mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Pa sta bi sad?!
Jesi je oglasio na Udomljavanju?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na nekoliko mesta smo oglasili,mada tesko ide. ja bih je zadrzao,ali imam dva psa u stanu i privremeno bi mogla biti kod mene,ali zaista nemam uslova da je zadrzim trajno. Jako sarmantna i dobra kerusica. Nadam se da ce naci srecu. Inace,to je pas prijateljice od moje koleginice i ja samo zelim da pomognem da se lepo udomi kerusica.
Ma ... Nisam ja iz te priče!ooo, draga!!!
pa daj neke utiske! sta mu znaci da je dlaka nedovoljne duzine? u odnosu na sta?
Dok sam ja stigla da odgovorim - slike već postavljene. Hvala Utvarako sam dobro shvatila, prijava takmicara na dan izlozbe je u srbiji praxa...
smeh, jel te neko slikao da vas vidimo kake ste bile?
za Donine dimenzije se ne sikiraj, ne znas ti sta je sitan collie. Dona da stane uz Megi, brinula bi se da ti je pas prerastao idealne mere![]()
Na poklon zenka stara 4 meseca bez papira. Ako znate nekoga ko bi je udomio bilo bi sjajno tel: 069 333 9756
![]()
![]()
Dobar dan svima!
Ja stigla juče... ne treba da pogađate ko se tome najviše obradovao! Radost se ispoljila u onim čudnim zvucima, trčanjem u krug do beskraja, donošenjem svih "rekvizita" za igru (uključujući i podmetače za stolicu) i sve u par minuta koliko mi je trebalo da prođem kroz dvorište. Narano da sam je prvo izgnjavila pošto je i ona meni nedostajala
.
Budim se jedno jutro tamo i ukapiram da sam u snu - plakala.
Vratim film: sanjala sam da se Dončica razbolela, pa se opet "umešao" i krpelj... Uf!
Nije mi bilo svejedno!