gost 281699
Zainteresovan član
- Poruka
- 431
Ja imam 3 planete u Skorpii Uran, Mars , Venera u 3 kucu. Uran konjukcija Mars i Venera , Mars sextile Saturn i ascedent. Moze neko protumaciti moje skorpionko polje 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skorpije su jedan od najosecajnijih i najosetljivijih znakova. Veoma ih je lako povrediti, veoma lako mogu da te shvate pogresno, a onda znaju da budu pomalo zlokobne jer su povredjene, a nece to da pokazu. Mada, ja bas volim skorpijice. Znaju da budu divni prijatelji. Moram da primetim i da su jedan od znakova sa kojima se najbolje slazem.
lol..tu kazes da ih volis, da mogu biti divni, i da se lepo slazete, a na drugoj temi kazes da je to jedan od najgorih znakova...![]()
Skorpije se uopste ne slazu sa lavovima..znam iz licnog iskustva...
Sta sve covek dozivi...u poslednje vreme me zivot mnogo nanosi na skorpije, pa sam imala prilike da ih bolje upoznam.
pa dobro, to ne znaci da su sve skorpije lose..utice tu dosta i podznak, a i samo vaspitanjei ja znam 4 zenske skorpije....dosta su slicne, ali opet, u nekim stvarima i razlicite..tj ima i onih zlih, a i onih dobrih, ma koliko bile u nekim stvarima slicne
![]()