Skoplje

DSCN0053.JPG

Dušanov most se zvao, zove i danas, i zvaće se zauvek.

@fortes
Previse sam vremena potrosila na ovoj temi.
Kada sam dala predlog za Balkan i Makedonski kutak, pojavio se jedan clan koji je odma krenuo nesto nacionalisticki, pa cak mi je pisao nesto kao sikter negde. Moderatori su odma reagovali, obrisali, mislim cak izvinuli i rekli mi da sam dobrodosla.

Kako da shvatim sada ovo ponasanje?
Ja i Manga braneci svoj grad od netacnih komentara smo ispali negativci.
Em vredjani, em krivi.
Kod nas ima izreka:- Em te tuce, em ti ne da da places." . Tako je ovo ispalo.

Koja je svrha brisanja dela komentara gde clan kaze da nije bio na tvrdjavi, a ostavljen samo deo da je trdjava zapustena?
Da bi njegovo subjektivno misljenje dobilo objektivnost?
I jos moze da se vidi komentar o vrhunskom ili kako bese svinjcu i deponiji.

Aj da ne trosim vise vreme, pitacu direktno:
- Jesmo li svi ovde jednaki ili neki su jednakiji od drugih?

I mislim da tema moze mnogo vise da se razvije, od samo postavljanja slika.
Ali kako hocete.

Delom sam i zadovoljna, posebno sto su uvredljivi komentari prestali, a malo razocarana, opisala sam vec gore zbog cega.

Manga, super ti je slika posle kise.
Vidi se da si izasao jos dok je padala. Nisi od onih koji cekaju da bura prestane i tek posle izadju ❤

20190930_111456.jpg

Arheoloski muzej Makedonije, septembar 2019-ta, suncan i lep dan

Poslednja izmena od moderatora:
Nesto mi se pomesalo sa citatima.

Htela sam da pisem Nini

@Nina ja sam trazila temu u Regioni, Balkan i u njemu Makedonski kutak. Mislila sam da tamo bude tema Skopje, sta ima, sta se moze videti, gde se moze potraziti. Najava recimo prestojecig gostovanja, kulturnih manifestacija.

Da je ta tema postojala, ne bi se sukobili u ovoj temi. Ko je hteo da nesto sazna o Skoplju, mogao bi da direktno pita Skopljane.

Nesto mi se pomesalo sa citatima.

Htela sam da pisem Nini

@Nina ja sam trazila temu u Regioni, Balkan i u njemu Makedonski kutak. Mislila sam da tamo bude tema Skopje, sta ima, sta se moze videti, gde se moze potraziti. Najava recimo prestojecig gostovanja, kulturnih manifestacija.

Da je ta tema postojala, ne bi se sukobili u ovoj temi. Ko je hteo da nesto sazna o Skoplju, mogao bi da direktno pita Skopljane.
Moze tema o tome. U formi pitanja i odgovori o gradu.

Screenshot_20221030-200223~2.png

malo da se vratimo ne tako u prošlost
1977 godine Goran Bregović i Zdravko Čolić napravili duo i miks preradu pesme _Ružica i _Loše vino _ kao učesnici u promociji piva _stari lisac _ kojeg nažao više se ne pravi , samo mala podsećanja

Back