KatarinaN
Gost
- Poruka
- 134
Jaaoooooo slatkis!!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Joj... ja ne mogu da ti opišem koliko mene ovakve stvari nerviraju!Evo da podelim sa svima vama potpuno razocarenje sa prve nase izlozbe..cacib jagodina, britanski ovcari su imali posebnog sudiju..
samo cu reci da posle dva komentara sudije sam otisla iz ringa i nisam zelela ni da se vratim po ocenu i papire (a nisam bila i jedina)
Naime, gospodja sudija mi je rekla da glava moje Gale nije po standardu , tj da su SAD glave tupastije i da je njena glava suvise izduzena (tako ne izgleda skotski ovcar)....a da i sledeci komentar da joj se usi dizu NA VETRU, koji je bio mnogo jak... u prilog tome evo standarda za glavu, i glave moje Gale ( pise ispod slike i iz koje je knjige to preuzeto, a sa sajta britanski ovcari )
slobodno komentarisite, nisam sujetna i ne mislim da mi je pas najlepsi primerak skota, i da nema mane, daleko od toga, ali necu da primim ocenu od sudije koja mi to kaze![]()

), pratila, posmatrala, analizirala. Stoga mislim da nisam nekompetentna da kažem kako je tvoja Gala sjajan primerak svoje rase, posmatrajući je ovako "na daljinu" nisam joj našla manu (što ne znači da je nema, ali glava joj svakako nije van standarda - osim ako je ne izlažeš u kategoriji buldoga!).
)
)! Zvanično, rekao je da moj pas ne zna da se ponaša najbolje (jer je seo posle svih onih trčkaranja i zagledanja), što mu je prvo palo na pamet! Naravno, pobedio je pas koji je potomak njegovog, koga je uzeo kao primer za standard. Inače, u konkurenciji je bio pas kome su se svi divili, ubedljivo najlepši, a vlasniku je rečeno da pas ima "malo više izduženu njušku". 
Svaki sudija ima odredjeni tip neke rase koji forsira. Tako da je najbolje da se pre nego sto uopste prijavite psa doobro raspitate ko je sudija i kako sudi pa onda da vidite da li vam se uopste isplati da vodite psa. To je jedini nacin da makar malo smanjite nerviranje![]()

Vidi... Više puta sam čula da "Lesi" iz filma "i nije baš neki primer" kad je u pitanju "standard". Realno, i ne mora da bude, suština priče je nešto drugo - a to "drugo" je razlog zašto je većina nas odabrala tu rasu!Slazem se Milose, ali standard je standard, jedan jedini, i ne moze neko da kaze da nesto nije u standardu kad jeste, samo slep moze da ne vidi, i naravno onaj ko neceI s obzirom na moj kratak fitilj, a i na par scena pre nego sto smo mi dosli na red, mislim da je najpametnije sto sam je iskulirala i otisla
To samo neznalica moze da kaze, a prihvatila bih svaki drugi komentar, jer iako svog psa volim najvise na svetu nije savrsena, kao ni ja
![]()
![]()
za one koji dobro ne vide, prva prava LESI i Gala par slika pre, pa nek uporede... a sto se tice sudija, ni ne ocekujem da pobedjujemo, niti cu je uvek voditi, ali mislim da ovakav neki idiotizam zasluzuje da bude pomenut![]()
Smeh hvala na prici podrskeMa sta me briga za sve to, vazno da smo nas dve danas celo jutro uzivale na Uscu i super se provele sa drugarima
![]()

) i sedne pored . Pazi kad se još sećam te scene...
Uglavnom, pogledam ga i kažem mu: "Znaš šta mali, ti nikad nećeš biti šampion, te ja tako blesavog volim najviše na svetu!
!"
A neki od tih shampiona izgledaju kao ofarbani samojedi (crkla sam od smeha kad sam cula komentar od iskusnih odgaivaca iz susednih zemalja) Svi mi volimo Lesi, a sigurno ne bi odabirali svaki put slicne pse za snimanja svih verzija filma, serija da je to nesto atipicno, tj. da nije najblize autenticnom...
svira po ceo dan , a i noc ukoliko ne sklonim njen instument
Moram da je snimim pa da vam pustim, kako on sa lopticom svira, i to ne stalno isti ton, nego je to prava kompozicija
koja trajeeeee i trajeHehe, Lari srce maloA neki od tih shampiona izgledaju kao ofarbani samojedi (crkla sam od smeha kad sam cula komentar od iskusnih odgaivaca iz susednih zemalja) Svi mi volimo Lesi, a sigurno ne bi odabirali svaki put slicne pse za snimanja svih verzija filma, serija da je to nesto atipicno, tj. da nije najblize autenticnom...
Nego sto je vise bitno moj pas je muzicki talenatsvira po ceo dan , a i noc ukoliko ne sklonim njen instument
Moram da je snimim pa da vam pustim, kako on sa lopticom svira, i to ne stalno isti ton, nego je to prava kompozicija
koja trajeeeee i traje
U stvari, posle prvog Amija koga sam obožavala, jedino takav je mogao da mi se uvuče pod kožu!
Kakve je on tek bisere imao! I onda čujem kako je neki X puta nagrađivan pas "pozajmljen" na godinu dana! Čuj... imaš psa i "pozajmiš" ga nekom! 
Najveća većina ljudi ni auto ne "pozajmljuje", a ne psa! 

u svakom pogledu,ali ne kao izbor sudija..

svaka cast stvarno!!

Caos
Kako nam je Gala?
Ijaooo moram wam reci da je Alf ceo dan kad smo se wratili bio tuzan
Mora da je zbog washe Gale ..
Ali spojicemo mi njih opet...
Kako ste wi?
Ijaooo,ista sudija??Ne dolazimo u Zajecar..Chekamo sad owde 24 ili 25 u Kg-u..
Dodjite i wi,chekamo was
Weliki po0oz i kissss
Gala je super
Bolje da smo ih u Jagodini postili da se izigraju, nego sto smo po onom vetru cekali na nas red
Vidimo se ubrzo nadam se, mi cesto prolazimo kroz Kragujevac 
Pa sigurno!Gala je super
Evo salje Alfu
Bolje da smo ih u Jagodini postili da se izigraju, nego sto smo po onom vetru cekali na nas red
Vidimo se ubrzo nadam se, mi cesto prolazimo kroz Kragujevac
![]()

Pa sigurno!
Još im je i vetar dizao uši!
nego, što ne pitaste gđu sudiju kakva je to izložba kada duva vetar koji kvari frizure i podiže psima uši?![]()

Evo jedne prelepe kuje Tie, koja je u vlasnistvu devojke iz Hr. Savrsena je

A Tia je bozanstven primerak 
Zaista sam jako srećna što nam se pridružuje sve više ljubitelja ove, po svim pitanjima, predivne pasmine!Mi smo na Cacibu učestvovali u razredu šampiona sa našom ženkom Lanom i osvojili CAC i R.CACIB, nadali smo se boljem jer se sudiji jako dopala što nam je i naglasila ali posto je bila jako nervozna tog dana ostali smo bez CACIB-a. Sve u svemu, dobra organizacija i malo strožije suđenje pošto je specijalka bila u pitanju
..jedva sam namolila da nas neko snima, tako da nismo imale generalnih proba
Bravo za obe!Snimak nas dve,gde si vidi kako malo vezbamo poslusnost
..jedva sam namolila da nas neko snima, tako da nismo imale generalnih proba

A nadam se da ce se uskoro i upoznati, nismo bas toliko daleko