Les Paul
Ističe se
- Poruka
- 2.890
Ne ali sad znam.....
fala ti na odgovoru...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Најлакше је рећи да је то глупост и да је забава за глупе масе.
Не постављаш себи никаква питања, не размишљаш критички, не доводиш у питање ниједну истину која ти се сервира.
Много је теже прихватити да има ствари за које немаш логично објашњење.
Лакше је овако
ma to sa novcanicama...je glupost....bila je fora na staroj novcanici od 20 dinara kada je posavijate ispadne da noga nekog lika izgleda kao kit* ... ali sto se tice 11. meni ona prica o namernom rusenji i podmecivanju ekspoloziva i price o tome zvuce dosta uverljivo...sve dok neko ne pomene neke reptile...ali verujem da americka vlada pravi takve gluposti....
kako sta fali reptilima? omg...ma nije ni bitno... nego ovo za nogu je extra samo sto sad nemam novcanicu od 20 din da ti pokazem.....
![]()
kako sta fali reptilima? omg...ma nije ni bitno... nego ovo za nogu je extra samo sto sad nemam novcanicu od 20 din da ti pokazem.....
![]()
Sta se tripujes ti koji qurac....ti illuminati su gluposti....a ovo sa dolarom je uradio no lifer i samo je savijo tu novcanicu dok nije ispalo to..i onda se u tripovo
@Weishaupt samo nastavi da sanjas kako si ti illuminat
BTW da si Illuminat a nisi ne bi se ovde tako izjasnjavao.
ej,nemoj njega da diras,on je luciferov apostol![]()
da i ja sam aboridzin.....jeste illuminati idu okolo i hvale se da su isti...nose nadpise na majicama illuminat iniside ili sta?
Les Paul ne verujem pa sta? Ti si sigurno inteligentniji sada ako verujes...a boli te uvo barem te vode da sexas neke lepe crnke...![]()