Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.264
Izbegavati na svakom koraku nemati nista s takvima koji masno zaradjuju na tudjoj nesreci i uopsteno na drugima,mene nek sahrane u kovceg od paleta eto koliko mrzim potrosacko drustvo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I drzava pomaze sa 46000 dinara ,znaci neki skromniji troskovi par stotina evra .Da li znate da je u Srbiji naročito u Beogradu skuplje
umreti nego roditi se?
E pa evo..
Gubitak najmilijih je dovoljno težak sam po sebi i zbog toga njihovo dostojanstveno ispraćanje
"na onaj svet" ne bi trebalo da i finansijski "dotuče" porodicu. U Srbiji, nažalost, to često nije
slučaj, a u problemima prednjači - Beograd.
Sahrana košta najmanje 1000 evra.
Tako kaže gospodin Zdjelar
predsednik Udruženja privatnih pogrebnika Srbije.
Svakako cene su različite..
Da država daje..samo treba imati u tom trenutku pare..jer pare od PIOI drzava pomaze sa 46000 dinara ,znaci neki skromniji troskovi par stotina evra .
Ne od Pio fonda ,od njih se ne dobija nista ,samo ostatak od penzije i to nakon ostavinske rasprave .Da država daje..samo treba imati u tom trenutku pare..jer pare od PIO
stignu kad stignu.
Još ovi pravoslavni običaji 7 dana,40 dana i tako dalje..to takođe košta.
Svi smo tako..Svoje najblize sam sahranio u zemlju.
U srcu nikad.
Svi cemo mi u zemlju telesno.Svoje najblize sam sahranio u zemlju.
U srcu nikad.
možes da platis i samo 1 godinu , 2, 5 ili 10 ..Nekada se zvalo po komsiluku da se kopa raka a danas se sve placa ,obicno se krece par hiljada dinara pa i do 100 evra ,sve zavisi kako se covek snadje i dogovori .
A ko placa po gradovima zakup i odrzavanje na 10 godina ,telo se nakon toga vadi i premesta navodno u neku zajednicku grobnicu ,mada ja sumnjam u to ..
Sahranili te i posle vratili pare? Ili mislis da se sahranjujemo u parkovima ili dvoristima?Prosao sam to ,ljude prosto treba izbegavati nema nazad
Ja sam za to da nas u kapsuli ispale u svemir....kod naroda druge veroispovesti je to jeftinije..na primer kod muslimana oni svoje mrtve zakopavaju uvijene u carsav..nema kovcega a i one opreme koja ide uz to
Pa iskopace te kera i odneti mladima da rucke....U svom dvoristu naravno
Ogradi se lepo kovanim gvozdjemJa sam za to da nas u kapsuli ispale u svemir....
Pa iskopace te kera i odneti mladima da rucke....
Aham i kada naslednici prodaju onda te buldozerom vade.....Ogradi se lepo kovanim gvozdjem

Nene mico ostavim testament ne prilazi ujedamAham i kada naslednici prodaju onda te buldozerom vade.....
"Ovde lezi june sa svojim opasnim psom Zikom"Nene mico ostavim testament ne prilazi ujedam
А шта ако нема новац за сахрану..типа некој беди сиромашној умро најмилији. 1000 еура да проси на улици?Da li znate da je u Srbiji naročito u Beogradu skuplje
umreti nego roditi se?
E pa evo..
Gubitak najmilijih je dovoljno težak sam po sebi i zbog toga njihovo dostojanstveno ispraćanje
"na onaj svet" ne bi trebalo da i finansijski "dotuče" porodicu. U Srbiji, nažalost, to često nije
slučaj, a u problemima prednjači - Beograd.
Sahrana košta najmanje 1000 evra.
Tako kaže gospodin Zdjelar
predsednik Udruženja privatnih pogrebnika Srbije.
Svakako cene su različite..
to sam se i ja zapitala....sta rade oni koji jednostavno nemaju para za sahranu?А шта ако нема новац за сахрану..типа некој беди сиромашној умро најмилији. 1000 еура да проси на улици?
Pasje groblje...to sam se i ja zapitala....sta rade oni koji jednostavno nemaju para za sahranu?
Obicno pokojni/ca ostavi pare za sahranu... kolko para, tolko muzike, neki se sahrane na pasjem groblju...Zasto 1000 eura za sahranu, sta to toliko kosta ?
Zar nije 300-400 eura ?
Jedino ko se bahati.....