Skorpion fun club

396992-59629-57.jpg
Dobro veče..Škorpije, spremite se za spavanje, stiže duuuuga i hladna noć.

Muske skorpije = "kontrolori leta" u vezi/braku/porodici gde osoba s kojom zive uvek i svakom trenutku mora da im da tacne podatke o SVEMU (gde je, sta radi, s kim je,...), neka vrsta izvestaja (provere-kontrole). Sve i da se ceo zivot trudis da SLOBODU zamaskiras i smanjis, ona ce se javiti u odredjenom trenutku zivota. Stalno je potrebno DOKAZIVATI vernost, ljubav, postovanje... (sto pokazuje Skorpijinu nesigurnost). A da ne pominjem da je egoizam (za svoje zelje ili pohteve) izražen u punoj meri, pa nisu u stanju da saznaju sta znaci rec ravnopravnost u porodici/braku. Za sadisticko-mazohisticki (bezosecajni) zajednicki zivot s ovakvom osobom potrebni su zivci kao brodske sajle... Ja jos nisam sreo musku Skorpiju koja je autosugjestivna (samokriticna) - da priznaju gresku i isprave/poprave je, ne oni guraju svoje makar to bilo lose i po njih i po okolinu... Iz mog licnog 30-to godisnjeg iskustva mislim da je zivot sa muskim skorpijama tezak i iscrpljujuc (psihicki), a zivot prolazi i treba da bude sto bolji, lepsi i laksi, sto sa njima tesko da moze biti ostvarivo... zenske Skorpije nisam imao prilike duze upoznati pa ne mogu nista da kazem o njima...

To su lose osobine skorpija iz mog iskustva,
a njihove dobre osobine su postenje, iskrenost, vrednoca, sjajni ljudi u poslu (kako kao sefovi, tako i kao radnici), pozrtvovani u poslu,...

Нисмо баш ни толико гадни као што си написао.

shkorpioni su uzasni!
pipqati samo shtapom s bezbedne udaljenosti
(ali prvo ih okrenuti na ledja da se koprcaiju na suncu :mrgreen: )

Ти мора да си неки који не може да изаће на крај са нама,па зато кукаш :)

debelo si omanuo kod egoizma i nedostatka samokritičnosti.
bar što se tiče ženskih predstavnika znaka... a ne može biti velike ralike u opštoj analizi osobina.

za zene skoprijice ne znam i ne zelim za njih nista da kazem, ali muski skorpioni su definitivno egoisti i nemaju ni malo samokriticnosti, i svog partnera i porodicu uvek ubedjuju misljenjem kako su svi nepoverljivi, losi, zli, pokvareni, svi ce ih prevariti, sto uvodi indirektno u samoizolaciju takve porodice/osobe i do 1 000 000 problema (mada, iskreno, ove osobine postaju ocigledne tek posle vise godina zajednickog zivota kroz ne dostatak slobode)

za zene skoprijice ne znam i ne zelim za njih nista da kazem, ali muski skorpioni su definitivno egoisti i nemaju ni malo samokriticnosti, i svog partnera i porodicu uvek ubedjuju misljenjem kako su svi nepoverljivi, losi, zli, pokvareni, svi ce ih prevariti, sto uvodi indirektno u samoizolaciju takve porodice/osobe i do 1 000 000 problema (mada, iskreno, ove osobine postaju ocigledne tek posle vise godina zajednickog zivota kroz ne dostatak slobode)

nijedan horoskopski znak nije imun na oboljenja psihe.

Sviram gitaru, svi mi kažu da imam jako lep glas ( verovatno i uticaj Merkura u Vagi ) , pa sam učestvovao na raznim priredbama, a i dosta volim da čitam. Ali više naginjem ka muzici, zaista je obožavam :)

Лепо, лепо. Како си почео, фендерку или нешто јаче (не мислим о тежини гитаре) ? :lol:

И, ако можеш, дај слику или реци која је боја, пошто ово баш сада активно истражујем међу млађим генерацијама које нису отишле у тутњаву к'о бајаги хип-хопа. :neutral:

Sviram od skoro, dobio sam gitaru za rođendan pa nisam učestvovao u odabiru, Aria Excel Series. Mada se ne žalim. Čuo sam, možda grešim, da je to gitara više za metal, ali mene trenutno zanima bluz, pa kad to skontam, onda bih svirao nešto žešće. Jel' znaš nešto o toj gitari, i, zanima, zašto si povezao sa mojim podacima sklonost ka muzici i književnosti? Kao i u muzici, i u astrologiji sam početnik, ali me zanima. I hvala na klipu!

Једноставно, подзнак у Стрелцу (гитара, инструмент) и ту је симбол Месеца (емоција, туга) те не чуди што си бирао блуз. Пошто Месец означава домаће Прва кућа ти почиње у Стрелцу, а Југославија је била у симболу Стрелца и оно најпозитивније (Јупитер) што је остало одатле (Шкорпија) је музика (Стрелац) и дружење упркос свему.

Стрелац воли тужне песме и истим придодаје већи приоритет, али такође треба ту и доста енергије с времена на време. Месец у Стрелцу, с друге стране, даје и добре читаоце, односно форумаше, односно људе који воле да пишу. Иако је већини Трећа кућа у Рибама и имају рукопис налик јапанском :lol: ту и даље постоји љубав према књигама, а поготово митолошког карактера. Касније се то може претворити у љубав прма ауторима који су давали одређене политичке мисли.

Подзнак у Стрелцу не воли да прихвата своје грешке и често их и не види, а воли да се посвађа, поготово око фактора музике. Због тога и питам. Да си ми рекао да удараш ђембе то би већ била друга прича :mrgreen:

Код људи с Месецом у Стрелцу сам приметио да воле рад Достојевског, и то баш. A, evo, Dostojevski je takodje bio Skorpija - Strelac. : }

А што се гитаре тиче није битно, имаш код Кинеза да купиш за око 1.000.00 дин Guitar Link
Evo ti slika

201012252200225557_123226846.jpg

Namestis preko PC-a koristeci ASIO Control Panel (A imas i na YT tutorial) i koristis zajedno s tim software koji se zove Guitar Rig.

Na taj nacin imaces razlicite emulacije distorzije, rifova i specijalnih efekata koje mozes koristiti. A ja ti samo mogu preporuciti da nadjes obicnu, akusticnu/klasicnu gitaru sa malo debljim zicama (probaj tri zice i tri najlona ako te budu zezale jagodice na prstima) i onda dok se ne naviknes na akusticnu nemoj da prelazis na elektricnu. Verovatno imas neko malo pojacalo tipa marshal ili sl, ne? Znam da ih obicno prodaju u paketu od oko 180. eura. pogotovo Aria STG-003 Sunset Red model.

Poslednja izmena:

Back