Сталкер
Elita
- Poruka
- 23.163
Tu je i Nenad iz Beocina haha.
Nego gde su smestili autobuse hahahahahaha.
Ненад обезбеђује скуп
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tu je i Nenad iz Beocina haha.
Nego gde su smestili autobuse hahahahahaha.
100% je Nenad tu, redar, vatrogasac, hitna sluzba.
Marinika Tepić tvituje da su i srednjoškolcima nudili 700rsd + opravdanje
Sve stari, grbavi i krezavi...ili ja ne vidim dobro.![]()
Sovilj sa N1 je u NS zabo onu babu što je kao pala u nesvest ispred gradske skupštine!

Sve stari, grbavi i krezavi...ili ja ne vidim dobro.![]()
Pa niko ne može da ne mrzi SNS a da nema neki hendikep.Sve stari, grbavi i krezavi...ili ja ne vidim dobro.![]()
Pa niko ne može da ne mrzi SNS a da nema neki hendikep.
interesi , ne bi oni da nisu zaposleni u JKP itd ... inace RTV PAncevo je full SNS glasilo.
Sreca nemam taj kanal . to je nekada bila normalna televizija , nekada pre SNS ludila.
- - - - - - - - - -
![]()
To standardno došle crkotine da vide najlepši grad u Vojvodini... Nekima je to prvi put, još su od stranke dobili crvenu ,sendvič i vodu hahaha.
Mladi i zalosni. Dok njihovi vrsnjaci u EU razmisljaju o poslu, zabavama, putovanjima oni trose energiju na politiku. Zaludjeni. Tuzno.Sve stari, grbavi i krezavi...ili ja ne vidim dobro.![]()
Mladi i zalosni. Dok njihovi vrsnjaci u EU razmisljaju o poslu, zabavama, putovanjima oni trose energiju na politiku. Zaludjeni. Tuzno.
A ovo ti je kao ideal lepote? Pa pusti neku sliku sa setnji subotom uvece da vidis normalne fizionomije i kulturu ponasanja,
Sirotinja, nemaju ni za testeru a ni za vešala pa ostali nekulturni.
Ovde se stalno vrti priča kako su interesi važni a ne tamo neka glupa ljubav...a sad su i interesi zlo.
A ovo je ruuužno i lažljivo:
Ovde se stalno vrti priča kako su interesi važni a ne tamo neka glupa ljubav...a sad su i interesi zlo.
A ovo je ruuužno i lažljivo:
Smradikali su definitivno zlo.
Sad se Vojvodi efendiji Seselju stuca na ove tvoje reci.
Uvek su bili, i ovaj otpad sto se od njih odvojio. Isti su..Smradikali su definitivno zlo.
Pa niko ne može da ne mrzi SNS a da nema neki hendikep.
Oni koji mrze su uglavnom hendikepirani, isfrustrirani, odbačeni...
Najgora je ta potisnuta mrznja i agresivnost - najgora, njih je trecina.Trecina su penzosi, a treca trecina su isprani mozgovi koji su tu cisto da prisustvuju necemu i prodaju se za sendvic.
Šešelj i jeste osnivač SNS.
Ta stranka šalje ove maloumne botove da zaudaraju
Najgora je ta potisnuta mrznja i agresivnost - najgora, njih je trecina.Trecina su penzosi, a treca trecina su isprani mozgovi koji su tu cisto da prisustvuju necemu i prodaju se za sendvic.
Opet ljubav ...
Pa vidi ja ne gledam pink i turneju DJ KOXA ZEXa ---
Ta ljubav je izmedju vas , pinka i vodje verujem neprejebiva.
A u NS je garant doslo 90% onih koji nisu videli NS barem 10 godina.
Pokretni cirkus standardno ...
A za Pancevo mi ne pricaj molim te ... vrlo dobro znam kako funkcionise vlast i botovi oko vlasti ... nazadno.