Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.365
Ja kredite nemam necemo pricati hipoteticki samo cinjenice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Немаш кредите, али не значи да их нећеш имати.Ja kredite nemam necemo pricati hipoteticki samo cinjenice
Ал мораш да имаш и неки морал и одговорност.Pa neka si meni ne smeta ne takmicim se
Mnoge znam koji promene po par porodica ostave za sobom odu u beli svet,ne znaci da ce robijati bivsoj zeni,ostavi zena troje dece ode sa svalerom pa sta
Мораш да замениш свећице на аудију, да платиш регистрацију.Necemo sad moral nametati kao moranje ka trosenju para,ne mozes mi nametnuti nista sta necu ni dinar troska razumes
Restorani imaju svoju svrhu i vrstu klijenata tako da je ručak za najuže članove besmislena rabota sem ako se ima za kvalitet.
Smatram da nisam dovoljno materijalno bogata da bih nekog nazivala sirotinjom, a i nije tema o njima nego o skrtima i rasipnicima, nego, sto odmah ne rece da si za to "eksperAt" pa da se IC ne upustam u razgovor.Нису, нису.
Више се тресе овај са пензијом од 30.000,00.
Знам ја сиротињу и њен менталитет. Знам и шкртице.
Živa sam Mario,...samo ti nisam bila devojka.Sirotinja je sklona rasipanju i egzibicionizmu pa realno nisu džabe sirotinja
Davno imao ja jednu devojku, ona primi platu, spiska za nedelju dana i posle gladuje. A imala odličnu platu u to vreme pa je pitam ja kako? Kaže lepo idem u restorane, kupim neku haljinu, cipele, koješta. Sve što mi se sviđa. Valjda je živa jbg.
Плата може да се потроши за један дан.Sirotinja je sklona rasipanju i egzibicionizmu pa realno nisu džabe sirotinja
Davno imao ja jednu devojku, ona primi platu, spiska za nedelju dana i posle gladuje. A imala odličnu platu u to vreme pa je pitam ja kako? Kaže lepo idem u restorane, kupim neku haljinu, cipele, koješta. Sve što mi se sviđa. Valjda je živa jbg.
Сиротиња је ту свакако.Smatram da nisam dovoljno materijalno bogata da bih nekog nazivala sirotinjom, a i nije tema o njima nego o skrtima i rasipnicima, nego, sto odmah ne rece da si za to "eksperAt" pa da se IC ne upustam u razgovor....
Sirotinja je sklona rasipanju i egzibicionizmu pa realno nisu džabe sirotinja