Skup u Novom Sadu

Sve stari, grbavi i krezavi...ili ja ne vidim dobro.:eek:

interesi , ne bi oni da nisu zaposleni u JKP itd ... inace RTV PAncevo je full SNS glasilo.

Sreca nemam taj kanal . to je nekada bila normalna televizija , nekada pre SNS ludila.

- - - - - - - - - -

Sovilj sa N1 je u NS zabo onu babu što je kao pala u nesvest ispred gradske skupštine!

:hahaha:

interesi , ne bi oni da nisu zaposleni u JKP itd ... inace RTV PAncevo je full SNS glasilo.

Sreca nemam taj kanal . to je nekada bila normalna televizija , nekada pre SNS ludila.

- - - - - - - - - -

:hahaha:

Ovde se stalno vrti priča kako su interesi važni a ne tamo neka glupa ljubav...a sad su i interesi zlo.

A ovo je ruuužno i lažljivo:

To standardno došle crkotine da vide najlepši grad u Vojvodini... Nekima je to prvi put, još su od stranke dobili crvenu ,sendvič i vodu hahaha.

Ovde se stalno vrti priča kako su interesi važni a ne tamo neka glupa ljubav...a sad su i interesi zlo.

A ovo je ruuužno i lažljivo:

Opet ljubav ...

Pa vidi ja ne gledam pink i turneju DJ KOXA ZEXa ---

Ta ljubav je izmedju vas , pinka i vodje verujem neprejebiva.

A u NS je garant doslo 90% onih koji nisu videli NS barem 10 godina.

Pokretni cirkus standardno ...

A za Pancevo mi ne pricaj molim te ... vrlo dobro znam kako funkcionise vlast i botovi oko vlasti ... nazadno.

Opet ljubav ...

Pa vidi ja ne gledam pink i turneju DJ KOXA ZEXa ---

Ta ljubav je izmedju vas , pinka i vodje verujem neprejebiva.

A u NS je garant doslo 90% onih koji nisu videli NS barem 10 godina.

Pokretni cirkus standardno ...

A za Pancevo mi ne pricaj molim te ... vrlo dobro znam kako funkcionise vlast i botovi oko vlasti ... nazadno.

Opet lažeš i izvrćeš...ja o interesu ti o ljubavi
Eto to je ono što mi smeta pa moram da reagujem iako i ja ne volim AV-a...ali mrzim laži.

Back