Skorpion fun club

Vjerovatno da cu iskočiti iz teme ali moram da pitam i zamolim za uslugu a teško mi je otvarati novu temu.Zanima me u kojem horoskopskom znaku i podznaku je rodjena djevojcica 23.novembra 1998. oko 3 i 30 h.Na prelazu je izmedju skorpije i strijelca ali nema osobine ni jednog od ova dva znaka barem za sada.
Samo još moraš da kažeš u kom je gradu rođena i pomoćiću ti.;)

Девојчица је Шкорпија-Вага, са групом од 5 планета у Стрелцу и то у другој кући...биће доста у животу оријентисана на зараду пара.;)

Hvala na odgovoru i da znaš da ta osobina u vezi para vec sad dolazi do izrazaja i to jako!:p
Па да, од 9 планета, њој су четири у кући која говори о материјалним вредностима.
Веома наглашен хороскоп у том смислу.
Тражиће и мужа који ће имати, али ће дефинитивно бити и сама оријентисана на рад и мало тврдоглава, али и јако осетљива.;)

Da li je neko čuo ili više zna o tome,da kada se Škorpija rađa,neko u porodici(familiji bližoj), umire?
I da kada Škorpija umire,neko se rađa u bližoj familiji,porodici?

Jao, bre, Skorpije! Volim vas, al kad krenete da *****te te zaba i skorpija, te umre neko u porodici, ma da, vi kad se radjate i kad umirete kosmos se trese!:lol: Jedno je sigurno: sujeta vam je definitivno kosmickih razmera:lol:

@Majo, nit generalizujem nit napadam, samo konstatujem da je masa ljudi rodjenih u znaku skorpiona opsednuta svojim horoskopskim znakom do te mere da se ispredaju neki mitovi tipa skorpija trazila od zabe da je prenese preko reke, a ova joj rekla necu ujesces me, na sta ce skorpija ma jok necu, i onda kad je zaba krenula da pliva skorpija je na sred reke ubode i na zabino pitanje zasto ih je obe ubila odgovara "takva mi je priroda", ergo sledi da ce skorpija pre ubiti i sebe i drugog nego dozvoliti e pa sad ne mogu bas da se setim sta, ali otprilike radije ce se unistiti nego popustiti...sto nije tacno. Pa sad ta prica o umiranju i radjanju koje koincidira sa umiranjem i radjanjem skorpije, mislim stvarno! Meni je cale skorpija, decko mi je skorpija, najbolja drugarica mi je skorpija, jedna sa kojom se vise ne druzim je skorpija i sve sto mogu da kazem suprotno je bilo kakvoj generalizaciji, razliciti ste kao i svi drugi znaci, ne desava se nista dramaticno kada umirete ili se radjate, provereno; patite i radujete se kao i drugi znaci, ima vas lepih, ruznih, interesantnih i dosadnih, seksusalnih i aseksualnih (da,da, ima vas i stegnutih u krevetu:D)...sto ljudi, sto cudi;)

Da li je neko čuo ili više zna o tome,da kada se Škorpija rađa,neko u porodici(familiji bližoj), umire?
I da kada Škorpija umire,neko se rađa u bližoj familiji,porodici?

Pitam se?dali je to slucajnost ili ne?
Inace,ja sam JARAC,moj sin mene nemoze da smisli,isto i svekar dok je bio ziv(koi je znak bio,neznam,raspitat cu se)
Pa,sad VI meni nesto,recite o tome,drage moje SKORPIJE!!!!!!!!!:worth::dash:

Ja sam Skorpija i prvi put cujem za to! Ne donosimo valjda bas toliku nesrecu :eek:

Ja se bas super slazem sa Jarcevima, i koliko znam to je inace dobra kombinacija i u prijateljstvu i ljubavi...?
Moguce je,da se ti dobro slazes s,JARCIMA,moje iskustvo je sasvim drugacije,bolno i porazavajue(majka-JARAC i sin-SKORPION)mislim,dali si roditelj?neznam dali razumis
sta hocu rec.

Back