- Poruka
- 92.217
Bakljijada. Delije Sever, ajmoooo!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja ne volim AV-a...
Opet lažeš i izvrćeš...ja o interesu ti o ljubavi
Eto to je ono što mi smeta pa moram da reagujem iako i ja ne volim AV-a...ali mrzim laži.
Zašto onda Prdiš protiv demokratskih promena
Smradikali su definitivno zlo.
Mnoge zemlje imaju izbore, uključujući Sadamov Irak i DNRK.Зато што је то оксиморон. Демократска промена у демократској земљи може да егзистира само у време избора.
Pa, seti se kako ste udesili zemlju Devedesetih.
Meni su najveće zlo oni lažljivci i lopovi koji nam rekoše da ćemo profitirati u predstojećoj ekonomskoj krizi,
da su im dobro poznate greške i zamke tranzicije i da se to nama neće ponoviti.
Ja ih zadivljen slušao, svađao se sa kolegama i komšijama, ubeđivao ih da su došli mladi i pametni intelektualci...
Sada ne smem nikome od njih da pomenem da su nam potrebni intelektualci da vode zemlju -odmah mi odbruse: imali smo ih.
E to je zlo - oni koji su narodu ogadili intelektualce.
Mnoge zemlje imaju izbore, uključujući Sadamov Irak i DNRK.
Oni, baš isto kao vi, kažu: "Vidite. 99% za Sadama, pobeda čista ko suza."
.
Значи, тестера је лек?

Da.
Ove subote motorna , mislim ova na benzin
Cuvajte se crkotine , SNJSOVE.

И овај величанствени скуп је показао да је Обрадовић фашиста...![]()
И овај величанствени скуп је показао да је Обрадовић фашиста...![]()
Па тог што је то говорио Вучић поставио за министра финансија,а сада му је неки саветник за арапе...А пре тог га називао највећим лоповом у историји Србије,и махао затворском кошуљом са његовим именом.
Ма, мене више занима шта говоре неповерљиви извори, то ја пратим...Кажу поверљиви извори да ће бити један још величанственији скуп. Само не ови фашисти у суботу.

Надајмо се да ће друг Мрки да прозре игру!Vucic je lazni Valter, radi za nemce.

Кажу поверљиви извори да ће бити један још величанственији скуп. Само не ови фашисти у суботу.
Nema o čemu da se razgovara, Vučić sam sebe demantuje.
Prvo mu Mladić heroj, onda zločinac.

Samo mi objasni ono sa Mladićem, koja je bila ispravna pozicija?
Naime tvoj VučIer je zauzeo 2 suprotne.
Danas: SNS priprema „najmasovnije mitinge do sada“ u Novom Sadu i Beogradu - ko ne dođe na skup „Budućnost Srbije“ mora da pošalje zamenu, ili da plati 1.000 dinara
Da ova stranka priprema do sada najmasovnije skupove u Novom Sadu i Beogradu obelodanio je ovih dana i Marko Đurić, potpredsednik SNS, koji je doslovce rekao – videćete 11. aprila u Novom Sadu i 19. aprila u Beogradu ogromnu masu ljudi koji se ne slažu sa nasiljem. Nije, međutim, obelodanio da je SNS već organizovala da u Novi Sad ovog četvrtka dođe oko 25.000 ljudi iz unutrašnjosti Srbije, odnosno 500 autobusa. Za miting u Beogradu SNS je planirao 1.000 autobusa, odnosno više od 50.000 ljudi iz unutrašnjosti i isto toliko ljudi doći će iz Beograda.
http://www.nspm.rs/hronika/danas-sn...enu-ili-da-plati-1.000-dinara.html?alphabet=l
To je veoma slično situaciji kad su se LDP i DSS ujedinili 2000. da smene tvog prethodnog Mesiju.Kada mi ti objasniš koliko dugo bi podržavala Boška ako bi on
kojim slučajem smenio AV-a.
Licemerko!