Skorpion fun club

@Tihi... zasto to mislis?
Sta fali kombinaciji skorpion i devica?
Bila sam sa jednim skorpionom 3 godine i bilo je sve super.
Sada sam vec godinu i nesto dana sa drugim skorpionom. S njim mi je jos lepse. A i njemu samnom....
Imas neka losa iskustva sa devicama?

@Tihi... zasto to mislis?
Sta fali kombinaciji skorpion i devica?
Bila sam sa jednim skorpionom 3 godine i bilo je sve super.
Sada sam vec godinu i nesto dana sa drugim skorpionom. S njim mi je jos lepse. A i njemu samnom....
Imas neka losa iskustva sa devicama?
:lol::lol::lol: ma šala, i ti me odmah svataš ozbiljno
aludiranje na to što je devica sinonim za nevina

Hmmm kada malo bolje razmislim, statistički gledano baš se nešto nisam slagao sa devicama, kada je ljubav u pitanju. (sada pričam o ženskim osobama rodjenim u tom znaku)
Mada ja tu i nisam nešto merodavan... retko sam se po tom planu susretao sa njima
... ja se uvek lepio za strelkinje i bičice... ili je možda bilo obrnuto :)

ŠKORPIJE? HM, ČESTO SU PUNE SAMOPOUZDANJA, OGROMNE FIZIČKE SNAGE I VOLJE, SA VELIKIM I OPIČENIM SMISLOM ZA HUMOR. KADA IH NEKO POVREDI ZNAJU DA BUDU OSVETOLJUBIVE, ČESTO DESTRUKTIVNE, A PONEKAD I AUTODESTRUKTIVNE. PONEKAD SU DEPRESIVNE, ALI MANJE NEGO OSTALI VODENI HOROSKOPSKI ZNACI.ŠKORPIJE SU ŠARMANTNE, NEODOLJIVE, SEKSIPILNE I ČESTO SEKSUALNO NEZAJAŽLJIVE (I MUŠKE I ŽENSKE!).:twisted:

UOSTALOM EVO ŠTA O ŠKORPIJAMA KAŽE HOROSKOP ZA 2008.GODINU:

http://www.svetusliciireci.com/index.php?ctrl=content&actn=show_article&id=939

Skorpioni,pa gde ste vi?Pozdrav svima...Da li biste mogli da mi odgonetnete koliko je potebno dugo jednom skorpionu da zavoli?:rolleyes:Posle kog vremena je spreman da to prizna?Da li su skoni laganju suprotnog pola?Kako znati da ne lazu?...au,ima tu dosta pitanja...:p...nestrpljivo cekam vas odgovor...:roll: p.s.-pitanja se uglavnom odnosi na muske skorpije,mada ako ne gresim i zenske skorpije su slicnog razmisljanja kao i oni...:heart:

Back