easyB
Primećen član
- Poruka
- 719
Нисам ни приметио да ниси била ту 
(добро се вратила!)

(добро се вратила!)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobrodošli!Pozdrav!!!Ja sam se registovala samo da vas upoznam sa ovim momkom....![]()
![]()
ko se sutra sprema za izlozbu?![]()
Millubie Next Hope
![]()
Ne moze da se otvori slika. Da li to samo ja ne mogu da otvorim ili je neka greska u pitanju?
Millubie Next Hope
![]()
sto ti dobra ova! lepu, suvu glavu ima.
nego, jel je to samo utisak sa slike, posto nema sa cime da se uporedi, da je bas golema kuja? imam utisak da je bas visoka. ali da je na fotosu lepa, jeste ko slika! mozda malo kraca ledja, ali mi se mLogo svidZa.
Bravo za ucesnike izlozbe. Bas su svi lepi psi! Bravo!
Hej... pa to je "ono" mezimče, zar ne?Hvala
A evo i bebe
![]()
Iblagojevic, ista nam se kuja svidela.Prelepa je. Mislim, svi su lepi ali ona je ipak...
odlicna je, bas mi se puno svidja. i ova kitanoviceva je lepa. moram da priznam da sam jako, i to prijatno, iznenadjena sta je Robbie sve dao, posto sam ja sve samo ne njegov fan. Nisam psa, istina videla uzivo, ali na slikama ne ostavlja utisak na mene. ali su mu deca zato
Ljubisa, Robbie sad vec sigurno ima i unucad iz ovih 'veza' sa klasicnijim tipom (ili kako god oces da ga nazoves). Kako unucad izgleda, imas li uvid? Jel im glave postaju sweet ili su i dalje klinaste i bez stopa? Jel unucad jednako ovako vretenasta u gradji kao i Next Hope? Ako je ovo drugo u pitanju, da stanem u red u nekim sledecim leglima(pod uslovom da bude mesta kod mene, mali Muki vazi za 10 collie-a, izlude me)
Lutkica! Sad ima i "napismeno" da je lepa.Da ,to je mezimče![]()