alal
Iskusan
- Poruka
- 6.613
ukrase ne kupujem... ko da brise prasinu sa tih sranja... ali zato knjigeeee... nemam vise mesta za njih...
inace cuvam budalastine poput bioskopskih, pozorisnih i ostalih ulaznica... pa jos napisem i datum i sa kim sam tamo bila... ******, koji sam ja psiho :shock:... i toga se nakupilo, tih "papirnatih uspomena"... nemam srca to da bacim i bas mi milo nekad kad kopam po tome... setim se svacega.
cuvam i dnevnike iz detinjstva (to je vec ozbiljan blam koji cu mozda da spalim cim postanem slavna) i papirne lutke sa onim odelcima...
ja sam moje papiranate uspomene u naletu rasciscavanja emotivnog i nepotrebnog djubreta pobacala i jos uvek mi je zao...shmrc...nestao citav teen deo mojih godina...ulaznice za koncerte, koncertni plakati omiljenih nam grupa koje smo skidali (he he he), ukljucujuci serijal kst ulaznica kako im se menjao dizajn i boja (e toga sto mi e zao)...
a sitnice i ukrase, svecnjak i kutijice, to se uvek nagomila, kamenje sa letovanja, skoljke, gluposti...samo cekam da mi opet naleti bacnje uspomena pa da i to frljnem...