Škotska premijerka: Dobila sam mandat za referendum

EU moze da se reorganizuje, pa cak i podeli, ali nece uskoro postati nevazna.
ne moze. EU je zamisljena kao nadnacionalni embrion jedne jedine globalne drzave po uzoru na USA.......medjutim, tvorac te ideje, ROTSHILD, prevideo je cinjenicu da u takvoj hiper-drzavi ne bi ziveli ubice, kriminalci, ku.rve, zlocinci..........kao u USA, sa kojima mozes manipulisati iskljucivo sa parama........vec bi u toj globalnoj drzavi ziveo i pozamasan procent gradjana koji imaju pozitivne vrednosti i cija je osnovica NACIJA.......to jest postovanje nasledjenih vrednosti svakog pojedinca..............STO U AMERICI NE POSTOJI JER AMERIKU NASELJAVAJU OSOBE KOJE ZARAD PROFITA I USPEHA UBIJAJU SVE.....PA I SVOJE PRETKE, ISTORIJU, NACIJU..................inace , kako objasniti cinjenicu da dijaspora i njihovi potomci u USA ucestvuje direktno ili indirektno u bombardovanju svog naroda u zemljama iz kojih su dosli ili vode poreklo.

To je ono sto razlikuje USA od EU................................iako su obe ove nad-drzavne zajednice raznih naroda, delo ROTSHILD-dinastije, iskustva iz prve, (USA), ne mogu se ponoviti na drugom ROTSHILDOVOM pokusaju da napravi SVETSKU DRZAVU.....................to jest, na njen EMBRION......EVROPSKU UNIJU.
 
Skoti su englezi, govore engleski. Tu nema prostora za terorizam. Dakle liberalizacija je u redu, da imaju Skoti svoj parlament, ako hoce sebe da terorisu, da mogu da sjednu i da se dogovore. Ali moraju stiti zajedno britanske otoke. Ne mogu biti teroristi i veleizdajnici. Liberalizacija nije za to. A posto to rade, oni su ustase.
Nema svaki majmun pravo na vojsku i da terorise. Nije to liberalizacija. To je banditluk.

Škoti naravno nisu Englezi. Govore engleski što je nasleđe britanske imperije ali govore i gelski(valjda) i taj broj se povećava poslednjih godina. Logično je da Škoti nisu nikakvi teroristi niti veleizdajnici(šta god to značil) i da će se dogovoriti sa Englezima da li će biti referenduma ili ne, da li će biti deo VB ili ne. Ako budu bili nezavisna država imaće sigurno i svoju vojsku. Malo je glupo da se referendum održava na dve godine ali to je stvar dogovora Engleza , Škota i u perspektivi Velšana i Iraca. Ako iko očekuje bilo kakve događaje iole slične balkanskim onda je glup. I još nešto. Čini mi se da je više Engleza za nezavisnu Englesku nego Škota za samostalnu Škotsku. Ne poznajem dovoljno Britaniju i tamošnje prilike tako da je moguće da i negde grešim.
 
Podržavam Škote!! Dosta je bilo engleskog terora! Škoti, kao stara nacija, imaju pravo da se vrate na staze neovisnosti i izaberu ono što žele, a to je ostanak u Europskoj uniji. Predugo traje engleska tiranija nad hrabrim škotskim narodom! Živjela neovisna Škotska!

skotska-zastava.jpg
 
Ne verujem da mogu odmah dobiti drugi referendum.
Verovatno ce morati da sacekaju prve rezultate Dzonsonove politike i kako ce uticati na Skotsku.
krenula je lavina, imace balkanski scenario. pucanja iz evrope i raspad unutar juukeja.

i verujem da ce biti nagle prevage u mnogim eu zemljama

ETA SHALL RISE AGAIN
:tajna:


:zper:
 

Back
Top