sonchy
Zainteresovan član
- Poruka
- 159
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 , ja se izvinjavam
 , ja se izvinjavam 

haha moj sheltie je jedva preziveo zimu,bas zenta od petardi sirotiPočinje sezona petardi.
Veliki broj pasa se plaši tog zvuka, ali je ne znam da postoji "škotski ovčar", a da nije u panici od tog zvuka! Isto važi i za grmljavinu...

A iz kog legla je lepotica??????? Gde ste je uzeli????
 Uzeli smo je iz odgaivacnice Cyrano de Bergerac blizu Negotina. Gde si ti uzela tvog lepotana?
Uzeli smo je iz odgaivacnice Cyrano de Bergerac blizu Negotina. Gde si ti uzela tvog lepotana? 
Dona je tu OK... nije preterano strašljiva, za razliku od onih "muških" - ti su se tresli na zvuk petardi, grmljavinu i sl.haha moj sheltie je jedva preziveo zimu,bas zenta od petardi siroti
iance psi su vam prelepi....obozavam ih stvarno,bas je onako plemenit pas a i daleko kulturniji od setlanda

Ja nikako da stignem da pitam...
Pomoću kojih trikova ste Galu namamili u vodu?
Za one koji ne znaju... "koliji" nikako ne vole vodu - retko koji pristane da uđe u jezero, reku... ili nešto slično.
Dona je moj treći škotski ovčar, a jedino Larija sam uspela da naučim da se kupa, ali i to je bilo pomoću trikova.
Na silu - nema teorije (kao i bilo šta drugo sa ovim psima)!
 ja sa Galom imam drugi problem, kako da je namamim IZ vode
 ja sa Galom imam drugi problem, kako da je namamim IZ vode  Sa nekih 4-5 meseci smo je prvi put vodili u selo, i cim je videla reku uletela je plivala bez prestanka. Cak mi je bilo nezgodno da je vodim na kej, a imamo blizu, jer se letos pravac zaletela u Dunav, bila je mala. Bas sam se uplasila jer je nezgodan prilaz, ali ona nista, napolje unutra, buc buc
 Sa nekih 4-5 meseci smo je prvi put vodili u selo, i cim je videla reku uletela je plivala bez prestanka. Cak mi je bilo nezgodno da je vodim na kej, a imamo blizu, jer se letos pravac zaletela u Dunav, bila je mala. Bas sam se uplasila jer je nezgodan prilaz, ali ona nista, napolje unutra, buc buc 

Ovo se dešava (pričali mi), ali ja prvi put čujem!ja sa Galom imam drugi problem, kako da je namamim IZ vode
Sa nekih 4-5 meseci smo je prvi put vodili u selo, i cim je videla reku uletela je plivala bez prestanka. Cak mi je bilo nezgodno da je vodim na kej, a imamo blizu, jer se letos pravac zaletela u Dunav, bila je mala. Bas sam se uplasila jer je nezgodan prilaz, ali ona nista, napolje unutra, buc buc
Hehe, mada je mozda tajna to sto je Gala rodjena u mestu koje je na samom Dunavu, i tamo gde je on najsiri i najlepsi

A tacno je to da ne moze nista na silu, i to je bas bas izrazeno kod skotskih ovcara.
 A tacno je to da ne moze nista na silu, i to je bas bas izrazeno kod skotskih ovcara.  Malo me je iznervirala zbog toga, ali opet nisam smela da se ljutim sve je super odradila.
  Malo me je iznervirala zbog toga, ali opet nisam smela da se ljutim sve je super odradila. 

Evo jedan
 Evo jedan za nju i
 za nju i za tebe
 za tebe
To razumeju samo oni koji se druže sa škotskim ovčarima!HeheA tacno je to da ne moze nista na silu, i to je bas bas izrazeno kod skotskih ovcara.
Evo danas smo radili neku vezbicu, i trebalo je da na povodcu ide pored, doduse jeste teren koji je njoj manje poznat, ali kako je povucem ona kontra i izvuce glavicu i onda bez problema ide pored mene i uradi sve sto joj kazemMalo me je iznervirala zbog toga, ali opet nisam smela da se ljutim sve je super odradila.
Kao da mi kaze- ej sta me vuces, mogu i sama..ili...nisam gluva pa da vices
I bilo mi je glup, jer svi viknu a pas poslusa, a ja sa njom ne vicem ( osim kad je u pitanju FUJ i NE) nego ajde lepa Gala uradi ovo, uradi ono. Mozda je onima koji gledaju smesno ali funkcionise

.
.
To razumeju samo oni koji se druže sa škotskim ovčarima!
Više puta sam pričala kako su moji psi slušali samo kada im se lepo obratiš... Nekad nerado, ali su uvek poslušali.
Ako hoćeš na silu - nema šanse. Uvek će naći način da se izvuče... kao ovo sa galom i povocem.
pametna kuca!
 Ljudi me čudno gledaju na ulici kad vide da umesto proste komande izgovaram celu rečenicu i oduvek su mi se čudili ali to jednostavno nije običan pas! I kako vreme prolazi, i ja manje-više pažčljivo pratim ovu temu, sve više sličnosti uviđam između dugodlakih kolija i mog Gizma, mešanca pekinezera. Nekom bi to zvučalo čudno ali vi koji pričate sa svojim psima i morate da ih zamolite da nešto urade, znate o čemu pričam.
 Ljudi me čudno gledaju na ulici kad vide da umesto proste komande izgovaram celu rečenicu i oduvek su mi se čudili ali to jednostavno nije običan pas! I kako vreme prolazi, i ja manje-više pažčljivo pratim ovu temu, sve više sličnosti uviđam između dugodlakih kolija i mog Gizma, mešanca pekinezera. Nekom bi to zvučalo čudno ali vi koji pričate sa svojim psima i morate da ih zamolite da nešto urade, znate o čemu pričam.Ko zna čije sve krvi ima Gizmo!To razumem i ja!Ljudi me čudno gledaju na ulici kad vide da umesto proste komande izgovaram celu rečenicu i oduvek su mi se čudili ali to jednostavno nije običan pas! I kako vreme prolazi, i ja manje-više pažčljivo pratim ovu temu, sve više sličnosti uviđam između dugodlakih kolija i mog Gizma, mešanca pekinezera. Nekom bi to zvučalo čudno ali vi koji pričate sa svojim psima i morate da ih zamolite da nešto urade, znate o čemu pričam.

A što se tiče tretmana, niko ne kapira kakva tu demokratija mora da vlada da on ne bi bio potišten, frustriran, ne shvataju kako su to osetljive dušice. Što reče onaj što je otvorio temu o AST, nije to glupi NO da sve radi mehanički!
 A što se tiče tretmana, niko ne kapira kakva tu demokratija mora da vlada da on ne bi bio potišten, frustriran, ne shvataju kako su to osetljive dušice. Što reče onaj što je otvorio temu o AST, nije to glupi NO da sve radi mehanički! 

Bar tako deluje na forumu
 Bar tako deluje na forumu  Ali ja kao novi clan necu da posustajem sa pisanjem zbog toga
  Ali ja kao novi clan necu da posustajem sa pisanjem zbog toga  

Eno ti sličica, pa uporedi! Da je samo malo crvenkastiji i da nema taj crni preliv i ono što je nekad bila tamna maska, dlaka je upravo to! I textura, i održavanje...A što se tiče tretmana, niko ne kapira kakva tu demokratija mora da vlada da on ne bi bio potišten, frustriran, ne shvataju kako su to osetljive dušice. Što reče onaj što je otvorio temu o AST, nije to glupi NO da sve radi mehanički!

Ne mogu da verujem koliko malo ima ljubitelja skotskih ovcara
Bar tako deluje na forumu
Ali ja kao novi clan necu da posustajem sa pisanjem zbog toga