje strane.
Ma nek se ebu svi oni jer rade samo za svoje interese, meni treba normalan život u mojoj normalnoj zemlji.
Ne pada mi na pamet da moj glas da legitimitet sledećim lopinama, a bogme ni trenutnim.
Ići ćemo ponovo za Madjarsku/Rumuniju/Bugarsku po hranu i osnovne potrepštine.
Pa kome sutra treba takav zivot (igde) da se narod deli? Postuj zakon dok ne dodje na vlast neko drugi koji ce da ga promeni, "ufugali" se da ce Vucic vecito da vlada, pa nece. Ali ja to znam jer sam starija i iz iskustva, a oni poneki i kad ostare cini mi se da nece imati 3 klikera u glavi na bazi iskustva.