Skupljate li nepotrebne stvari?

ukrase ne kupujem... ko da brise prasinu sa tih sranja... ali zato knjigeeee... nemam vise mesta za njih...
inace cuvam budalastine poput bioskopskih, pozorisnih i ostalih ulaznica... pa jos napisem i datum i sa kim sam tamo bila... ******, koji sam ja psiho :shock:... i toga se nakupilo, tih "papirnatih uspomena"... nemam srca to da bacim i bas mi milo nekad kad kopam po tome... setim se svacega.
cuvam i dnevnike iz detinjstva (to je vec ozbiljan blam koji cu mozda da spalim cim postanem slavna) i papirne lutke sa onim odelcima...

ja sam moje papiranate uspomene u naletu rasciscavanja emotivnog i nepotrebnog djubreta pobacala i jos uvek mi je zao...shmrc...nestao citav teen deo mojih godina...ulaznice za koncerte, koncertni plakati omiljenih nam grupa koje smo skidali (he he he), ukljucujuci serijal kst ulaznica kako im se menjao dizajn i boja (e toga sto mi e zao)...

a sitnice i ukrase, svecnjak i kutijice, to se uvek nagomila, kamenje sa letovanja, skoljke, gluposti...samo cekam da mi opet naleti bacnje uspomena pa da i to frljnem...

zlotvore, pa sto to baci :D
(skroz si me raznezila, btw)

e nemas pojma kako je tek meni zao... ali bila sam u "neemotivnom" zamahu sredjivanja zivota, i bas sam se presla, te ulaznice su mi u sustini bas bile drage i definitivno su podsetnik na jedan drugaciji zivot... na devedesete... e sad sam se setila kako sam izgubila pistljku sa protesta, koju sam vukljala sa gomilom gluposti po torbi od hm mozda '97...ispala mi 5.0kt.2000.:lol::lol::lol: a bas bi lepo stajala na polici sada (ne toliko iz politickih koliko iz emotivnih razloga).

Da li vam se desava da vam je zao da bacite nešto?
Pa onda još i kupujete nekontrolisano ukrase koje nemate gde da stavite?
I još se ljutnete kad vam neko ne kupi sličnu glupost za rođendan,8mart,NG...
Ja obozavam sve i svasta,
tako da je to već postalo problem "šta s tolikim stvarima?"...a Vi?

Čega se ne odricete?

Kasete,knjige,casopisi,diskovi...

Isto... Decko mi kaze da sam hrcak... Sve mi zao baciti...

Da li vam se desava da vam je zao da bacite nešto?
Pa onda još i kupujete nekontrolisano ukrase koje nemate gde da stavite?
I još se ljutnete kad vam neko ne kupi sličnu glupost za rođendan,8mart,NG...
Ja obozavam sve i svasta,
tako da je to već postalo problem "šta s tolikim stvarima?"...a Vi?

Čega se ne odricete?

Kasete,knjige,casopisi,diskovi...

Bacam ili poklanjam sve sto nisam koristila duze od godinu dana. I veju da mi nikada vise ne zatreba.

to sakupljanje nije ni malo naivno..

skoro je komsinici umro muz.
nije nikome dozvolila da joj dodje u stan i izjavi saucesce. preko poznanika je sve obavestila da saucesce prima u kapeli.

dobro situirana porodica.
u vlasnistvu trosoban stan i polovina kuce. redovni mesecni visoki prihodi.
muz joj je bio izuzetan covek. ona jako prijatna kada bi se susreli negde usput.

u cemu je problem?

zena ima maniju sakupljanja.

u stan nema gde da se udje.
citav je pretvoren u skladiste nepotrebnih stvari.
i kuca takodje.

nije za zezanje..pocelo je sa kako kazu teglama za zimnicu, a zavrsilo se sa patologijom..

citam ovih dana i u nekim casopisima na tu temu..
skoro je i na diskaveriju bila emisija..skupljanje ide do te mere da doslovno vise ne postoje uslovi za zivot..ne neormalan - vec nikakav.

i jako je dug period lecenja.

da li sakupljam nepotrebne stvari?
ne nikako, idem u drugu krajnost pa bacam i potrebne -)

Back