Skriveni (javni) simboli na američkom dolaru

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Најлакше је рећи да је то глупост и да је забава за глупе масе.
Не постављаш себи никаква питања, не размишљаш критички, не доводиш у питање ниједну истину која ти се сервира.
Много је теже прихватити да има ствари за које немаш логично објашњење.
Лакше је овако

Naprotiv, bas zato sto razmisljam o tome i sto postavljam pitanja govorim da su to gluposti.
Razmisli i ti, i pogledaj moj post broj 20.

ma to sa novcanicama...je glupost....bila je fora na staroj novcanici od 20 dinara kada je posavijate ispadne da noga nekog lika izgleda kao kit* ... ali sto se tice 11. meni ona prica o namernom rusenji i podmecivanju ekspoloziva i price o tome zvuce dosta uverljivo...sve dok neko ne pomene neke reptile... :D ali verujem da americka vlada pravi takve gluposti....

ma to sa novcanicama...je glupost....bila je fora na staroj novcanici od 20 dinara kada je posavijate ispadne da noga nekog lika izgleda kao kit* ... ali sto se tice 11. meni ona prica o namernom rusenji i podmecivanju ekspoloziva i price o tome zvuce dosta uverljivo...sve dok neko ne pomene neke reptile... :D ali verujem da americka vlada pravi takve gluposti....

:think: sta to fali reptilima sto ne vjerujes kad njih spomenu???

A ovo za nogu je dobro....volio bi to vidit:super:

da i ja sam aboridzin.....jeste illuminati idu okolo i hvale se da su isti...nose nadpise na majicama illuminat iniside ili sta?

Les Paul ne verujem pa sta? Ti si sigurno inteligentniji sada ako verujes...a boli te uvo barem te vode da sexas neke lepe crnke... :)

hmmm pa nista neg samo kazem da vjerujem.........a mozda sam inteligentniji ako to mislim a mozda i nisam....:cool:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back