Škrtice ili troškadžije?

Ja kredite nemam necemo pricati hipoteticki samo cinjenice
Немаш кредите, али не значи да их нећеш имати.

Ја немам кредите и немам робију, али то носи своју цену.

Ко има децу и жену, не може да даје ногу у дупе из ударца.

Ти си релативно слободан и можеш да останеш такав до краја уз одређену цену.

Pa neka si meni ne smeta ne takmicim se
Mnoge znam koji promene po par porodica ostave za sobom odu u beli svet,ne znaci da ce robijati bivsoj zeni,ostavi zena troje dece ode sa svalerom pa sta
Ал мораш да имаш и неки морал и одговорност.

Не знам како бих могао да напустим све и да се више никада никоме не јавим и да немам ништа са својом децом.

Знам и ја за такве. Јуре их за паре. Зову их на суд.

Не желим то.

Zavisi od položaja dotičnog deteta. Nije isto siromašno dete - podstanar i dete nekog hirurga ili uglednog advokata.

Svakako dete treba učiti štednji ako je siromašno, ja tu lekciju tek sad savladavam. Život je složen, svi bi da se provedu, da se potroše, a nije to svakom dostupno. Ali treba paziti jer čovek može da najebe samo tako ako je nesmotren.

Evo koliko kosta predobar rucak za troje,to nije skrtarenje nego nisam debil da placam fensi restorane ,ambijent i uslugu
Restorani imaju svoju svrhu i vrstu klijenata tako da je ručak za najuže članove besmislena rabota sem ako se ima za kvalitet.

Ja ta sranja sa trafika ne kupujem koliko god bio gladan.

A sad će @mario80 da nam javi koliko košta leskovačka mućkaloca džabe u Španiji :D

Škrtica? 🤔

IMG_20240921_142649.jpg

Нису, нису.

Више се тресе овај са пензијом од 30.000,00.

Знам ја сиротињу и њен менталитет. Знам и шкртице.
Smatram da nisam dovoljno materijalno bogata da bih nekog nazivala sirotinjom, a i nije tema o njima nego o skrtima i rasipnicima, nego, sto odmah ne rece da si za to "eksperAt" pa da se IC ne upustam u razgovor.:lol:...

Sirotinja je sklona rasipanju i egzibicionizmu pa realno nisu džabe sirotinja :)

Davno imao ja jednu devojku, ona primi platu, spiska za nedelju dana i posle gladuje. A imala odličnu platu u to vreme pa je pitam ja kako? Kaže lepo idem u restorane, kupim neku haljinu, cipele, koješta. Sve što mi se sviđa. Valjda je živa jbg.

Sirotinja je sklona rasipanju i egzibicionizmu pa realno nisu džabe sirotinja :)

Davno imao ja jednu devojku, ona primi platu, spiska za nedelju dana i posle gladuje. A imala odličnu platu u to vreme pa je pitam ja kako? Kaže lepo idem u restorane, kupim neku haljinu, cipele, koješta. Sve što mi se sviđa. Valjda je živa jbg.
Živa sam Mario,...samo ti nisam bila devojka.😁

Плата може да се потроши за један дан.

Da li je živela sama? Da li je plaćala račune? Pitam, jer ovo je već ozbiljan psihički poremećaj, ako je potrošila platu za nedelju dana a plata je bila dobra.

https://viseodzivota.com/2018/12/poremecaj-kompulzivnog-kupovanja/

Back