SKUPLJAM PSOVKE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
al najjache je kad se baba iznervira na dedu pa pocne da bogorada (ide radi po dvoristu i dere se)

***** ti boga
seerem ti se u usta (al oduzi ono e i spoji ova dva u, pa ispadne serem ti se usta)
yeem ti lebarnik
***** ti chapar

by deda (pokojni, ne ovaj)
***** ti dete bozje
***** ti pasji zivot

kod nas uglavnom yebu sve. optereceni sexom sta li... :lol:

SIGNATURE 350:
pa naravno i to je deo folklora. to ti je onako zastitni znak nacije. s ovim vidis na koji nacin ljudi razmisljaju, upoznas njihov mentalitet.
a sta madjari imaju puno psovki?

Tako sam cuo da mi i Madjari imamo najvise psovki li da oni idu malo dalje od ns.Ustvari kad kazem da imaju vise psovki podrazumevam da su im malo 'socnije' od nasih.

Eve jedne nase koju moj djed cesto govori:***** li ti oca ocinjeg!

1.DABOGDA TE KUKOM PO SAVI TRAZILI..
2.SINE EBO TE OTAC..
3.SINE DABOGDA POSTAO UDOVAC SVOJE MATERE
4.DA BGODA TI KOPERFILD METO NEVIDLJIVI..
5.MAMUTI NA PUSTOM OSTRVU
6.PRAY THE LORD
7.QRCA JEO SVAKI DAN,NA KESU SE POVRATIO.

VRANJANSKA PSOVKA

DA GU EBEM OD MILOSHTE

Rujevit:
Imamo posle Madjara najvise psovki

С обзиром да са "***** ти.." можеш да псујеш све - од игле до локомотиве, тешко да ико може да нас победи. Само саставиш довољно дугачак списак предмета, особа, појава ... Исто важи и за клетве.

Постоји чак и виц за то:

Такмичење у псовању. На бину изађе Американац. Псује пола сата. Француз псује цео дан. После њега изађе Мађар. Псује два дана. На бину се пење Србин, саплете се о кабал микрофона, устане и псује.....псује.....псује....Псује он тако четири дана, а онда приђе микрофону и каже: "Па, да почнем."

Da li ste se zapitali postoji li ijedan narod kao Srbi koji psuje sve sto mu je najmilije?
Mi Srbi psujemo majku koja nas je rodila,psujemo Sunce bez koga nema zivota,psujemo Boga koga svi nesto mole kad im ztreba, ma psujemo sve zivo i mrtvo,rodjake,komsije,bracu,sestre da ne nabrajam spisak je dugacak.
Ne znam samo da li postoji jos negde takav narod kao sto su Srbi da psuje ono sto mu je najsvetije i najsvetlije!

***** ti zivot!

HELLGIRL:
Pa psovke i ne bi bile psovke da nisu usmerene ka necemu/nekome koga nas prijatan/neprijatan sagovornik najvise voli ili ceni.To i jeste poenta.

Ali uzmi psovke Francuza,Italijana,Nemaca,Engleza,Rusa i nigde neces naici na tako 'socan' repertoar kao kod nas Srba.Oni nemaju psovke onakvog tipa koji sam naveo gore.Po tome smo specificni, pravi unikat.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back