gost 42348
Poznat
- Poruka
- 7.267
Можеш пола сата после оброка, таман ће да га потера на нужду, али немој баш са пуним стомаком да иде напоље. А можеш и пре, без бриге.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve je relativno... I "stepen zaprljanosti" i kupanje.Koliko puta godisnje se kupaju Skotski Ovcari?![]()
Juce je Leo po prvi put izasao napolje!Kada smo ga izveli napolje on se uplasio svoih komsija (Megi-Bisona i Mede-Maltezera), a igrao se sa (NJU FAUDLENDOM-Medom I BOB TEJLOM-Cupom)!!!
Uzgred htela sam nesto da vas pitam kada da izvodim napolje svog Lea pre ili posle obroka?

ops:Pas je jako, jako lep.Dana 01.03.2008. godine u okolini naselja Braće Jerković nestao škotki ovčar žuto-bele boje, star 11 meseci, umiljat, ne snalazi se na ulici. Molim nalazača ili bilo koga ko ga je video da se javi na telefon 064/892-16-26. Inače, pas je vakcinisan i čipovan, tako da molim i veterinare da obrate pažnju i provere identifikacioni broj na svakom Lesiju kojeg im eventualno dovedu.
da li ja to nekako mogu da sprecim?Malo iznad sam pisala o ušima kod škotskih ovčara.Hvala na savetima! Ali sada imam novi problem u nekim momentima kada Leo okrece glavu usi mu se podizuda li ja to nekako mogu da sprecim?

Sa tri meseca su im svima spuštene.Leo ima tri meseca. Njemu je jedna trecina usiju spustena jos od kada smo ga dobili ali se desava da kada okrece glavu levo uvo se ispravi! Mozda to zaista zavisi od polozaja glave, jer kada on stoji mirno usi su mu normalne(jedna trecina je spustena). Zato se ja plasim da mu stavim zvakicu da sa ne bi usi jos vise spustile.![]()
Nisam ni ja nesto upucena u odgajivace i (trenutni) "raspored snaga", davno je bilo kada sam sa Larijem odlazila na izlozbe pa sam znala koga mogu da sretnem. Zanimalo me je gde se jos gaje "lesike".:shock:izvini nisam detaljno procitala tvoj odgovor uzela sam ga od Gaica Boska i Velinke!!!
Leo je još štene. Njuška će mu se još dosta izdužiti. A sa tim "Novim" i "starim" tipovima stalno nešto izmišljaju...Leo je taj "novi" uzgojni tip, sa izrazenim stopom? Interesantno, ali glava im se drasticno razlikuje od onih starijih, hrtolikih... Pisali u Zovu pre par godina. (Eto, znam i ja ponesto.)
Leo je još štene. Njuška će mu se još dosta izdužiti. A sa tim "Novim" i "starim" tipovima stalno nešto izmišljaju...
Stvar ukusa, ali svi mi znamo kako je izgledala "Lesi"...![]()
Ma naravno da sam pristrasna!Ma ti si pristrasna zato sto tvoja cica lici na nju.Salim se, i ja sam odrasla uz reprizu reprizine reprize serije Lesi se vraca kuci a imala sam u komsiluku Lesi i Arija, pse baka-Dare iz Udruzenja sekretarica, mozda ste culi vi stariji forumasi, druzila se sa Jovankom Broz. Uglavnom, za mene su zakon oni "stari" hrtoliki, shokirala sam se kad sam videla u tom Zovu taj novi tip, totalno drugi pas.

) nakon dosta vremena. 
Триколор.
Ne... nikad nisam naišla na taj podatak i vezu između boje i problema sa vidom.bas mi je zao....nego ja sam cula da bas takvi lesiji, mislim kad lesi ima takve sare, imaju mnogo problema sa vidom, da li je to tacno?....kako se zovu jednim imenom takve sare kod lesija (te crne, bele i braon)?....