Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka hvala. Šta uzmu da rade unakaze.
Sto bre..sta fali sa Kalemegdna do trznog centra Usce,milina kad nesto nema u Rajicevoj ti gondolom do usca,nema guzve u saobracaju.Neka hvala. Šta uzmu da rade unakaze.
Slike su ti od skoro? Odlične.Sto bre..sta fali sa Kalemegdna do trznog centra Usce,milina kad nesto nema u Rajicevoj ti gondolom do usca,nema guzve u saobracaju.
mada je pre bila neka ideja sa Kosutnjaka do Ade![]()
Iz 2007 god,druge su iz 2019.Imam i starijeg datuma.Slike su ti od skoro? Odlične.![]()
Dušanov most se zvao, zove i danas, i zvaće se zauvek.
Moze tema o tome. U formi pitanja i odgovori o gradu.Nesto mi se pomesalo sa citatima.
Htela sam da pisem Nini
@Nina ja sam trazila temu u Regioni, Balkan i u njemu Makedonski kutak. Mislila sam da tamo bude tema Skopje, sta ima, sta se moze videti, gde se moze potraziti. Najava recimo prestojecig gostovanja, kulturnih manifestacija.
Da je ta tema postojala, ne bi se sukobili u ovoj temi. Ko je hteo da nesto sazna o Skoplju, mogao bi da direktno pita Skopljane.
A neke od danas , juce, letos, ovih dana? Kontam da zivis dole.Iz 2007 god,druge su iz 2019.Imam i starijeg datuma.![]()
Lose kontas... Cekam gondolu u bg.A neke od danas , juce, letos, ovih dana? Kontam da zivis dole.
More, kaži da ti ženče MakedončeLose kontas... Cekam gondolu u bg.
Ali bice mozda za koji mesec a na leto sigurno jer idem na svadbu, a ko nije bio na makedonskoj svadbi taj ne zna kako se veseli![]()
hehehe ma jok...ja imam pola makedonske krviMore, kaži da ti ženče Makedonče![]()
Ja sam rodjeni Skopljanac, rodio se u stanu u naselju Karpoš kod tetke, zato je nik karpošMore, kaži da ti ženče Makedonče![]()