Mhm.. mozda gresim, molim vas ispravite me.. Kako vidim sa laicke strane, Skorpiju ne zanima vladavina masama, ni u kakvom smislu i obliku, jer u sustini bavljenje ljudima je nista vise nego peripetija, i ne bas previse zanimljiva pritom. Mi radije, mnogo radije zivimo u svetu informacija recimo ili se radije 'spajamo' sa prirodom, ili cak mrtvim stvarima.. nego da smo okruzeni ljudima, osim odabranim i nama bliskim, i uz to nemamo megalomansku crtu koja je itekako potrebna da bi se postigli uspesi/ciljevi ljudi koje si nabrojao recimo, a koja je pogresno i nepravedno prisivena Skorpiji. Stvarno smo naizgled u vise nego jednom smislu kontradiktorna bica, i slazem se potencijali su u vecini slucajeva neiskorisceni i protraceni. Ali gledaj samo Skorpiju, zivi ispod zemlje, logicki se moze izvuci zakljucak u kojoj meri nas zanima svet oko nas, jer.. ne ricemo i ne masemo grivom : )) nema potrebe da nas iko primeti, nasa spoznaja necega je sasvim dovoljna, kao sto kazes da smo dovoljni sami sebi. Da li je to dobro ili ne, ne znam, ali Skorpija je sebi alfa i omega, i postoji veoma dobar razlog, to znaju Skorpije, ostali i ne moraju da znaju. : ) Iskreno, bolje sto je tako, nisam sigurna kakv bi bio ovaj svet da ga se dokopaju neke Skorpije. brrrrr... Ali, spavajte mirno... jednostavno.. nismo zainteresovani. Fakat.

)
Kada ce ljudi imati koristi od nas? Evo, gledaj na nas kao na dobrocinitelja koji ne vodi ceo orkestar trubaca sa sobom. : )