Skriveni (javni) simboli na američkom dolaru

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"ko se smuvo s kim i kad je cija zena odvezla kola u grad" :hahaha:

ppls se obichno cimaju oko gluposti jer vidi ima tu simbol mora da je neka zavera..

u USA satanisticka crkva ima dozvolu za rad (licencu ae whatever) i oni po svom ustavnom pravu koriste svaku priliku da ovaplocuju njima dragog lucifera
Hriscanska crkva je u srednjem veku pobila brdo neistomisljenika na ime milosrdja o kojoj sama hriscanska vera govori. Ti neitomisljnici su pobijeni metodom na kojoj bi i hitlerov Mengele pozavideo na brutalnosti
scientology crkva tripuje da je sustina svega neki mix krstova fazora darth vader obi van kenobi buda jesus
u ime alaha muslimani se (sebe-se i druge) demoliraju bombama gde god stignu u za par obecanih devica u other world) a sam islam je zasnovan na istim fundamentalnim moralnim normama ko i hriscanstvo i budizam (prastanje, milosrdje, uzdrzavanje)

Ceo taj global remix o ko je kome glavni i jedini bog "In God we trust" na kinti sa piramidama, ako se ovako okrene ovo onako ono. Barokni kicheraj sve to u paketu sa masonima i svemocnim ochima...

Poslednja izmena:
Fora je da javno kažu Amerikancima kako je USA zapravo okupirana od tajnih društava i da se Amerikanci ništa ne pitaju u sopstvenoj kući (državi).

To im je nekada bio cilj, sada je besmisleno boriti se protiv crkava kad su one na izdisaju.

pa nije mi jasno sto bi neka tajna organizacija stampala svoje simbole na novcanicama....aj' da je zbog promocije, ali ove luciferske simbole niko nije provalio dok nam ti nisi rekao....

a zasto bi neko stampao to na novcanicama ? mislim ako je to neka tajna organizacija, ne bi im palo na pamet da rade tako nesto... zasto povecavati rizik da budes provaljen ? ne kontam .. nema logike.. ja opljackam banku i ukradem 25 000 eura, i onda stampam flajere sa malim znakovima kojih ima 25 , i bilborde sa 25 karaktera u svakom redu ... lol

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back