Сталкер
Elita
- Poruka
- 23.163
Kolko sendvicara jbt!
Што би реко Неша слина,1642...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kolko sendvicara jbt!
Pa da vidim,Prigrevica odatle ih dovukli jel to blizu ?Backi Petrovac ,opstinska uprava,ahahaha moraju da napisu odakle su!Maglic ,Srbobran...smejurija .

Nek prebroje "u glavu," stavljanjem crvenih tačkica.
A da, to rade samo protivnicima...
ds botovi krstarice ne miruju očigledno , a treba da se pokriju da.ih nema
eto ti
![]()
A zato znaci danas Mracak nije prisutan. On je organizator, redar?
Meni puno srce kada vidim ovoliko podrške SNS-u.
Nebeski, nema šta, uskoro.

Meni puno srce kada vidim ovoliko podrške SNS-u.
Nebeski, nema šta, uskoro.
Oce ih vreme! Pocela kisa,Prvi put pokvasili kosu ove godine, Jos da dune vetric i u ponedaljak da se raspise raspust zbog epidemije pneumonije,
To standardno došle crkotine da vide najlepši grad u Vojvodini... Nekima je to prvi put, još su od stranke dobili crvenu ,sendvič i vodu hahaha.Trenutno ima barem 20000 ljudi na trgu u Novom Sadu, stavio bih sliku da se ovi iz ds-a malo nerviraju ali kuckam sa mobilnog i nemam opciju za kačenje slika.
Žuti crknite od muke!
jbg nije on Putin pa sto na Dan Pobede rastera oblake.Oce ih vreme! Pocela kisa,Prvi put pokvasili kosu ove godine, Jos da dune vetric i u ponedaljak da se raspise raspust zbog epidemije pneumonije,
Ajd, proci ce i 19. bas me zanima od sve buke hoce li predsednik i
premijer da stisnu muda i pocnu sa hapsenjem kriminalaca.
Pa da vidim,Prigrevica odatle ih dovukli jel to blizu ?Backi Petrovac ,opstinska uprava,ahahaha moraju da napisu odakle su!Maglic ,Srbobran...smejurija .
Predsednik Jeremić da.
Tu je i Nenad iz Beocina haha.
Nego gde su smestili autobuse hahahahahaha.
100% je Nenad tu, redar, vatrogasac, hitna sluzba.Tu je i Nenad iz Beocina haha.
Nego gde su smestili autobuse hahahahahaha.