- Poruka
- 20.974
Ja znam kako se veseli.Lose kontas... Cekam gondolu u bg.
Ali bice mozda za koji mesec a na leto sigurno jer idem na svadbu, a ko nije bio na makedonskoj svadbi taj ne zna kako se veseli![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja znam kako se veseli.Lose kontas... Cekam gondolu u bg.
Ali bice mozda za koji mesec a na leto sigurno jer idem na svadbu, a ko nije bio na makedonskoj svadbi taj ne zna kako se veseli![]()
Pomešala si citate pa sam obrisala onaj citat u kome nisu moje reciNesto mi se pomesalo sa citatima.
Htela sam da pisem Nini
@Nina ja sam trazila temu u Regioni, Balkan i u njemu Makedonski kutak. Mislila sam da tamo bude tema Skopje, sta ima, sta se moze videti, gde se moze potraziti. Najava recimo prestojecig gostovanja, kulturnih manifestacija.
Da je ta tema postojala, ne bi se sukobili u ovoj temi. Ko je hteo da nesto sazna o Skoplju, mogao bi da direktno pita Skopljane.
Pa iskreno ne znam, ja sam tamo predlagala u regione da bude i Balkan, iz svake drzave ovde na forumu, ko hoce da ima kutak. I tom kutku da se informisemo, gde ima, sta ima , ako nekome treba nesto, neka informacija o necemu da moze da pita sugradjane ili sunarodnike.Pomešala si citate pa sam obrisala onaj citat u kome nisu moje reci
Inace ne vidim problem da je tema ovde na Putovanjima..gde možeš da pišeš o svom gradu i šta treba da se vidi kada se ode u Skoplje..
Meni je to super .kao jedan vodic koji moze svakome da olakša boravak u Skoplju..piši i o cenama u kaficima i restoranima
... i gde se i koji specijaliteti mogu jesti u Skoplju
sad ce tek jer je putopis iz 2016.http://www.putovanjazasvakoga.com/2016/10/vodic-kroz-skoplje-makedonija-sta.html?m=1
Evo jednog detaljnog opisa i utisaka jednog turiste na koji naletjeh na netu.
Cini mi se da su slicni mojim,a obisao je vise.
A mnogi pominju i smece.
Dakle,ne samo ja.A mene ste razapeli.
Stvar je u tome sto interesa nema a ni posete takvim forumima ...Pa iskreno ne znam, ja sam tamo predlagala u regione da bude i Balkan, iz svake drzave ovde na forumu, ko hoce da ima kutak. I tom kutku da se informisemo, gde ima, sta ima , ako nekome treba nesto, neka informacija o necemu da moze da pita sugradjane ili sunarodnike.
I to sto sam pisala, ko gde gostuje, kada je sajam knjiga recimo, Bela noc. Koga sta interesuje i zeli da spodeli.
Tako bi se informirali i drugi clanovi foruma i imali gde da postavljaju pitanja ako ih nesto interesuje.
Nemam nista protiv i da ovde pisemo neke osnovne informacije, mozemo i postavljati slike sa opisima.
Ali prvi na ideja mi je bila to sto sam opisala.
Samo ne znam koliko clanova je iz Makedonije i Skoplja, koliki bi bio interes![]()
Ovu zardinjeru sa drvetom u sred rijeke nisam primijetila.
mozda je ideja kada je nivo vode veci da izgleda kao da raste iz vode?Ovu zardinjeru sa drvetom u sred rijeke nisam primijetila.
Ali recite mi sad...kako nazvati uopste tu ideju?
Mislila sam uopste na ideju da se sadi drvece u vodi.mozda je ideja kada je nivo vode veci da izgleda kao da raste iz vode?
nisam nigde videa jos to...jesam onako mala vestacka ostrva pa na njima drvo...Mislila sam uopste na ideju da se sadi drvece u vodi.
I jos u zardinjerama.
Ja ne znam da postoji takav primjer igdje.Ispravite me ako grijesim.
Zato kazem u uvodnom postu da bih voljela znati ko je bio autor tih ideja.Izgleda da je imao bas bujnu mastu.![]()
Ne znam,ja zaista nisam primijetila to dok Manga nije postavio sliku.nisam nigde videa jos to...jesam onako mala vestacka ostrva pa na njima drvo...
koliko vidim to je vrba, barem meni deluje tako, ona naraste veliko, ne znam koliko moze da naraste u tome
i meni je sada to zanimljivo...jel ima posadjeno vise stabala tako na sredini reke tamo?
Skopje skopje mi sko
Skopje skopje mi skopje vo
Skopje skopje mi sko
Libe libe libe raj
Nanana na na ba naj
Skopje skopje mi sko
Ima tih nepoznatih objekata barem 20-ak po Vardaru.Ovu zardinjeru sa drvetom u sred rijeke nisam primijetila.
Ali recite mi sad...kako nazvati uopste tu ideju?
Procitala sam. U tekstu ima nekih netacnosti, kao i kod opisa slika.http://www.putovanjazasvakoga.com/2016/10/vodic-kroz-skoplje-makedonija-sta.html?m=1
Evo jednog detaljnog opisa i utisaka jednog turiste na koji naletjeh na netu.
Cini mi se da su slicni mojim,a obisao je vise.
A mnogi pominju i smece.
Dakle,ne samo ja.A mene ste razapeli.