Skorpion fun club

pa ti si više škorpija nego vaga (vaga, beše?)... :lol:
mars ti je u središtu, jak... venera u škorpiji donosi malo jače strasti, ljubomoru, dobar potencijal za osvetoljubivost... ovo može da se odnosi i na tip muškarca koji te privlači. pa sve ovo podržano uranom. ne znam kojih su polja vladari ove tri planete, ali sa ovakvim pozicijama možeš brda da pomeraš. :lol:
saturn te zakoči, daje samokontrolu ovom marsu, pretpostavljam da pravi lepe aspekte i na ma i ve... s obzirom na konjukcije. nikada ne bih rekla da imaš ovako jako položen mars i veneru. ali ako su loši aspekti sa ostalim planetama, i negativan uticaj bi bio na vrhuncu.

p.s. ako ne želiš da čuješ, ne čačkaj đavola... :lol:

Mislis da mogu brda da pomeram :) ovo bas super zvuci :):):) Ja imam manu , zelim da radim samo velike stvari u zivotu, promene u drustvu, drzavu ,Human trafficking , Domestic Violence , takve stvari ..mozda pa uspem da ostvarim san pomocu ovih pozicija:) Jupiter sextil Mc, i Sunce trigon Mc.. i moj omilenji Sunce sextil Jupiter ..super bas se radujem :) ja mislila da bi me ova skorpija kocila , nije mi favorite bas :)

Hvala :) pa ovo bas super tumacenje :):) Po meni, ovo su mi najlosi askpekti, drugo je ok , ako nije tako lose super :) Al sigurno me zato ovaj Plutonov trazit tako silno pogodio :( hvala bogu da je proslo sve.

Posledna ljubav mi je bio Jarac skorpija,.Power man :). mozda mi se tu javila ova skorpija u ljubavi :):):) Inace i u ljubavi isti problem, zelim veliku ljubav ,dubuka silna konekcija , ili nista :) to je skorpija :):) Zbog Urana konjukcija Venere mogu da budem srecna i sama , cak i volim slobodu, al u te faze sam u celibatu :):):) ( sigurno taj Sextil Saturna Marsa ) Happy single, no men at all :) I u vezi trazim silnu konkeciju, dubuke emocije istovremeno i slobodu :) i dajem slobodu , naravno vernost se podrazumeva :):) Tako osecam ovu skorpiju u ljubavi . i ova konjukcija Uran Venera. Nije bas sjana pozicija Venere, al sta je tu je :)

Vaga mi je vladar drugog, Uran sestog, Mars osmog . U drugo polje su mi jos Sunce , Merkur, Pluton..to bi bilo nesto u vezi pare rad???

Hvala puno za tumacenje:) U parvo si . Ko si sam trazi , dobija si :)

Poslednja izmena:
Skorpije su jedan od najosecajnijih i najosetljivijih znakova. Veoma ih je lako povrediti, veoma lako mogu da te shvate pogresno, a onda znaju da budu pomalo zlokobne jer su povredjene, a nece to da pokazu. Mada, ja bas volim skorpijice. Znaju da budu divni prijatelji. Moram da primetim i da su jedan od znakova sa kojima se najbolje slazem.

Skorpije su jedan od najosecajnijih i najosetljivijih znakova. Veoma ih je lako povrediti, veoma lako mogu da te shvate pogresno, a onda znaju da budu pomalo zlokobne jer su povredjene, a nece to da pokazu. Mada, ja bas volim skorpijice. Znaju da budu divni prijatelji. Moram da primetim i da su jedan od znakova sa kojima se najbolje slazem.

lol..tu kazes da ih volis, da mogu biti divni, i da se lepo slazete, a na drugoj temi kazes da je to jedan od najgorih znakova... :D

Тих... како да то спојим... месец у шкорпији је вероватно најрањивији од свих. А опет, размишљам да ли је и један од најженственијих и, уз одговарајућу пажњу - један од највернијих. Ух, знаш ону:

"... if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best"

Иако је то рекла жена без светла или женске планете у шкорпији. :p

Sta sve covek dozivi...u poslednje vreme me zivot mnogo nanosi na skorpije, pa sam imala prilike da ih bolje upoznam.

pa dobro, to ne znaci da su sve skorpije lose..utice tu dosta i podznak, a i samo vaspitanje :D i ja znam 4 zenske skorpije....dosta su slicne, ali opet, u nekim stvarima i razlicite..tj ima i onih zlih, a i onih dobrih, ma koliko bile u nekim stvarima slicne :)

pa dobro, to ne znaci da su sve skorpije lose..utice tu dosta i podznak, a i samo vaspitanje :D i ja znam 4 zenske skorpije....dosta su slicne, ali opet, u nekim stvarima i razlicite..tj ima i onih zlih, a i onih dobrih, ma koliko bile u nekim stvarima slicne :)

Promenila sam misljenje na bolje o skorpijama kad sam ih upoznala :D
Trenutno sam najvise njima i okruzena i bas sam ih zgotivila.

U Škorpiji Pluton 04 stepen (pravi konjukciju sa Suncem, kvadrat sa Jupiterom i sextil sa Neptunom), naravno Sunce 11 stepen (pravi konjukciju sa Pl i kvadrat sa Jupijem) i Saturn 28 stepen (sextil mesec i konjukcija sa Merkurom)... ;) 11 i 12 polje počinje u Škorpiji, podznak Strelac... :p

Glede omiljenih Škorpija...nastavljam trend sa Devica...
Koliko im nisam sklona u realnom životu, toliko mnogo javnih ličnosti škorpija volim..

Dylan Moran
tumblr_l1el3ke0vc1qb0osvo1_500.png

Back