limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 39.076
Auu...al si ti formalna sva.Kakvi autorski tekstovi pjesama...pa valjda se podrazumijeva da svi znaju da ovu pjesmu izvodi "Leb i sol"...To je hit,nisam ni sumnjala da neko ne zna izvodjaca.Procitala sam. U tekstu ima nekih netacnosti, kao i kod opisa slika.
Izdvojila bih deo gde prica o muzeju makedonske borbe. Muzej ima i drugo ime, kada je vec istrazivao, sigurno je naleteo i na taj naziv. To sto ne zna o kakvoj se borbi radi, ukazuje da ne samo sto ne poznaje dovoljno makedonsku istoriju, vec i deo svoje.
U vezi smeca...
Ja necu postavljati linkove, vec cu te samo uputiti da ukucas na Google Banja Luka i smece. Videces sta izbacuje, linkove i slike.
I pravilno je kada se postavljaju autorski tekstovi pesama, da se navede autor.
Ne bih nista drugo komentarisala, posto mi je tema postala veoma banalna.
Ako se vama dopada da je nastavljate u tom smeru, produzite slobodno.
Navela sam pjesmu,da malo razbijemo monotoniju teme, kao sto na radiju puste muziku,a ti se uhvatila za autorstvo,kao da sam ja neki plagijator.

Ti si tako ozbiljno shvatila ovu temu, kao da pisemo knjigu,u najmanju ruku,a ne kao temu na forumu.
Stavi slobodno svo smece iz Banjaluke i otvori temu,ako mislis da je to poenta.
Ja sam ti samo navela da su i drugi ljudi vidjeli,nemoguce da svi sve izmisljaju.
Uzgred, ja nisam iz Banjaluke, tako da ne mislis da imam razloga da hvalim i Banjaluku.
Tema su utisci ljudi o nekom gradu,u ovom slucaju o Skoplju,a ti bi sad svakog da korigujes i ispravljas po svom.
Ovde je bilo i pozitivnih komentara,ne vidim da si zadovoljna i time.
Ne znam sta vise reci...mislim da upravo ti previse banalizujes i formalizujes temu...opusti se malo,ovo je forum.
Jednostavno caskamo,a ne iznosimo dokaze kao na sudu,ne pisemo knjige,pa da moramo navoditi autore pjesama,itd.
Uopste, od pocetka si temu shvatila kao neki napad na Skoplje i sebe kao advokata branioca.
Shvati,nismo ni sudije,ni advokati,mi smo obicni forumasi.Nase misljenje ni o cemu nece promijeniti svijet.

I ovo je forum putovanja,a ne ni istorija,ni politika....
Poslednja izmena: